AKTÍV ONLINE MUNKA

AKTÍV ONLINER MUNKAKÖRBE MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK!

Ki is az AKTÍV ONLINER? Tevékenységét a közösségi felületen végzi, közösség építő tevékenységet folytat, facebook csoportokat moderál, hirdetéseket kezel, és ezek mellett üzletkötő, üzletépítő tevékenységet is folytat, amiből saját maga profitál addig, amíg aktívan részt vesz a közösség életében. Tehát nem piramis, nem kell pénzt befektetnie, sem eladnia semmit, sőt magát az üzletépítő, üzletkötő tevékenység azon részét, amihez nem ért, megcsinálja más helyette, viszont az eredményből a saját egzisztenciáját fogja építeni.

Mennyit kereshettek vele? Tényleges munkáért tényleges pénz jár, nem pedig ígéret. Nálunk a kereset két részre bontható, fix pénz a vállalt mennyiségtől függően + jutalék. A jutalék az egyszeri vagy folyamatos, attól függően, hogy az általad hozott megbízás az egyszeri vagy folyamatos. Ne gondolj nagy pénzekre, de egy biztos kiegészítésre számíthatsz, amit mindig időben megkapsz. Persze ha szorgalmas vagy és ügyes meg egy kis szerencséd is van, idővel stabíl egzisztenciát építhetsz fel saját magadnak.

Mi kell hozzá? Az első és legfontosabb a szándék és az akarat! Ha a minimális technikai feltételeid adottak, és van napi 1-2 órád kezdetben, hajlandó vagy tanulni, akkor nincs más hátra, mint jelentkezni legalul a “Jelentkezem” – gombra kattintva az adatlap kitöltésével.

Minimális tecnikai feltétel:

  • legalább 1 éve saját facebook felhasználói fiók.(Ennek kezelése alap szinten, a többire megtanítunk!)
  • Otthoni legalább közepesen gyors net, ez lehet korlátlan mobilnet is.
  • Egy asztali számítógép vagy egyéb olyan eszköz amin tudsz a facebookon tevékenykedni.
  • 18-99 éves korig jelentkezhetsz!
  • Egy bizonyos mennyiségű aktív online csoportunknak is tagja kell, hogy legyél!

Mik a legfontosabb emberi tulajdonságok amiket értékelünk? Nálunk legfontosabb a megbízhatóság, az őszinteség és a szorgalom, minden további csak ezek után számít. Nem 1-2 hónapos munkatársakat keresünk, hanem olyanokat akikkel évekig együtt dolgozhatunk, és együtt profitálhatunk az eredményekből. Ilyen munkakörben és tevékenységgel előttünk más nem foglalkozott, ha úgy érzed, hogy szeretnél eddig még szűkre szabott csapatunk tagja lenni várjuk szívesen jelentkezésedet!

JELENTKEZEM