építőipari állás hirdető akciósan

Hirdettessen velünk vagy hirdessen velünk párhuzamosan és hatékonyan!

Akciós kampányok gyorsan, hatékonyan az indulás az Ön előtt levő kampányra jelentkezők mennyiségétől függ, de akár 24 órán belüli indulással is, hétvégén is! Építőipari vállalkozásoknak, legyen az akár egyéni vállalkozó is, nagyobb építőipari vállalatoknak külföldön és belföldön egyaránt, illetve toborzó cégeknek is tudjuk ajánlani, mindenkinek a pénztárcája és az igényei szerint! Hirdessen akár velünk párhuzamosan, támogatott tagként! Egyéni vállalkozók részére már a “takarékos kampány” idejére is jár a támogatott tagság is párhuzamosan, tehát velünk együtt hirdethet az általunk adminált több száz csoportban támogatással belföldi toborzás esetén.Egyéb nagyobb építőipari vállalkozások a “nagy kampány” igénylésével válnak a hirdetési időszakra támogatott tagnak, akár több profillal is. Célunk, hogy a tudatos hirdetésnek minél hamarabb meglegyen az eredménye, vállalkozása haladjon előre! Hullámok jönnek, hullámok mennek, az élet nem áll meg, gyors megoldásokra van szükség, lekötöttség nélkül, olcsón és hatékonyan, és mindezt most ráadásul még ingyen grafikával is! Ha a világ a feje tetejére áll is, munkaerőre szükség van! Ha közösen elindulunk, mindig lesz egy olyan partnere, aki bármikor egyből Ön mellett van, ha baj van, és a siker garantált!

A KÉPRE KATTINTVA NAGYOBB MÉRETBEN LÁTHATÓ A TÁBLÁZAT!

Egyéb vállalkozások, közintézmények és toborzók részére testreszabottabb ajánlatok itt, amannyiben nem építőipar területén hirdetnek! Kattintson ide!)

Magyarázó szöveg és leírás

weben jelenlét: a hirdetés az www.aktivonlinereklamok.hu weboldalon is elérhető lesz(ennek látogatottsága több mint 10.000 fő havonta)

Facebookon jelenlét: Egyik legrelevánsabb facebook oldalunkra is kitesszük a hirdetést, onnan kerül az előre meghatározott csoportokba.

Kiemelések: Kiemelte lesz kezelve bizonyos mennyiségű hirdetés bizonyos ideig, tehát nem 500-adik lesz a csoport idővonalán, hanem az első fent!Ez lehet közlemény és rögzítés.

Közlemény: Kiemelt hirdetések a közleményben helyezkednek el legfelül.

Rögzítés: A kiemelt közlemények közül is legfelül illetve legelöl helyezkedik el a rögzített bejegyzés.

Takarékos kampány: Legolcsóbb és leggazdaságosabb hirdetési kampányunk, ilyen még nem volt és nem is lesz többet. Gyakorlatilag 10 helyre tesszük ki a hirdetést facebook csoportokba(építőiparis blokk + 5 releváns másik csoport). Ebből 5 releváns csoportban 7 napig közleményben lesz elhelyezve felül, és minimum egy napig rögzítve legfelül. Grafikát készítünk hozzá teljesen ingyen, amit webhirdetésként kiteszünk az egyik facebook oldalunkra, és onnan mennek a további kihelyezések és megosztások. A képre figyelemfelkeltő facebookra tervezett grafikát készítünk, telefonszámot és egyéb később változható elérhetőségeket a kép melletti szövegezésben, és a weboldalon található szövegezésben helyezzük el, amit igény és változások esetén javítani tudunk. Gyakorlatilag aki igényli vállalkozás, velünk párhuzamosan is tud hirdetni vele a hirdetési hónapban, ezzel igény esetén még sokkal több ember elérhető az igényeknek megfelelően. Csak belföldi kis létszámú építőipari vállalkozások részére szánjuk, és csak belföldi munkákhoz való keresés esetén. Ára: 30.000 Ft, kifutási idő egy hónap, később igény esetén bármikor egyből frissíthető illetve folytatható!

Kis kampány: Kimondottan kis létszámú építőipari vállalkozások részére ajánlott hirdetési kampányunk, ez már külföldi munkákhoz is használható, a sikert a kétszer annyi helyre kitett hirdetés garantálhatja, illetve a speciális csoportok bővült köre is(német nyelvterület), egyébként ugyanazok a paraméterek mint a takarékos kampányban, toborzók és nagy létszámot foglalkoztató vállalkozások részére nem támogatott. .Ami szintén közös a takérékos kampánnyal együtt, hogy kimondottan speciális helyi lakosság is megcélozható vele , helyi közösségi felületekben valo hirdetéssel is, és a hirdető támogatott tagként velünk párhuzamosan hirdetheti. Ára:-50.000 Ft-, kifutási idő egy hónap, később igény esetén bármikor egyből frissíthető illetve folytatható!

Nagy kampány: Lényegesen több helyre tesszük ki a hirdetéseket, lényegesen több kiemeléssel, toborzóknak már ez ajánlott lehet, illetve olyan egyéb vállalkozások részére is, ahol szállást is tudnak akár biztosítani.A grafikát ingyen elkészítjük itt is most akciósan, web vagy plakát képet az elözőekben meghatározott paraméterekkel, viszont ha a toborzó ragaszkodik a saját képi anyagához, kitehetjük azt is, nyílván a hirdetési időszak befejeztével az törlésre kerül. Külföldi toborzók és külföldi építőipari vállalkozások részére ez szintén nem aktuális, de belföldi cég külföldi munkára itt is hirdethet. Előnye, hogy amennyiben a toborzó aki igénybe veszi nem támogatott tag, a hirdetési időszakra azaz a hirdetés kezdetétől számított egy hónapra támogatott tagként velünk párhuzamosan aktívan tud hirdetni korlátlanul. Ára: -100.000 Ft-, kifutási idő egy hónap, később igény esetén frissíthatő egyből, amennyiben a grafikát mi csináltuk a meghatározott paraméterekkel.

Országos kampány: Ha toborzó sikert akar elérni szállásos munkáknál, akkor a mennyiség itt kezdődik, de nem itt ér véget, a paraméterek szintén hasonlóak a nagy kampányéhoz, azzal a külömbséggel, hogy itt mindenből lényegesen többet kap, kiemelésből és megosztásból is! Ára: -150.000 Ft-, kifutási idő egy hónap, később igény esetén frissíthatő egyből, amennyiben a grafikát mi csináltuk a meghatározott paraméterekkel.

Országos nagy kampány: Szállásos építőipari munkáknál ennél kell, hogy legyen eredmény bármilyen körülmények között, ahogy eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy van is mindig eredmény! Ezt a verziót külföldi toborzó cégek illetve külföldi építőipari vállalkozások is igénybevehetik, illetve nekik is jár a hirdetési időszakra pluszban a támogatott tagság korlátlan hirdetésekkel. Külföldi számlázásnál közösségi adószámmal ez 200.000 Ft helyett, 800 EUR, és ebben a kampányban igény esetén garanciát is tudunk vállalni a sikerre, a garancia ár + 50% felárat jelent ebben az esetben, illetve a tájékoztatást a munkával kapcsolatban mi adjuk a jelentkezőknek első körben. Célszerű ha az adott cég, amennyiben számára már komoly problémát jelet a munkaerőhiány, ügyvezetője vagy tulajdonosa veszi fel velünk a kapcsolatot, mert amíg a tulajdonos a pénztárcáját nézi, addig az alkalmazott a pozícióját félti egy üzleti tárgyalás esetén, és ez szintén tény!

Hol adunk garanciát?

Igény esetén megbeszélés alapján bárhol tudunk garanciát adni, nyílván azokkal a feltételekkel és plusszal, amivel mi úgy gondoljuk, hogy a hirdetés munkaerő keresés szemponjából biztosan sikeres lesz. Az országos nagy kampánynál számadatokban is kifejezett a garancia ára, egyéb előző kampányoknál megbeszélés kérdése. Ez nyílván a betanított és szakmunkákra vonatkoznak főleg, és kimondottan a szállásos munkák esetén akár belföld akár külföld.

Mit jelent számunkra a garancia?

Eddigi hirdetéseinkből merített tapasztalataink és a facebook magas szinten való ismerete révén meg tudjuk saccolni, hogy ha a szerencse faktort kizárjuk az eredményességből, mekkora hirdetési mennyiségre van szükség bizonyos munkakörök és bizonyos állás paramétereknél, hogy mindenképp sikeres legyen a “nagy számok törvénye” alapján. Mindezt persze csak abban az esetben, ha kontroálni tudjuk, és magát a jelentkező tájékoztatást is mi végezzük el első körben. Nyílván a szerencse faktor itt is realizálódhat hamarabb a hirdetési kampány végénél, ez nem befolyásolja a hirdetési mennyiséget, az ugyanúgy végigmegy, legfeljebb a hirdetőnek lesz több lehetősége a választásánál. Viszont ha a szerencse faktor nem áll mellénk és nem realizálódik a megbeszélt, paramétereknek megfelelő jelentkezők mennyisége, úgy a saját költségünkre tovább fut a hirdetés aktívan egészen addig, amíg az nem realizálódik.

Hogyan tudok rendelni és hogy indulhat el akár 24 órán belül?

Minden esetben Ön dönti el, mennyire gyorsan indul a történet!

  1. Első, hogy kérjen egy tájokzaztató jellegű ajánlatot valamelyik “Ajánlatkérő adatlap” kitöltésével!
  2. Válaszolunk, küldünk egy tájékoztató jellegű anyagot, ami annyira releváns, amennyire kitöltötte az adatlapot.
  3. Elolvasás után rengeteg kérdés fog felmerülni Önben, ezeket írja össze, és amikor munkatársunk felhívja, megkapja hozzá a válaszokat is. Együtt kigondolják melyik verzió lehetne Önöknek a legjobb, és amennyiben nincs több gondolkodásra szüksége, munkatársunk elküldi Önnek mire van még szükség.
  4. Hivatalos reklámközzétevők vagyunk, az elektrónikus online számlázás és az egyéb kötelező dokumentációk gyakotlatilag egyből elkészülhetnek, és kezdetét veheti a hirdetés.
  5. A hirdetőket érkezési sorrendben kezeljük, és mindig a régebbi ügyfél élvez elsőbbséget, illetve az, akinél a hirdetés feltételei hamarabb realizálódtak. Amiket leírtunk, annak csak az ügyfelek mennyisége szabhat határt, maga a munka illetve a szükséges és kötelező procedúra hétvégén is elindulhat.

AKCIÓS KAMPÁNYOK (általános leírás és árak)
ÉPÍTŐIPARI ÁLLÁS HIRDETŐ AKCIÓSAN (árak és leírás)
ÉPÍTŐIPARI KAMPÁNYOK (csoportok itt)
TÁMOGATOTT TAG (leírás)
ORSZÁGOS KAMPÁNY(csoportok)
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
GYAKORI KÉRDÉSEK
Ajánlatot kérek(itt)

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

Sok sikert kívánok lehetséges együttműködésünkhöz,
Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük