felmerülő kérdések – támogatott tagságról – toborzók

Támogatott tag gyakori kérdések

KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY HA VALAKI A LENTI KÉRDÉSEK KÖZÖTT NEM TALÁLTA MEG A VÁLASZÁT, AZ NYUGODTAN TEGYE FEL AZ OLDAL ALJÁN AKÁR HOZZÁSZÓLÁSBAN IS, VÁLASZOLUNK RÁ! VÉLEMÉNYEKET IS VÁRUNK, AKÁR POZITÍV AKÁR NEGATÍV LEVONJUK BELŐLE A KONZEKVENCIÁKAT.

Mivel lesz nekem ezzel jobb, eddig is így hirdettem?


-A támogatott tag korlátlanul hirdethet olyan csoportokban is, ahol eddig sem hirdethetett korlátlanul( nyilván a csoport szabályok és a törvényi előírások, illetve a facebook szabályzat figyelembe vételével )
-Bizonyos speciális csoportokban már toborzó nem tehet fel hirdetést, ahogy eddig is csak megkötésekkel tehetett, a támogatott tag viszont itt is előnybe lesz helyezve ( ilyen építőipari, ingatlan, vagy vendéglátós csoport )
-Bizonyos hirdetés típusok eddig mindenhol tiltva voltak az Aktív Online Reklámok – csoportokban ezt a támogatott tagoknak szeretnénk feloldani, ezek pedig a webhirdetések, illetve a facebook oldalt is lehet támogatott tagnak hivatkozással hirdetni.
-Sok más előnyt most nem szeretnék felsorolni, menet közben minden támogatott tag megtudja őket, de legfontosabb, hogy ingyenes toborzó hirdetések lesznek minden toborzó cég munkatársai számára, de ezeket az ingyenes lehetőségeket csak azok a cégek dolgozói tudják igénybe venni, akiknél van legalább egy támogatott tag. (példa kedvéért CSÚCS TOBORZÓ KFT-nek van 10 toborzó profilja, 1-re igénylik a támogatott tagságot, a támogatott tagi profil korlátlanul hirdethet támogatással, a többi másik 9 profil igénybe tudja venni az egyéb ingyenes lehetőségeket mennyiségi és minőségi megkötésekkel a szabályok szerint. Ha
CSÚCS TOBORZÓ KFT-nek nincs egy támogatott tagi profilja sem az ingyenes lehetőségeket sem tudják igénybe venni toborzó hirdetések szempontjából, egyik profillal sem, viszont a csoportokban ahol a szabályzat engedi, ugyanúgy hirdethetik egyéb dolgaikat: ingatlant, autót, használt dolgokat, amiket szeretnének szabályok szerint és a mennyiségi megkötések alapján, toborzó hirdetést azt nem)

A támogatott tagság ingyenes?

Maga a támogatott tagság az ingyenes, azért senki nem fizet semmit! Viszont vannak hozzárendelt szolgáltatások is, amikből lehet választani, hogy ki mit szeretne, mi illik a profiljához, vagy mivel lehet hatékonyabb, és ezek a hozzárendelt szolgáltatások nyílván nem ingyenesek, de ezek olyan szolgáltatások, amiket ha ismernek a toborzók, akkor támogatott tagság nélkü is igényelnek! Ezek lehetnek most már grafikai csomagokban, vagy hirdetési kampány csomagokban is az eredetileg is hozzárendelt szolgáltatás mellett vagy helyett!

Nekem anélkül is jár a korlátlan hirdetés, mi leszerződtünk a facebookkal, meg mással is, hogy-hogy az nem elég?


-Ha valaki leszerződött a facebookkal, az biztosan nem erre szerződött le, vagy épp nem a facebookkal, hanem épp egészen mással
-A facebook hirdetését továbbra is használhatja a saját hirdető központján, vagy profilján keresztül, sőt hasznos is a kettőt vegyesen. A facebook senkivel nem szerződik le a csoportokba való hirdetésre, főleg nem az adott csoportok tulajdonosai és adminjai hozzájárulása nélkül. Ha máshol ilyenre leszerződött valaki, azt kérje rajta számon, ne rajtunk, tőlünk csak azt kérheti számon amivel velünk szerződik le!

Miért nem lehet úgy, ahogy régen?


-Sajnos a facebook is változott, az emberek és a körülmények is és a hirdetésekhez való viszonyulás is. Sokkal több lett minden, több lett a hirdetés, több lett az aktivitás, és ezzel több lett a munkánk is. A rendszer bármilyen furcsa is ezt hallani, de erősen túl van terhelve, ahogy a mi munkánk is sokkal több. Ha azt akarjuk, hogy zavartalanul és optimálisan működjenek a dolgok változtatni kellett rajta és megtettük. Természetesen nem kötelező részt venni benne, aki nem akar az továbbra is árulhatja autóját, ingatlanját, vagy egyéb dolgait, a megfelelő általunk adminált csoportokban a szabályok betartása mellett, de toborzó hirdetést csak akkor, ha a leírt szabálynak megfelel.
Ez nem vonatkozik egyébként a kis, mikro vállalkozásokra akik saját cégükhöz keresnek munkatársakat, illetve nem vonatkozik azokra a cégekre sem, akik közfeladatot ellátó munkatársat keresnek Magyarország területén ( ilyen például: Magyarországi Közegészségügyi Intézményekbe dolgozó ,orvos, ápoló, nővér, stb., vagy tűzoltó, rendőr, katona, illetve egyéb közintézmények dolgozói)


Ezeken kívül mivel lesz nekem és a cégemnek jobb?

– hatékonyan és tudatosan tudnak majd hirdetni a támogatott tagok és nem csak ők hanem a cégük egyéb toborzói is. Bizonyos technikai lehetőségeket is hozzáférhetővé teszünk, amit sok éves tapasztalatunkból merítettünk. Bármiféle probléma esetén közvetlenül is lesz kihez fordulni akár azonnal és lehet a közösség erejére építeni hosszútávon is. Bizonyos nem ide való, nem korrekt magatartást tanúsító cégek kipotyognak, kitisztul a piac, visszaáll a bizalom. ( Nyílván ez a lehetőség nem mindenkinek adott, akikről folyamatosan panasz érkezik az emberek részéről, vagy épp akik ellen eljárás van, egyéb tisztességtelen magatartás miatt, azokat nem szeretnénk támogatni. )

Hol vannak ezek a csoportok?


Területileg minden megyében minden nagyobb városban közösségszervezési – közösségépítési munkát végzünk általunk és partnereink által alapított és adminált csoportokon, oldalakon keresztül, sőt még nemzetközileg is, szinte minden területen specifikusan is ott vagyunk. Aki a mi lehetőségeinket használja, az talpon marad és hosszú távon is! csoportok itt, heti egy hirdetés nem támogatott tagoknak itt, és korlátlan itt nem támogatott tagoknak is toborzó hirdetések szempontjából.

Mennyi ember látja? Mik az elérések?


Aktív Online Reklámok web oldalunk elérése a havi több mint 20.000 fő jelen pillanatban, és ez felfelé futó ágban. Minden általunk adminált csoport és oldal össze van vele kötve, tehát nekünk az organikus elérésünk is egyben. A csoportok összes taglétszáma 1millió fő felett van, tehát mindenki saccolja meg, ha hirdet és intenzíven, tudatosan, akkor mire lehet képes. Egy biztos , azok kaptak tájékoztatást akik ezekben a csoportokban hirdettek eddig is, tehát amit eddig tudtak elérésekben produkálni támogatás nélkül, azt lényegesen meg fogják haladni elérések szempontjából támogatottan, sőt ezt kevesebb erőfeszítéssel. MEGÉRI? PERSZE HOGY MEGÉRI!!!

Akkor ha én el akarok ezzel indulni, csináljak egy profilt ami támogatott lesz?


-Nem kell semmit csinálni hozzá. A már meglévő toborzásra használt profilját tudjuk támogatni (akár többet is közös megbeszélés alapján), erről a profilról fog majd tudni korlátlanul hirdetni, nyilván a facebook korlátain belül és ez a profil előrejóváhagyást is kap bizonyos releváns csoportokba, illetve az adminok és moderátorok tájékoztatva lesznek róla, az általunk adminált csoportokban mindenütt.

Ha támogatott tag vagyok és problémával találkozok a csoportokba való hirdetésnél kihez tudok fordulni?

Adunk egy számot amin akár hétvégén is jelezhet probléma esetén, visszahívjuk és segítünk, illetve egy email címet is a kapcsolattartásra. Aktív hirdetési stratégiában is segítünk az adott cég toborzóinak, hogyan használhatják a leghatékonyabban a lehetőségeinket, hiszen ezeket a csoportokat, mi alakítottuk, mi szerveztük, mi admináljuk, és mi is ismerjük őket a legjobban. Másokon is segítettünk eddig is ha tudtunk, de erre majd lesz lehetőség nem támogatott tagok részére akár nyilvánosan is, hogy az esetleges problémákból mások is tanulhassanak.

Toborzó vagyok, nekem tetszene ,de a cégem nem szeretné szponzorálni, mit csináljak?

Az Ön cégének nem kötelező szponzorálnia, viszont Ön mint teljesítménybérezéses toborzó el tudja dönteni, hogy megérné ez Önnek vagy nem. Saját magának Ön is igénybe veheti akár egy hónapra is, viszont akkor már csak Önre fog vonatkozni a lehetőség, a cégére nem, tehát az egyéb ingyenes lehetőségek sem fognak vonatkozni a cégének egyéb toborzóira sem. Amennyiben a Mi hozzárendelt szolgáltatásunk jól működik, márpedig az eddigi gyakorlat ezt bizonyította, úgy Önnek így sem fog pénzébe kerülni, sőt támogatott tagság előnyeit élvezve, még könnyebben még többet fog keresni!

Jönnek hullámok! Negyedik, ötödik, huszadik, százhuszadik? Hosszú távon nem merek tervezni, mit csináljak?

Ne tervezzen hosszú távon, tervezzen rövidebb távon, bár maga a támogatott tagság ingyenes, a hozzárendelt szolgáltatásnak, ha olyat rendel, akár egyszerre is igénybe tudja venni, tehát ha például fél éves támogatott tagságot szeretne a megfelelő kedvezmények igénybe vételével, és hozzárendelt szolgáltatásként rögzített kampány csomagokban kéri, az akár az első hónapban is egyszerre igénybe vehető, és egyből realizálodik is a hozadéka, maga támogatottsága az ugyanúgy az előzetesen rögzített időtartamig élni fog, akár van hullám, akár nincs. Bármilyen és bármennyi hullám jön egy biztos, munkaerőre és dolgozókra szükség lesz, még ha a világ a feje tetejére áll is!

Mennyibe kerül ez nekem? Külföldi cég is igényelheti?

Mint már oly sokszor elmondtuk maga a támogatott tagság ingyenes, vannak hozzárendelt szolgáltatások csomagokban, azokból lehet rendelni. Alap hirdetés itt bővebben, majd bővűlt a lehetőség rögzített kampány csomaggal és grafikai csomaggal is. Az alap leírást és táblázatot itt megtaláljátok, ez gyakorlatilag belföldi hirdetőnek havi 30.000 Ft, féléves 150.000 Ft-ban, vagy éves 200.000 Ft-ban. EUR alapon közösségi adószámmal külföldi toborzó cég is igényelheti, nekik csak féléves van 600 EUR-ban, és éves 1000 EUR-ban. Magát a hozzárendelt szolgáltatást ők is az előzőekben említettek közül tudják igényelni, külön nincs eurós árlista hozzá, átszámításnál az 1EUR/350 Ft-ot fogjuk számolni, tehát gyakorlatilag nekik is ugyanannyiba kerül mint a belföldi hirdetőnek, csak több szolgáltatást kell, hogy igénybe vegyenek hozzá. (Akinek mi “önálló oldalról” hirdetés keretében, folyamatosan hirdetünk éves szerődéssel, az arra az időszakra egy profilról hozzárendelt szolgáltatások igénybevétele nélkül is támogatott tagként hirdethet, cégük többi profilja is mellette igénybe tudja venni az ingyenes lehetőségeket a szabályok betartása mellett!)

Ha most hónap középén kérek egy hónap támogatott tagságot az miért nem egy hónapig tart?

Azért, mert a havi lebontású támogatott tagság, hasonlóan a buszbérlethez 01-következő hónap 05 ig tart. Tehát ha 15 én veszi igénybe, az nem következő hónap 15-ig, hanem csak 5-ig tart. Viszont van más akciós lehetőség, ami nem hozzárendelt szolgáltatás, de magához a szolgáltatáshoz, azaz a hirdetési kampány mellé jár a támogatott tagság, és naptári naptól következő hónap naptári napjáig. Ez drágább ugyan, viszont nem veszik el semmi a támogatott tagsági napokból, és hirdetésben is lényegesen többet kap.

Számlát fogok kapni? Hivatalos ez?


Természetesen mindenkivel számlával és szerződéssel vagyunk kapcsolatban jelen pillanatban is, hivatalos reklám közzétevőként, tehát mindenki aki szolgáltatást vesz igénybe tőlünk csak ezen a hivatalos vonalon teheti meg az érvényben levő jogi szabályozás figyelembevétele mellett!

HAMAROSAN MELLÉKELÜNK EGY MAGYARÁZÓ SZÖVEGEZÉST AZOKNAK, AKIKNEK AZ OLDALON TALÁLHATÓ EGYES KIFEJEZÉSEK IDEGENEK!

Egyéb írások:
TÁMOGATOTT TAGSÁG
ADATHALÁSZ OLDALAK
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”
“A FACEBOOK AZ INGYENES, MÁRPEDIG EZ NEKEM JÁR…!”
AKTÍV ONLINE REKLÁM
VÁLSÁGHELYZET KEZELÉS
START PROGRAM
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
MODERÁTOR

301 thoughts on “felmerülő kérdések – támogatott tagságról – toborzók”

 1. I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it
  much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?
  Outstanding work!

 2. Howdy would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing?

  I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you suggest a good internet hosting provider at a fair price?

  Cheers, I appreciate it!

 3. With havin so much content and articles do
  you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My website has
  a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it
  up all over the internet without my authorization. Do
  you know any ways to help stop content from being stolen? I’d really appreciate it.

 4. A person necessarily lend a hand to make
  severely posts I would state. This is the first time I frequented your website page and to this
  point? I surprised with the research you made
  to make this actual put up incredible. Great activity!

 5. Outstanding post however , I was wondering if you could write a litte
  more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a
  little bit more. Appreciate it!

  1. Anyone who asks a specific question in a post will get a specific answer here!

   Bárki konkrét kérdést tesz fel hozzászólásban is, az itt konkrét választ fog rá kapni!

 6. Magnificent items from you, man. I’ve take into accout your stuff prior to and you’re
  simply too great. I really like what you’ve got right here, certainly like what you are saying
  and the way wherein you say it. You’re making it entertaining and you continue to care for to stay it wise.

  I cant wait to read far more from you. That is really a great website.

 7. What i do not understood is if truth be told how
  you’re no longer actually a lot more neatly-preferred than you
  may be right now. You’re very intelligent. You know
  therefore significantly in terms of this topic, made me for my part imagine it
  from so many varied angles. Its like men and women don’t seem to be involved except it’s one thing
  to do with Lady gaga! Your individual stuffs excellent.
  At all times handle it up!

 8. First off I would like to say great blog! I had a quick question that I’d like to ask if you do not mind.
  I was curious to find out how you center yourself and clear your mind before writing.
  I’ve had difficulty clearing my mind in getting my thoughts out there.
  I truly do enjoy writing but it just seems like the
  first 10 to 15 minutes tend to be wasted just trying to figure out
  how to begin. Any ideas or hints? Thank you!

  1. Write when you feel like the time is there and the thought has arrived … You can’t force it, you can’t, but when the thought comes, you should definitely write down the essence, because if the thought goes away, you won’t be forced in vain anyway. same…

   Akkor írj, amikor úgy érzed ott az ideje, és megérkezett a gondolat…Erőltetni nem lehet, nem is szabad, de ha megjön a gondolat, akkor mindenképp írd le a lényeget, mert ha elmegy a gondolat, akkor már hiába erőlteted úgysem lesz ugyanaz…

 9. This is very attention-grabbing, You’re an excessively skilled blogger.
  I have joined your feed and sit up for searching for more
  of your wonderful post. Also, I have shared your site in my social networks

 10. Hello, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I’m attempting to find
  things to enhance my site!I suppose its ok to use some
  of your ideas!!

 11. Does your website have a contact page? I’m having a tough
  time locating it but, I’d like to shoot you an email.
  I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.

 12. I’m curious to find out what blog system you are using?
  I’m experiencing some minor security problems with my latest website and
  I would like to find something more safe. Do you have any recommendations?

  1. It is safest if no one knows what security system you are using and what your strategy is!

   Akkor a legbiztonságosabb, ha senki nem tudja milyen biztonsági rendszert használ és milyen stratégia alapján!

 13. magnificent post, very informative. I’m wondering why the other specialists of this sector do not notice this.
  You must proceed your writing. I am sure, you have a
  huge readers’ base already!

  1. I do not know which sector and which professionals are in the post, but if they are recruiters, they are always well behind. We have put a lot of energy into understanding what they are doing very well anyway, but I don’t want to spend much more on it. he wants, and the way he thinks he might understand.
   One thing is for sure, we are on a path and we will not deviate from it!

   Nem tudom, hogy a hozzászólásban melyik ágazatról és melyik szakemberekről van szó, de ha a toborzókról, azok bizony mindig jól el vannak maradva. Nem kevés energiát szántunk rá, hogy megértsék, amivel egyébként nagyon jól is járnak, de sokkal többet már nem szeretnék erre fordítani, aki elovassa megérti, aki meg csak azt olvassa el amire úgy gondolja kedve van, az meg azt érti meg, amit ő érteni szeretne, és úgy ahogy ő gondolja, hogy talán érti.
   Egy biztos, Mi haladunk egy úton, és arról le nem térünk!

 14. Hi just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly.

  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

 15. Aw, this was an exceptionally nice post. Finding the time and actual effort to create a good article… but what can I say…
  I procrastinate a whole lot and don’t manage to get nearly anything
  done.

 16. Magnificent items from you, man. I’ve have in mind
  your stuff prior to and you’re just extremely wonderful.

  I really like what you have received here, really
  like what you’re saying and the way by which you are saying it.

  You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise.
  I can’t wait to learn much more from you. This is really a
  wonderful website.

 17. Hi! I understand this is somewhat off-topic but I needed to ask.
  Does operating a well-established website like yours
  require a massive amount work? I am brand new to blogging however I
  do write in my journal every day. I’d like to start a blog so
  I will be able to share my personal experience and feelings online.
  Please let me know if you have any suggestions or tips for brand new aspiring bloggers.

  Thankyou!

  1. A lot of work is progressing slowly, but the really lot of work you find on it is the administration of many hundreds of facebook groups all the time.

   Sok munka, azért halad lassan, de az igazán sok munka amit találtok rajta sok száz facebook csoportnak az adminálása mindig.

 18. Hey! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same
  niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done
  a wonderful job!

 19. Hi, i think that i saw you visited my weblog
  so i came to “return the favor”.I am trying to find things
  to enhance my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 20. Hey there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

 21. I’m not sure exactly why but this website is loading extremely slow for me.
  Is anyone else having this problem or is it
  a issue on my end? I’ll check back later on and see if
  the problem still exists.

 22. Everyone loves what you guys tend to be up too. Such clever work and exposure!

  Keep up the very good works guys I’ve incorporated you guys to our blogroll.

 23. When someone writes an paragraph he/she keeps the idea
  of a user in his/her mind that how a user can be aware of it.
  So that’s why this paragraph is great. Thanks!

 24. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now
  each time a comment is added I get several e-mails with the same
  comment. Is there any way you can remove me from that
  service? Cheers!

 25. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!

  Many thanks

 26. Hey there this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use
  WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.

  I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice
  from someone with experience. Any help would be
  greatly appreciated!

 27. Fantastic goods from you, man. I’ve take
  into account your stuff prior to and you are simply too excellent.
  I really like what you have received right here, really like what you’re
  saying and the way in which by which you assert it.
  You’re making it entertaining and you continue to care for to stay it wise.
  I can’t wait to learn far more from you. This is
  really a wonderful web site.

 28. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous
  websites for about a year and am nervous about switching to
  another platform. I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress content into it?
  Any kind of help would be really appreciated!

 29. Heya i am for the first time here. I came across
  this board and I find It really useful & it helped
  me out much. I’m hoping to present one thing back and help others like you
  helped me.

 30. Hi there, You have done an incredible job. I will certainly digg it
  and personally recommend to my friends. I’m confident they’ll be benefited
  from this site.

 31. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this kind of
  space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this
  site. Reading this information So i’m satisfied to convey
  that I have an incredibly just right uncanny feeling I found out just
  what I needed. I so much indubitably will make sure
  to do not omit this web site and provides it a look regularly.

 32. Pretty component of content. I just stumbled upon your
  blog and in accession capital to say that I acquire in fact enjoyed account your weblog posts.
  Any way I will be subscribing to your feeds or even I success you get admission to persistently rapidly.

 33. It’s amazing to pay a visit this site and reading the views of all
  colleagues regarding this piece of writing, while I am also keen of getting knowledge.

 34. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.

  Your site offered us with valuable info to work on. You have done an impressive job and
  our whole community will be thankful to you.

 35. Thank you a lot for sharing this with all folks you really know what
  you are talking approximately! Bookmarked. Kindly also visit my web site =).
  We can have a hyperlink alternate agreement among us

 36. Hi there, this weekend is nice in favor of me, for the reason that this time i
  am reading this impressive informative article here at
  my home.

 37. I don’t even know how I ended up right here, however I believed this
  publish was good. I do not recognise who you’re however definitely you’re
  going to a well-known blogger when you are not already.
  Cheers!

 38. I’m not sure why but this blog is loading extremely slow for me.
  Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?
  I’ll check back later and see if the problem still exists.

 39. Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it 😉 I’m
  going to return once again since i have book-marked
  it. Money and freedom is the greatest way to change, may
  you be rich and continue to guide other people.

 40. Greetings, I do believe your website could possibly be having
  web browser compatibility problems. When I take a look at your site in Safari, it looks fine however
  when opening in I.E., it’s got some overlapping issues.

  I simply wanted to give you a quick heads up! Other than that, great
  blog!

 41. you’re in point of fact a just right webmaster. The site loading velocity is incredible.
  It sort of feels that you are doing any distinctive trick.
  Furthermore, The contents are masterpiece. you have done a wonderful task in this matter!

 42. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you?
  Plz respond as I’m looking to create my own blog and would like to
  find out where u got this from. appreciate it

 43. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with
  Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some
  targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Many thanks!

 44. Wonderful website you have here but I was wondering if you knew of any forums that cover the same topics talked about here?
  I’d really like to be a part of community where I can get feed-back from other experienced people that share
  the same interest. If you have any suggestions, please let me know.
  Many thanks!

 45. Remarkable things here. I am very happy to see your article.

  Thank you so much and I am having a look ahead to contact
  you. Will you please drop me a mail?

  1. We will respond to anyone who contacts us using the “request free information” button

   Mindenkinek válaszolunk, aki az “ingyenes tájékoztatás kérése” gombbal veszi fel velünk a kapcsolatot

  1. Anyone can ask here, too, if we are sure to answer! If you want more information, you can request more information using the “request free information” form below. We are also waiting for applications from recruiting companies and enterprises, especially from the EU!

   Bárki kérdezhet itt is, ha témába vágó biztos válaszolunk is! Aki bővebbet akar, az a lenti “ingyenes tájékoztatás kérése” adatlappal tud bővebb tájékoztatást kérni. Várjuk toborzó cégek, vállalkozások jelentkezését is, főleg az EU területéről!

 46. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has aided me out
  loads. I’m hoping to give a contribution & assist different users like
  its helped me. Good job.

 47. Thank you for every other informative site. Where else may just I am getting that type
  of information written in such an ideal method? I’ve
  a venture that I am simply now operating on, and I’ve been at the glance out for such info.

 48. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve read this post and if I could I desire to suggest
  you some interesting things or tips. Perhaps you
  could write next articles referring to this article.
  I want to read more things about it!

 49. Hi fantastic blog! Does running a blog such as this take a lot of work?
  I have no expertise in coding but I was hoping to start my
  own blog in the near future. Anyhow, if you have any recommendations
  or techniques for new blog owners please share.
  I understand this is off subject but I just had to ask.
  Kudos!

 50. I was excited to find this site. I need to to thank you for your time due to
  this fantastic read!! I definitely really liked
  every bit of it and i also have you book-marked
  to see new information on your website.

 51. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly
  donate to this outstanding blog! I suppose
  for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google
  account. I look forward to brand new updates and will talk about this website with my Facebook group.
  Talk soon!

 52. Hey just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Safari.

  I’m not sure if this is a format issue or something to do
  with browser compatibility but I thought I’d post to let you know.
  The layout look great though! Hope you get the issue solved soon. Cheers

 53. excellent post, very informative. I wonder why the other experts
  of this sector do not realize this. You should continue your writing.
  I am sure, you have a huge readers’ base already!

 54. Excellent weblog here! Additionally your site
  a lot up very fast! What host are you the use of?
  Can I get your affiliate link for your host? I desire my site loaded
  up as fast as yours lol

 55. Hi there! This is kind of off topic but I need some help from
  an established blog. Is it difficult to set up your own blog?

  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about making my own but I’m not
  sure where to begin. Do you have any points or suggestions?

  Cheers

 56. you’re actually a excellent webmaster. The
  website loading velocity is incredible. It sort of feels that you are doing any unique trick.
  Moreover, The contents are masterpiece. you have done a excellent job
  in this matter!

 57. Unquestionably consider that which you stated.
  Your favorite justification appeared to be at the net
  the easiest factor to be mindful of. I say to you, I certainly get annoyed even as
  folks consider issues that they plainly don’t realize about.
  You managed to hit the nail upon the highest
  as smartly as outlined out the whole thing with no need side effect ,
  people could take a signal. Will likely be again to
  get more. Thank you

  1. Unfortunately, those to whom we wrote to understand do not understand or do not want to understand based on experience so far!

   Sajnos akiknek írtuk, hogy értsék, az az eddigi tapasztalatok alapján nem értik, vagy nem akarják érteni!

 58. Somebody essentially help to make severely articles I might state.
  This is the very first time I frequented your website page and to
  this point? I amazed with the research you made to create this particular submit
  amazing. Great activity!

 59. I’m not sure exactly why but this blog is loading very slow for me.
  Is anyone else having this issue or is it a issue on my end?
  I’ll check back later and see if the problem still exists.

 60. This is the right site for anybody who would like to find out about this topic.
  You realize a whole lot its almost tough to argue with you
  (not that I actually would want to…HaHa). You
  definitely put a new spin on a topic that has been discussed for a long
  time. Excellent stuff, just great!

 61. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts on this sort of area .
  Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Reading this info
  So i’m satisfied to convey that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I such a lot for sure will make sure to don?t fail to remember this
  website and provides it a look regularly.

 62. I was wondering if you ever considered changing the layout of your blog?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having 1 or
  two images. Maybe you could space it out better?

  1. We are constantly thinking about it, but our knowledge is finite, so we are constantly learning in a self-taught way, especially, our technical knowledge still has limitations on our ideas for the time being. So we know what it should be, it should be much better and more usable, we just can’t implement it yet.

   Folyamatosan gondolkozunk rajta, de a tudásunk véges, tehát folyamatosan tanulunk autodidakta módon is főleg, elképzeléseinknek még egyenlőre a technikai tudásunk korlátokat szab. Tehát tudjuk mit kellene, hogy kellene, hogy lenne sokkal jobb és használhatóbb, csak nem tudjuk még egyenlőre megvalósítani.

 63. I think this is one of the most vital info for me.
  And i’m glad reading your article. But should remark on few general things, The site
  style is ideal, the articles is really great : D. Good job, cheers

 64. Just want to say your article is as astounding. The clarity in your submit is just
  cool and i can assume you’re knowledgeable in this
  subject. Well together with your permission allow me to grab your feed to stay
  up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

 65. Someone necessarily help to make seriously posts I’d state.
  This is the very first time I frequented your website page and thus far?

  I surprised with the analysis you made to make this particular submit extraordinary.
  Wonderful task!

 66. My spouse and I stumbled over here from a different website and thought I should
  check things out. I like what I see so now i’m following you.

  Look forward to going over your web page repeatedly.

 67. First off I want to say awesome blog! I had a quick question in which I’d like to
  ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself
  and clear your head before writing. I have had a hard time clearing my
  mind in getting my ideas out there. I do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are wasted just trying to
  figure out how to begin. Any suggestions or tips? Many thanks!

 68. Hi there, I found your website by way of Google while looking for a related subject,
  your web site got here up, it seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, just become aware of your weblog through Google, and found that it is really informative.
  I am gonna be careful for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future.
  A lot of folks shall be benefited from your writing.

  Cheers!

 69. My partner and I stumbled over here coming from a different web address and thought I may
  as well check things out. I like what I see so i am just
  following you. Look forward to finding out about your web page yet again.

 70. hi!,I really like your writing so much! proportion we keep in touch more about
  your article on AOL? I need a specialist in this space
  to resolve my problem. Maybe that is you! Looking ahead to peer you.

 71. Hi, Neat post. There’s an issue along with your site in web explorer, might check
  this? IE still is the market leader and a good element of other folks will miss your great writing because of this problem.

 72. Aw, this was an exceptionally nice post. Taking a
  few minutes and actual effort to create a top notch article… but what can I say…
  I procrastinate a whole lot and never seem to get nearly anything
  done.

 73. Thanks for the auspicious writeup. It in fact used to be a leisure account it.
  Look advanced to more brought agreeable from you! However, how could we
  keep in touch?

 74. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your site offered us with valuable information to work on. You’ve done
  an impressive job and our entire community will be grateful to you.

 75. Fantastic beat ! I wish to apprentice whilst you
  amend your web site, how could i subscribe for a blog site?

  The account helped me a appropriate deal. I have been tiny bit familiar of this your broadcast provided shiny
  transparent concept

 76. Simply want to say your article is as astonishing. The clearness in your post is just cool
  and i can assume you are an expert on this subject. Fine
  with your permission let me to grab your RSS feed to keep
  up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying work.

 77. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website?
  I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for
  another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 78. you’re in reality a good webmaster. The web site loading pace is incredible.
  It kind of feels that you’re doing any unique trick.
  Also, The contents are masterpiece. you have performed
  a wonderful job in this matter!

 79. Hiya very cool website!! Man .. Beautiful .. Wonderful ..

  I’ll bookmark your site and take the feeds also?
  I am satisfied to seek out a lot of useful information right here within the submit, we need work out extra techniques on this regard, thanks for sharing.
  . . . . .

 80. I am no longer sure where you’re getting your info, however good topic.
  I needs to spend a while finding out more or understanding more.
  Thank you for great info I was in search of this info for my mission.

 81. I don’t know whether it’s just me or if everybody else encountering problems with your site.
  It appears as if some of the written text within your posts are running off the screen. Can somebody
  else please provide feedback and let me know if this is
  happening to them too? This may be a problem
  with my internet browser because I’ve had this happen previously.
  Thank you

 82. It is actually a nice and helpful piece of information. I’m happy
  that you shared this helpful information with
  us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

 83. Remarkable post that being said I was wondering if you could write a litte more about this topic?
  I might be extremely grateful in case you could challenging a little bit additionally.
  Thank you!Have a look at my page to read the most
  recent articles about betting togel on the internet. Most articles that individuals write will be from
  trustworthy sources.

 84. really good evaluation. I hope you may continue to work so that you can add
  insight meant for the readers with this website. As well visit the site to get each of the latest articles about togel online.

 85. Excellent blog! My spouse and i stumbled upon it once surfing around in Yahoo Details.

  Do you have virtually any tips on how to get hold of listed in Askjeeve News?
  I possess been hoping for a while however I never seem to generate it
  happen! Many thanks

 86. Great blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own website soon but I’m a little
  lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so
  many options out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any suggestions? Many thanks!

 87. Just want to say your article is as amazing. The clarity in your
  post is just great and that i could suppose you’re an expert on this subject.
  Fine together with your permission allow me to take hold of your RSS feed to keep up to date with
  forthcoming post. Thank you a million and please continue the enjoyable work.

 88. Howdy! I simply would like to give you a huge thumbs up for your great info you have got right here on this post.
  I am returning to your web site for more soon.

 89. After exploring a handful of the blog posts on your
  web site, I seriously appreciate your way of
  writing a blog. I saved it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future.
  Take a look at my website as well and tell me how you feel.

 90. Hi my family member! I want to say that this article is awesome, nice written and
  include almost all important infos. I would like
  to look more posts like this .

 91. Please let me know if you’re looking for a author for your blog.

  You have some really great articles and I think I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d
  absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please shoot me an email if interested. Regards!

 92. Hi there would you mind letting me know which hosting company you’re
  using? I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot faster
  then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a honest price?
  Cheers, I appreciate it!

 93. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored subject matter
  stylish. nonetheless, you command get bought
  an edginess over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside
  case you shield this hike.

 94. Fantastic blog! Do you have any suggestions for
  aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but
  I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a
  paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed ..

  Any recommendations? Bless you!

 95. I’ll immediately grab your rss as I can not find your e-mail
  subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any?
  Kindly allow me know so that I may just subscribe.
  Thanks.

 96. Hi would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m going to start my own blog soon but I’m having a tough time deciding
  between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking
  for something unique. P.S Apologies for being off-topic
  but I had to ask!

 97. Usually I do not learn post on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to take a look at and do so!
  Your writing style has been surprised me. Thanks, very
  nice post.

 98. When someone writes an paragraph he/she maintains the plan of a user in his/her brain that how a user can know it.
  Therefore that’s why this post is outstdanding.

  Thanks!

 99. Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it,
  you can be a great author. I will be sure to bookmark your blog and will come back someday.
  I want to encourage yourself to continue your great posts,
  have a nice holiday weekend!

 100. An impressive share! I have just forwarded this onto a colleague who has been doing a little research on this.

  And he in fact bought me breakfast simply because I stumbled upon it
  for him… lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanx for spending some time to talk about this matter here on your site.

 101. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself
  or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to create my own blog and
  would like to find out where u got this from. thank you

  1. Everything on the site, image, graphics, content is my own, there is something to improve on it, but my knowledge and the proportion of our knowledge will change not only this, but a lot of everything …

   Az oldalon minden, arculat, grafika, tartalom saját, van mit rajta javítani, de tudásom, tudásunk arányában fog változni nem csak ez, hanem sok minden…

 102. I don’t know if it’s just me or if perhaps everybody else experiencing problems with your website.
  It appears as if some of the text within your content are running off the screen. Can somebody else please provide
  feedback and let me know if this is happening to them too?
  This may be a problem with my browser because I’ve had
  this happen before. Kudos

 103. Its such as you read my thoughts! You seem to know a lot about this, like you wrote the e-book
  in it or something. I think that you could do with a few %
  to drive the message house a bit, however other than that, this is great blog.
  A fantastic read. I will definitely be back.

 104. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I
  could add to my blog that automatically tweet my
  newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping
  maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 105. Can I simply say what a comfort to uncover somebody that truly knows what they are discussing on the web.

  You certainly know how to bring an issue to light and make it important.
  A lot more people should read this and understand this side of the story.

  I was surprised you’re not more popular since you surely have the gift.

 106. Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Chrome, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

 107. hello!,I love your writing so a lot! share we be in contact
  extra about your post on AOL? I need a specialist in this space to unravel my problem.
  Maybe that’s you! Looking ahead to peer
  you.

 108. Hi there! This blog post could not be written any better!
  Going through this article reminds me of my previous roommate!
  He continually kept preaching about this. I’ll send this article to him.
  Pretty sure he will have a great read. Thank you for sharing!

 109. whoah this weblog is great i love studying your articles.
  Stay up the great work! You already know, lots of people are searching around for this information, you could aid them
  greatly.

 110. Wonderful website you have here but I was curious about if you knew of
  any message boards that cover the same topics talked about here?
  I’d really like to be a part of online community where I can get
  feedback from other experienced individuals that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!

 111. Wonderful website you have here but I was wondering if you knew of any community forums that cover the same
  topics talked about in this article? I’d really like to be a part of
  group where I can get advice from other knowledgeable people
  that share the same interest. If you have any suggestions, please let
  me know. Thank you!

 112. This is a really good tip especially to those
  fresh to the blogosphere. Brief but very accurate information…
  Thank you for sharing this one. A must read article!

 113. I wanted to thank you for this wonderful read!!

  I absolutely enjoyed every little bit of it. I’ve got you bookmarked
  to look at new things you post…

 114. First off I would like to say wonderful blog! I had a quick question that I’d like to ask if you do not mind.
  I was curious to know how you center yourself and clear your head before writing.
  I have had trouble clearing my mind in getting my ideas out.
  I do take pleasure in writing however it just seems like
  the first 10 to 15 minutes tend to be lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or
  hints? Cheers!

 115. Hi there! This post could not be written any better! Reading
  through this post reminds me of my previous room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this page to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

 116. Awesome issues here. I am very happy to look your article.

  Thanks so much and I am taking a look forward to touch you.

  Will you please drop me a e-mail?

  1. Email from any contracting authority will be sent to me

   Bármelyik ajánlatkérő kitöltéséről származó email eljut hozzám

 117. Your style is so unique compared to other people I have read stuff from.
  Many thanks for posting when you’ve got the opportunity,
  Guess I will just book mark this blog.

 118. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification appeared to
  be on the web the simplest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly don’t know about.

  You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having
  side effect , people can take a signal. Will likely be
  back to get more. Thanks

 119. Hello! This is my first visit to your blog!
  We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.
  Your blog provided us valuable information to work on. You have done a outstanding job!

 120. We are a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community.
  Your web site offered us with valuable information to work on. You have done a formidable
  job and our whole group will be grateful to you.

 121. Today, I went to the beachfront with my children.
  I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said
  “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She
  put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and
  it pinched her ear. She never wants to go back!
  LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 122. Thank you for another informative website. Where else could I get that kind of information written in such a perfect means?
  I have a project that I am simply now operating on, and I have
  been on the glance out for such information.

 123. Howdy just wanted to give you a brief heads up and let you know
  a few of the images aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same results.

 124. Greetings from Ohio! I’m bored to death at work so I decided
  to check out your website on my iphone during lunch break.
  I really like the information you provide here
  and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how
  fast your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G
  .. Anyhow, great blog!

 125. After looking into a handful of the blog posts on your
  web site, I truly appreciate your way of blogging.

  I book marked it to my bookmark webpage list
  and will be checking back soon. Please check out
  my web site too and let me know your opinion.

 126. I’m pretty pleased to find this great site. I wanted to thank you for
  your time just for this wonderful read!! I definitely
  loved every part of it and I have you bookmarked to check out new
  information on your web site.

 127. Thank you a bunch for sharing this with all folks you actually understand what you’re speaking approximately!
  Bookmarked. Please additionally talk over with my site =).

  We may have a hyperlink exchange agreement among us

 128. Hi, I do believe this is an excellent website. I stumbledupon it 😉 I may
  return yet again since i have saved as a favorite it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide other people.

 129. I think this is one of the most vital information for me.
  And i am glad reading your article. But wanna remark on some general things, The website style is ideal, the
  articles is really nice : D. Good job, cheers

 130. I have been surfing online more than 4 hours today, yet I
  never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.
  Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you
  did, the internet will be much more useful than ever before.

 131. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and
  starting a new initiative in a community in the same niche.
  Your blog provided us useful information to work on. You
  have done a marvellous job!

 132. Everyone loves what you guys are usually up too. This sort of clever work
  and reporting! Keep up the wonderful works guys I’ve added you
  guys to blogroll.

 133. Simply desire to say your article is as amazing.
  The clarity in your submit is simply spectacular and i can suppose you’re knowledgeable on this subject.

  Well with your permission let me to seize your feed to keep up to date
  with forthcoming post. Thank you 1,000,000
  and please keep up the rewarding work.

 134. Excellent beat ! I would like to apprentice even as you amend your site,
  how can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal.
  I have been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright transparent concept

 135. Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading through
  your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the
  same subjects? Appreciate it!

 136. Heya i’m for the primary time here. I found this board and I in finding It really useful
  & it helped me out a lot. I’m hoping to provide one thing again and help others like you aided me.

 137. This design is wicked! You most certainly know how to keep a reader entertained.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start
  my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job.
  I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 138. Howdy! I’m at work surfing around your blog
  from my new iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts!

  Carry on the excellent work!

 139. I blog often and I truly thank you for your content.
  The article has truly peaked my interest. I will book mark
  your website and keep checking for new details about once per
  week. I subscribed to your Feed too.

 140. Hi there, You’ve done an incredible job. I will certainly digg
  it and personally recommend to my friends. I’m sure they
  will be benefited from this web site.

 141. I absolutely love your website.. Great colors & theme.
  Did you make this website yourself? Please reply back as I’m hoping to
  create my own site and would like to know where you got
  this from or what the theme is called. Thank you!

  1. All graphics and images are your own work! We need to keep improving if we want to keep up. We haven’t shown much yet, which many will also be curious about!

   Minden grafika és kép saját munka! Folyamatosan kell fejlődni, ha lépést akarunk tartani. Sok mindent nem mutattunk még meg, amire szintén sokan kíváncsiak lesznek majd!

 142. Definitely believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the net
  the easiest factor to take into accout of. I say to you, I definitely get irked at the same time as other people think about worries that they plainly don’t understand about.
  You managed to hit the nail upon the top and also outlined out
  the whole thing with no need side-effects , folks
  can take a signal. Will probably be again to get more.
  Thank you

 143. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any suggestions would be greatly appreciated.

 144. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using
  WordPress on various websites for about a year and am
  nervous about switching to another platform. I have heard great things
  about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it?

  Any kind of help would be greatly appreciated!

 145. I used to be suggested this web site by my cousin. I’m now not sure whether or not this post
  is written by him as no one else understand such precise about my
  difficulty. You are incredible! Thanks!

 146. Pretty nice post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I’ve really loved surfing around your weblog posts.
  After all I will be subscribing to your rss feed and I’m
  hoping you write once more very soon!

 147. Oh my goodness! Incredible article dude! Thanks, However I am experiencing difficulties with your
  RSS. I don’t know the reason why I am unable to join it.
  Is there anyone else having the same RSS issues? Anyone who knows the answer will you kindly respond?
  Thanks!!

 148. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide
  credit and sources back to your webpage? My blog is in the
  very same area of interest as yours and my visitors would definitely benefit from some of the information you provide here.

  Please let me know if this ok with you. Cheers!

 149. I will immediately seize your rss feed as I can’t find your e-mail subscription link
  or newsletter service. Do you have any? Please let me understand so that I could subscribe.
  Thanks.

 150. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great.
  I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not
  already 😉 Cheers!

 151. I am really enjoying the theme/design of your web
  site. Do you ever run into any web browser compatibility issues?
  A handful of my blog visitors have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any ideas to help fix this problem?

 152. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any feed-back would be greatly appreciated.

 153. Hello there! This post couldn’t be written any better!
  Reading through this post reminds me of my previous room mate!
  He always kept talking about this. I will forward this write-up
  to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

 154. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright
  infringement? My site has a lot of completely unique content I’ve either authored
  myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all
  over the web without my agreement. Do you know any methods to
  help stop content from being ripped off? I’d truly appreciate it.

  1. A lot of things have been stolen from me in recent years since 2016, marketers, entrepreneurs, recruiters and even politicians, but one thing they haven’t stolen is THAT THIS JOB IS FOR THOSE WHO IS DILIGENT, CONSCIOUS, PERSISTENT AND IF YOU HAVE TO ADAPT, CHANGE !

   Rengeteg mindent loptak tőlem az utóbbi években 2016-tól, marketingesek, vállalkozók, toborzók és még politikusok is, de egy valamit nem loptak el azt, hogy EZ A MUNKA ANNAK VALÓ, AKI SZORGALMAS, TUDATOS, KITARTÓ, ÉS HA KELL TUD ALKALMAZKODNI, VÁLTOZTATNI!

 155. Hi there, I found your website by means of Google at the same time as looking for a comparable matter,
  your website got here up, it seems good.
  I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, simply changed into aware of your blog thru Google, and found that it is truly informative.
  I’m gonna be careful for brussels. I’ll be grateful should you continue this in future.
  Many people can be benefited from your writing. Cheers!

 156. After looking into a number of the blog articles on your
  blog, I really appreciate your way of writing a blog.
  I book marked it to my bookmark webpage list and will be checking back
  in the near future. Please visit my web site as well
  and let me know your opinion.

 157. This is really interesting, You are a very skilled blogger.

  I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more
  of your magnificent post. Also, I have shared your site in my social networks!

 158. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement
  account it. Look advanced to far added agreeable from you!
  By the way, how can we communicate?

 159. I was recommended this web site by my cousin. I am
  not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty.
  You’re wonderful! Thanks!

 160. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo
  News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Appreciate it

 161. An impressive share! I’ve just forwarded this onto
  a coworker who had been doing a little research on this.
  And he actually ordered me dinner due to the fact that I found it for him…
  lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah,
  thanx for spending time to discuss this subject here on your web site.

 162. Hi I am so happy I found your blog page, I really found
  you by error, while I was looking on Aol for something else, Anyways I am
  here now and would just like to say cheers for a remarkable post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the minute but I have
  bookmarked it and also added in your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb job.

 163. Hello there! I just would like to offer you a big thumbs up for your great info you have got right here on this post.

  I will be returning to your website for more
  soon.

 164. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve
  found It absolutely helpful and it has helped me out loads.
  I’m hoping to give a contribution & help other users like its helped me.
  Great job.

 165. Hi, i think that i saw you visited my blog so i came to “return the
  favor”.I’m trying to find things to enhance my site!I suppose its ok to use a few of
  your ideas!!

 166. My spouse and I stumbled over here coming from a different
  web page and thought I may as well check things out.
  I like what I see so now i am following you.

  Look forward to looking into your web page yet again.

 167. I have been surfing on-line more than three hours lately,
  but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours.
  It’s lovely value sufficient for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made
  good content material as you did, the internet can be much more useful than ever before.

 168. Excellent post. Keep writing such kind of info on your
  blog. Im really impressed by your blog.
  Hello there, You have performed a fantastic job. I’ll definitely digg it and personally
  suggest to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this web site.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük