ÉPÍTŐIPARI SPECIÁLIS TÁMOGATÁS

Bármelyik építőipari cég, akár hazai akár nemzetközi velünk üzleti kapcsolatban lesz, annak számokban és eredményekben is kimutatható lesz a fejlődése!

A legtöbb építőipari vállalkozónak, cégtulajdonosnak kevés az ideje, ezért röviden tömören írom le a lehetőséget, viszont aki alapos, a megfelelő linkekre kattintva bővebben is tájékozódhat!

Kinek és miben tudunk segíteni?

Egyéni vállalkozótól a multinacionális nemzetközi építőipari vállalkozásokig bárkinek tudunk segíteni belföldön és külföldön egyaránt. A megrendelések növelésétől kezdve, a cég reklámozásán át, egészen a munkaerő problémákig, ami a mai világban előbb vagy utóbb probléma vagy a fluktuáció vagy ha már az illető cég ügyfelünk, akkor a növekedése miatt.

Ez hogyan működik?

Reklámozási stratégiánk a “nagy számok törvénye” alapján működik, és nem mástól vettük át, hanem mi dolgoztuk ki az évek alatt. Sokan probálták több kevesebb sikerrel utánozni, de nyílván a lényeges részeket mi sem tettük nyílvánossá. Sok éves elégedett ügyfelünk is van, aki még mindig nem látja át teljesen, neki anno azt mondtuk: “Nem kell, hogy értse, elég ha működik!” Aki viszont ennél többet akar, ide kattintva tájékozodhat bővebben.

Mennyibe kerül ez?

(Építőipari vállalkozások és egyéb stratégiailag fontos területek esetén az általános áraktól való eltérés jogát fenntartjuk , mivel hatalmas munkaerőhiány van minden területen, ezért bizonyos területeket ahol már kialakult ügyfélkörünk és kapcsolataink vannak az eredményességi mutatók az általánostól lényegesen eltérőek! Különösen vonatkozik ez a külföldi hirdetésekre!)

A hirdetési mennyiség, a hirdetés típusa, egyszeri vagy folyamatos, milyen egyéb szolgáltatás jár esetleg hozzá, mint például munka hirdetéseknél a jelentkező tájékoztatása 24 át a hét minden napján is szóba kerülhet. Tehát ezen konkrétumok alapján havi vagy egyszeri 30.000 Ft-tól felfelé. (30.000 Ft a támogatott tagság egy hónapra csak vállalkozás, szolgáltatás hirdetések esetén!)Bővebben az árakról : START Árak itt, Építőipari akciós itt, Támogatott tagság itt

Mivel tudunk többet mint más?

Általunk adminált több száz csoportban (több mint egy milliós tagsággal itt!) előnybe tudjuk helyezni az Ön cége hirdetéseit, mert “Aki többet tesz a közösség építésébe, az többet is kell, hogy vegyen ki belőle!“. lásd: Támogatott tagság

Őn kiteheti a hirdetést ha nem támogatott tag vagy nincs velünk szerződéses kapcsolatban?


Kiteheti, de nem bármennyit, nem bárhová, és nem bármilyen típusú hirdetést, például webhirdetést csak támogatott tagok használhatnak, illetve az egyéb hirdetéseket is korlátozottan! Tehát kiteheti, de velünk együtt Ön is több helyre teheti ki akár velünk párhuzamosan is, meg persze többet! szabályok ide kattintva

Mivel lesz más rövid illetve hosszú távon annak a cégnek aki kapcsolatban van velünk?

Rövid távon megoldhatjuk azokat a problémákat amik gyors tűzoltással orvosolhatóak. Ilyenek a megrendelések hiányából vagy a munkaerő hiányából keletkező problémák. Hosszú távon a megfelelő mennyiségű folyamatos hirdetéssel, folyamatos növekedés biztosítható, mind a megrendelések, mind az alkalmazottak, partnertek számának növelésével is, ami az éves árbevételek jelentős növekedésénél is nyomon követhetőek.

Hogyan rendelhetek és mennyi időn belül indulhat el?


Rendelésnél ne essen abba a hibába, hogy kis-mikro vállalkozás rendelési mennyiséggel, multinacionális cég növekedési mennyiségét várja el, mert ennek nagyon kicsi az esélye! Igazítsa a rendelési mennyiséget cége mérete és az elvárt növekedési mértékhez is, amit szeretne. Az alábbi vagy a lenti linkre kattintva kéri ingyenes tájékoztatásunkat, vagy ajánlatunkat, megbeszélünk egy szóbeli egyeztetést, hogy közösen kigondoljuk Önnek a legmegfelelőbb modozatot, vagy több módozat speciális személyre szabását, és egy 24 órán belül akár el is tud indulni a hirdetés, akár hétvégén is.

INGYENES TÁJÉKOZTATÁST KÉREK

Egyéb írások:
TÁMOGATOTT TAGSÁG
ADATHALÁSZ OLDALAK
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”
“A FACEBOOK AZ INGYENES, MÁRPEDIG EZ NEKEM JÁR…!”
AKTÍV ONLINE REKLÁM
VÁLSÁGHELYZET KEZELÉS
START PROGRAM
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
MODERÁTOR

FONTOS LEHET:
MUNKÁK
GYÁRI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI SPECIÁLIS TÁMOGATÁS
GYAKORI KÉRDÉSEK – Toborzóknak kötelező!
ORSZÁGOS KAMPÁNY-csoportok
MEGYEI HELYI KAMPÁNYOK-csoportok
VÁLLALKOZÁSOK
DEUTSCHE
ENGLISCH
International-Nemzetközi
Általános ajánlatot vagy tájékoztatást kérek

Lentebbi speciális építőipari csoportokba mindenképp csatlakozzanak!


Építőiparis blokk: kattintson a linkre és csatlakozzon!
05 ÉPÍTŐIPARI MUNKÁK, VÁLLALÁSOK, BIZNISZEK!
06 ÉPÍTŐIPAR A-Z ig (Állás, Szállás, Munka is)
07 Gipszkartonszerelő, festő magyarok határon innen és túl!
08 Építőipari szakmabeliek (munka, üzleti partner, vállalás)
09 Targoncások, Darusok

ORSZÁGOS KAMPÁNYHOZ CSOPORTOK Kattintson ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük