CIPRUS SZÁLLODA

Ciprus – vendéglátó- és szállodaipari munkák luxusszállodákban

Mit érdemes tudni a ciprusi életről?

Folyton süt a nap. Néha még jobban. Nagyon jó az idő és ezt mindenki kihasználhatja a tengerparton.

Párokat is előszeretettel látnak partnereink, így ha együtt szeretnétek külföldi munkát vállalni, itt nagyon jó esélyekkel indultok.

A fizetés ugyan nem olyan magas, mint a hajókon, de ezt kompenzálandó a munka és a pihenőidő lényegesen kellemesebb, mondjuk úgy, hogy mediterrán életérzésben lehet részed. Persze ehhez a megfelelő hozzáállás mindenképp kell, hiszen dolgozni fogsz, nem nyaralni.

Legfőbb partnereink a Thanos, a Stademos és a Crystal Springs szállodaláncok.

Partnereink által támasztott elvárások

Minimum alapszintű, esetenként kommunikációképes angol nyelvtudás, valamint a társaság színvonalától függően szakmai tapasztalat.
Amennyiben nincs semmilyen vendéglátó- és szállodaipari tapasztalatod, vagy nyelvtudásod, de mindenképpen szeretnél folyami hajón dolgozni, jó helyen jársz! Regisztráld magad az Események menüpont alatt található szakmai workshopok, vagy nyelvtanfolyamok egyikére!

Workshopjainkon hajókon több éves tapasztalatot szerzett kollégáink készítenek majd fel, hogy sikerrel vedd az akadályokat.

Általános munkavégzéssel kapcsolatos tudnivalók

Partnereink munkaszerződést kínálnak neked, így alkalmazottként dolgozol majd a szállodákban. A szerződés tartalma cégenként változik, de erről kollégáink a szerződéskötés előtt mindenképp tájékoztatnak majd.

Szállásodért és teljes ellátásodért gyakran nem kell fizetned, de van olyan szálloda, ahol külön szállást kell foglalnod, esetleg az étkezésért is kell egy alacsonyabb összeget fizetni. Erről is mindenképp tájékoztatunk időben.

A havi fizetésed minden hónap végén utalással kapod meg euró pénznemben. Beosztás függvényében ez az összeg változik, melyről jelentkezésed után fogunk tudni pontosan tájékoztatni.

A regisztrációt követően a DR csapata támogat az egész szerződéses időszak alatt, hogy a számodra leginkább megfelelő partnert és állást megtaláljuk.

Kinek szól ez az álláslehetőség?

Jelentkezhetsz, ha már elmúltál 18 éves!

Legalább alap szinten beszéled az angol nyelvet.
Ne add fel a reményt, ha nem! Az Események menüpontban regisztrálhatod magad intenzív online nyelvtanfolyamunkra, ahol pár hét alatt megtanítunk olyan szinten idegen nyelven kommunikálni, amivel már el tudod indítani hajós karriered.

Nívós tapasztalatot szeretnél!
Egy luxusszállodában eltöltött szezon alatt igen jó tapasztalatot szerezhetsz. Nem csak a nyelvtudásod, de szakmai tudásod is fejlődni fog, ami akár jó ugródeszka lehet karrieredben, ha óceánjáró hajóra szeretnél menni.

Mindig is arról álmodtál, hogy tengerparton élj és dolgozz!
Hát ezt nem is ragoznánk túl. Gyönyörű szállodák, finomhomokos tengerpart és persze sok-sok munka, amiért az itthoni béreknél lényegesen jobb fizetés jár.

Alázatos vagy a munkáddal szemben!
Nagyon fontos számunkra, hogy tudd, ez a sikeres munkavállalás egyik legfőbb kulcsa. Ha elfogadod és nem bánod, hogy a Nálad tapasztaltabbak megmondják és előírják, mit, mikor és hogyan kell tenned, akkor Neked találták ki a külföldi vendéglátó- és szállodaipari munkákat.

Unod a munkába járásra fordított időt!
Igen. Ez sem egy utolsó szempont. Itt nem kell buszra, vonatra várnod, vagy dugóban ülnöd az autóban. Felkelsz, tisztálkodsz, felöltözöl és elsétálsz a munkahelyedre. Ennyire egyszerű.

Mire lesz szükséged legtöbb ügyfelünknél a munkaszerződés megkötése előtt, ha sikeresen pályázol?

  • angol nyelvű önéletrajz
  • elhatározás

Ciprusi partnereink egészen kora tavasztól késő őszig várják mindazokat, akik karrierjüket a szárazföldön képzelik el.

Amennyiben segítséget igényelsz itt is jelezhetsz:
eumunkasos@gmail.com

Regisztráció álláskeresőként (Kattints ide!)

CSATLAKOZZ A LENTI SZÖVEGRE KATTINTVA A RELEVÁNS CSOPORTOKHOZ IS! (FACEBOOK)

FRANCIAORSZÁGI MUNKA, INGATLAN, SZOLGÁLTATÁS, BIZNISZ
CIPRUSI MUNKA, SZÁLLÁS, ADOK-VESZEK, INGYEN ELVIHETŐ
Munkák vendéglátásban, konyhán, folyami hajón
Munkák Szállással, Munkásszállók Országosan és Nemzetközileg is
DIÁKMUNKA KERES-KÍNÁL, ÉS ALBÉRLET, SZÁLLÁS EGYETEMISTÁKNAK ORSZÁGOSAN!