ADATHALÁSZ OLDALAK 2 – KLÓN OLDALAK

Vágjunk egyből a közepébe! Orbán Viktor nézett szembe velem egyenesen a minap, na nem pont személyesen Ő, hanem a lelopott fényképe. Ha valaki  nem tudná Orbán Viktor Magyarország  miniszterelnöke, aki viszont visszaélt fényképével, az biztos nem tudta, hiszen minden bizonnyal szélhámos  szerencsejáték hirdetésekre, kamu oldalakon nem használta volna fel. Számomra egyértelmű volt, az előző adathalász szélesebb körű kísérlet után, jött egy újabb hullám…

A módszer és a cél nem változott, gyanútlan embereket megtéveszteni, adataikat kicsalni és felhasználni, ki tudja mire és hogyan. A visszaélések tárháza széles, egy biztos, ahogy a módszerek tisztességtelenek, úgy a célok is. (Előzőekben ezeket már kifejtettük, bővebben itt megtekinthető.)

Ami viszont minket is meglepett, az a megtévesztés minőségi fejlődése. Személyes profiloknál nem találtunk lényeges változást. Színészek, celebek, néha poitikusok személyes profiljaik gagyi utánzataival tévesztenek meg gyanútlan embereket, rábírják őket az aktív közreműködésre, adataik kiszolgáltatására a hihetetlen nyeremények reményében. Oldalaknál viszont tapasztaltunk  olyan fejlődést, ami még néha minket is elgondolkoztatott, ha nem is sokáig, de pár percig mindenképp. Lemásolták nem csak az oldalt, borítóstól, profilostól meg egyéb jogilag védett azonosítókkal, logókkal  együtt, de még az eredeti oldalon található hirdetéseket is átosztották az új, immár „Klón oldalra”. Ezzel is alátámasztva a hitelesség látszatát, ugyanis az átosztott hirdetéseken az elérhetőségek és a gombok kapcsolódásai is eredetiek.

Szinte laikus és műkedvelő számára is már-már kiszúrhatatlan! Azért mi mégis kiszúrjuk őket, de hogy mivel és hogyan, azt már nem szeretném leírni. Nem szeretnék nekik tippet adni, ötletet, tanítani őket, hogy még tökéletesebben lophassanak. Ezeket az infókat nem teszem már közzé, inkább megtartom magamnak. Viszont jó tanáccsal szeretnék nekik abban segíteni, hogy ezt az aljas tevékenységüket hol ne csinálják, mert nincs értelme próbálkozni sem.

Az Aktív Online Reklámok által adminált közösségi felületeken ne csináljátok, mert minden befektetett energiátok semmivé lesz! Mi a moderátorokkal együtt mindent kiszúrunk, sőt az oldalaitok is törölve lesznek! Bíztatom viszont a jóra való hirdetőket és jóindulatú nézelődőket, vásárlókat, hogy látogassátok bátran az Aktív Online Reklámok által adminált csoportokat,  mert ilyen adathalász oldalakkal sem, meg egyéb káros tevékenységekkel sem fogtok találkozni, zavartalanul és nyugodtan tudtok hirdetni, árulni vagy vásárolni. Titeket nem fog zargatni senki sem!

Adathalász oldalakról és profilokról elmentett képeken a logókat szándékosan nem takartuk most le azért, hogy amelyik multi vagy egyéb érintett szeretne intézkedni ellene, annak legyen róla egyáltalán tudomása. Előzőekben sok oldalt letöröltettünk, erre most nincs kapacitásunk, ez nem a mi dolgunk. Ha a multinak vagy egyéb szervnek van rá igénye, akkor legyen rá pénze is, nekünk a tudásunk megvan hozzá, és lesz kapacitásunk is. Addig ennek a problémának a megoldása nem a Mi feladatunk.

Vannak tisztességes és tisztességtelen marketingesek, a tisztességes marketingesek bemutatnak egy dolgot a jó oldaláról, a tisztességtelen marketingesek azok viszont hazudnak! Akik ezeket csinálják, azok tisztességtelenek, és nem csak hazudnak, hanem lopnak is! Az elmúlt években sokan kértek tőlünk ajánlatot hirdetésre, szinte minden területen. Sok vonalon, mint például a toborzás vagy munkaerő hirdetések  mi voltunk az elsők, bizonyos struktúrákat mi dolgoztunk  ki, majd leendő ügyfél jelöltjeinkkel megismertettük, na nem teljesen, csak részben. Sajnos az a tapasztalat, hogy sokan tudásunkat nem megvenni, hanem ellopni szeretnék. Mi mégis segítünk bizonyos ismeretekig, tudásig eljutni, nem azért mert akkora  ”gavallérok” vagyunk, hanem egyszerűen még mindig akkora a tudásbeli különbség, hogy sok toborzó cég, multi, vagy egyéb vállalkozás még azon a szinten sincs, hogy egyáltalán felmérje, mit tud kapni tőlünk!

Adományozó gomb nincs! Emberek vagyunk, akiket nem az automatika, hanem a lelkiismeretünk és a tudásunk irányít, mindenféle állami támogatás és segítség nélkül. Vigyázzuk a facebookozók nyugalmát határtalanul, határon innen és túl is. Szolgáltatásunkból tartjuk fent tevékenységünket, fejlődésünket és kiterjesztésünket is ebből finanszírozzuk. A titok kulcsa és a tudás a kezünkben van, és ha azt egy toborzó cég és ingatlanos vagy esetleg egy vállalkozás igénybe veszi, az nem csak minket támogat, hanem saját magát is sokszorosan. Alulról lehet építkezni, és felülről lehet segíteni másokon! Kinek-kinek érdeme elesettsége vagy közösségépítő tevékenysége arányában.

FONTOS SZABÁLYOK!!!
SEMMILYEN NYEREMÉNYJÁTÉKOT NEM ÁLL MÓDUNKBAN BEENGEDNI A JÖVŐBEN SEM AZ AKTÍV ONLINE REKLÁMOK CSOPORTOKBA, ÉS EZ VONATKOZIK AZ EGYÉBKÉNT TÖRVÉNYES HÁTTÉRREL RENDELKEZŐKRE IS! NINCS KAPACITÁSUNK A TÖRVÉNYI HÁTTÉR ELLENŐRZÉSÉRE, ÉS AKI ILYET OSZT BE TUDATOSAN ÁRTÓ SZÁNDÉKKAL, VAGY ÉPP JÓINDULATBÓL MEGTÉVESZTETTEN, AZOK EGYFORMÁN TILTÁSRA KERÜLNEK!INNENTŐL EZEN AZ OLDALON MINDEN HASONLÓ, TÖMEGES, SOKAKAT ÉRINTŐ SZABÁLYTALANSÁGOKAT VAGY ÉPP TÖRVÉNYSÉRTÉSEKET JELEZNI FOGUNK! (egyéb szabályok itt)

START PROGRAM(Kattintson a részletekért!)

START ÁRAK (magyarázattal)

TÁMOGATOTT TAGSÁG (KATT a részletekért)

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK:
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN


SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN (KATT IDE IS!)

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

Véleményetek számunkra fontos! Kérem osszátok meg ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat, nézeteiteket, akár pozitív akár negatív a témával kapcsolatban! lentebb:

Egyéb írások:
TÁMOGATOTT TAGSÁG
ADATHALÁSZ OLDALAK
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”
“A FACEBOOK AZ INGYENES, MÁRPEDIG EZ NEKEM JÁR…!”
AKTÍV ONLINE REKLÁM
VÁLSÁGHELYZET KEZELÉS
START PROGRAM
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
MODERÁTOR

FONTOS LEHET:
MUNKÁK
GYÁRI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI SPECIÁLIS TÁMOGATÁS
GYAKORI KÉRDÉSEK – Toborzóknak kötelező!
ORSZÁGOS KAMPÁNY-csoportok
MEGYEI HELYI KAMPÁNYOK-csoportok
VÁLLALKOZÁSOK
DEUTSCHE
ENGLISCH
International-Nemzetközi
Általános ajánlatot vagy tájékoztatást kérek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük