Ajánlat külföldi munkaerő

Kedves Judith!

Beszélgetésünkre illetve az Önök hirdetési céljait figyelembe véve felvázolom azt a hosszú távú együttműködési lehetőséget, amivel első körben üzleti partnereket találhatnak céljaikhoz, másod körben viszont lehetőség lesz a későbbiekben egy olyan folyamatos reklám kampány lehetőségére is, amikor már az elfogadás és elfogadtatás a cél arra a külföldi munkaerőre, akiket Juudithék szeretnének közvetíteni akár Magyarországra, akár Európa más részeire is.

Gyakorlatilag mi az általunk kidolgozott reklám stratégiával TV illetve rádió elérési adatokat tudunk produkálni, és lokalizáltan bizonyos területekre összpontosítva is. Facebook csoportokban és oldalakon hirdetünk, hirdetéseink nyomonkövethetőek, a megosztási számok az Ügyfeleink által is leellenőrzhetőek. Ezek az oldalak mind saját aktív oldalaink illetve a csoportok is szintén általunk moderált aktív csoportok, össz taglétszámuk az 1 millió főt meghaladja. Ez hogy mi moderáljuk a csoportokat, lehetőséget ad arra is, hogy a negatív, dehonesztáló hozzászólásokat eltávolítsuk, és mint egy burokba zártan, védve tudjuk mind a munkáltatók mind az egyéb emberekkel is elfogadtatni olyan külföldi munkavállalók jelenlétét, akik jelenléte eddig Magyarországon nem volt megszokott. Magyarországon vagyunk saját adminált felületekben a legerősebbek, minden megyét minden nagyobb várost is külön elérünk, de általunk adminált csoportok és oldalaink is vannak Németországban, Ausztriában, Franciaországban, sőt Hollandiában, Cipuson és Angliában is. Viszont, hogy hosszú távú partnereinket kiszolgáljuk nem csak ezeket használjuk hirdetésre, hanem minden más csoportot is.

Első körben megbeszélésünk alapján havi 300 helyre tennénk ki a hirdetéseket 100.000 Ft-ban, ez minden hónapban újból kikerülne, akár más-más oldalakról is. A régi hirdetéseket nem szoktuk törölni, így 1 év után már gyakorlatilak több ezer helyről elérhetők lennének a hirdetések facebookon, plusz a weboldalunkon is lenne egy állandó jelenlétük önálló oldalrészen.Ezekben a hirdetésekben vállaljuk a grafikai anyag elkészítését(ingyen ), illetve a marketing szövegezést és arculattervezést is szintén ingyen, az együttmőködésünknek a minősége alapján. Tehát minimális hirdetési mennyiségnél a szükséges, bővített hirdetési mennyiségnél lényegesen változatosabb grafikai anyagokkal.
Gyakorlatilag Megbízónknak nincs más dolga mint kezelni a telefonokat, vagy ha nem akarja azt sem közvetlenül, akkor még arra és van lehetőség, hogy telfonszámunkkal jelenik meg a hirdetés, és az alap tájékoztatott jelentkezőket továbbítjuk Megbízónknak, és Ö dönti el, hogy kit és mikor hív vissza.Ennek az utóbbinak van egy felára, viszont egész hétre vonatkozó call-center szolgáltatást biztosít (hétvége is)!

Ennél az alap hirdetési mennyiségnél már a támogatott tagság szolgáltatásunk is ingyen jár megbízónk részére.

Lentebbi linkekre kattintva elérhető általános hirdetési stratégiánk, a csoportok, és két oldalt kitettünk, amikről a facebook hirdetések indulhatnának.(Munka Magyarországon Külföldieknek, illetve Budapesti Apró és Munka )

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK:
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

TÁMOGATOTT TAGSÁG (KATT a részletekért)

ORSZÁGOS   KAMPÁNY (csoportok itt)

Munkák Magyarországon Külföldieknek (facabook olda)

Budapesti Apró és Munka (facabook olda)

Várjuk visszajelzését az esetleges kérdésekkel is,
Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok
Ambrus Zsolt
+36 70 415 6090