COVID-19 TERMINÁL

Testhőmérséklet mérés arcfelismerő terminálon keresztül (Részletek a cikk alatt!)

Október 1-től kötelező a testhőmérséklet-vizsálat az iskolába belépéskor

Szombaton összeült az operatív törzs és számos járványügyi döntést hozott. Orbán Viktor miniszterelnök az ülés után számolt be arról, hogy október elsejétől kötelező lesz a testhőmérséklet-ellenőrzés

az iskolákba való belépés előtt és az influenza elleni védőoltást ingyenessé tudják tenni az egész országban.

Orbán Viktor miniszterelnök az Operatív Törzs ülése után jelentette be Facebook oldalán a legújabb járványügyi intézkedéseket:

  • október 1-től kötelező lesz az iskolákba belépés előtt hőmérsékletvizsálatot végezni
  • a szerdai kormányülésen döntenek arról, mi lesz a hatósági ára a koronavírus-teszteknek
  • ingyenes lesz az influenza elleni védőoltás

Orbán Viktor Facebook-oldalára feltöltött videójában elmondta, hogy az ország felkészült a második hullámra, a kórházakban több mint 10 ezer szabad ágy van és lelegeztetőgépből is van elég. Hangsúlyozta: egyetlen magyar ember sem marad ellátatlanul, ha megbetegszik.

A miniszterelnök kiemelte, szeretnék valahogy kikényszeríteni, hogy a jelenleg érvényben lévő kevés szabályt betartsák az emberek, mert ha nem tartják be, kénytelenek lesznek szankciókhoz kötni azokat. Az iskolákat egyelőre tudják üzemeltetni, összesen 3 iskolát és 16 óvodát kellett eddig bezárni. Október elsejétől kötelező lesz a testhőmérséklet-ellenőrzés az iskolákba való belépés előtt – tette hozzá.

A koronavírus-tesztek hatósági árasak lesznek, az árról a szerdai kormányülésen születhet döntés. A miniszterelnök kijelentette, hogy az influenza elleni védőoltást – amelyet önkéntesen lehet kérni – ingyenessé tudják tenni az egész országban.
FORRÁS: SZEKESFEHERVAR.HU

Ajánlatot és bővebb tájékoztatást az alábbi linkre kattintva kérhet a legegyszerűbben, kitöltésnél amennyiben segítséget igényel kérem jelezzen az alábbi telefonszámon bármikor: +36 70 415 6090

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

FACEBOOKRÓL OSZTHATÓ (Kattintson ide!)

EGYÉB KUN SEC SZOLGÁLTATÁSOK (Kattintson ide!)

Tisztelt Megbízók és Kollégák!
jelezni Szeretném hogy műszaki problémára lett figyelmes a informatikai kolléga igy most ezen az e-maileken tudnak minket elérni.

Központi: kunsec765@gmail.com
Titkárság: titkarsagkunsec765@gmail.com
Területi koordinátor: muszakkunsec765@gmail.com

Kun Sándor
Kun Sec Kft | Baltazár Dezső utca 29. | 4220 Hajdúböszörmény

+36 70 613 8216

Ajánlatkéréssel kapcsolatos link továbbra is a megszokottak szerint működik.

Aktív Online Reklámok