Egyéni megállapodással támogatott munka hirdetések

Ezt a módozatot azért vezettük be, hogy azok a kis- mikro vállalkozások, vagy akár nagyobb vállalkozások is, akik egy-két munkakörre keresnek munkavállalókat a fluktuáció miatt folyamatosan is akár és nem nagy számban (nem üzletszerűen,nem toborzó, nem közvetítő- kölcsönző, nem külföldi kiküldetéses rendszerben dolgozó vállalkozás, nem multi) , azok gazdaságosan, tudatosan tudjanak hirdetni támogatással, ezzel kiveszik arányos részüket is a közösség építéséből és ez mellett, lehetőséget biztosítunk számukra admin-moderátori támogatásra is(Közvetlen kapcsolat adminokkal, moderátorokkal technika vagy egyéb probléma illetve szakmai segítségre.), hogy a fluktuáció és a munkaerő hiány minél kevésbé érintse őket. Szabályok betartása a csoportban rájuk is vonatkozik, illetve hirdetésük hatékonyságának elősegítésére önálló oldal részt biztosítunk számukra weboldalunkon az www.aktivonlinereklamok.hu oldalon, egy-két rendszeres munkakörre, ahova szoktak keresni jelentkezőt.

Mivel másabb ez, mint az általános támogatott tagság toborzók részére?

  • Lényegesen olcsóbb! Havi 30.000 Ft-tól az éves 200.000 Ft / profilig van az általánosban, míg ezt egyéni elbírálás alapján sokkal olcsóbban ki tudjuk hozni.
  • Viszont csak arra az 1-2 munkakörre vonatkozik annál az egy cégnél.-Csak arra a hirdetési formára amelyre egyértelmű a támogatott tagsága és amit Mi biztosítunk a részére.
  • Toborzó , közvetítő- kölcsönző, külföldi kiküldetéses vállalkozás és multi számára nem tartjuk fent ezt az ajánlatot, számukra az általános vonatkozik itt részletek.


Árban ez mit jelent?


Egyszeri 50.000 Ft-os költsége van az önálló oldalrész, a szerkesztett grafikai hirdetés, és annak kihelyezére valamelyik releváns facebook oldalunkra, illetve a hirdetés elhelyezésére egyéb oldalrészeinkre is, az elején kiemelten. Ez minden évben újítandó, amennyiben szerkesztési és grafikai változtatást nem igényel, az összegnek megfelelő kihelyezéssel(ill.megosztással) segítjük az adott vállalkozást. Amennyiben menetközben valaki változtatást szeretne a hirdetés szövegezésében vagy grafikájában arra is van lehetőség, csak a szövegezésben egyszeri 10.000 Ft, ha a grafikában is vagy csak a grafikában az egyszeri 15.000 Ft alkalmanként.

Fontos!

A kép amit a hirdetéshez grafikailag készítünk webes hirdető kép, nem tartalmaz sem céges logót, sem cégnevet, sem telefonszámot, vagy hely adatat, egyedül a munkakörre vonatkozó speciális figyelemfelkeltő anyagot tartalmazza!(A mellette levő szövegezésben minden ott lesz, illetve az oldalon is részletesebben, ahová egyéb képek is kihelyezhetők a munkakörrel kapcsolatosan, illetve a céggel kapcsolatosan is!) Amennyiben tartalmazza logónkat vagy egyéb ismertetőnket ami a támogatott tagság megkülönbözetését is elősegíti a moderátorok részére, úgy nem csak a támogatott tag tudja a hirdetést kihelyezni illetve osztani, hanem mások is! A HIRDETÉSEK KIHELYEZÉSÉHEZ FONTOS SZAKMAI SEGÍTSÉGET ITT MINDIG MEG FOGJA TALÁLNI! “FACEBOOK TIPPEK TRÜKKÖK” Igény esetén első alkalommal telefonos közvetlen segítséggel is!

ORSZÁGOS KAMPÁNYHOZ CSOPORTOK Kattintson ide!

INGYENES TÁJÉKOZTATÁST KÉREK

Egyéb írások:
TÁMOGATOTT TAGSÁG
ADATHALÁSZ OLDALAK
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”
“A FACEBOOK AZ INGYENES, MÁRPEDIG EZ NEKEM JÁR…!”
AKTÍV ONLINE REKLÁM
VÁLSÁGHELYZET KEZELÉS
START PROGRAM
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
MODERÁTOR

FONTOS LEHET:
MUNKÁK
GYÁRI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI SPECIÁLIS TÁMOGATÁS
GYAKORI KÉRDÉSEK – Toborzóknak kötelező!
ORSZÁGOS KAMPÁNY-csoportok
MEGYEI HELYI KAMPÁNYOK-csoportok
VÁLLALKOZÁSOK
DEUTSCHE
ENGLISCH
International-Nemzetközi
Általános ajánlatot vagy tájékoztatást kérek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük