FOLYAMI HAJÓ

Amennyiben segítséget igényelsz itt is jelezhetsz, visszahívunk:
Telefonszám +36 70 415 6090
eumunkasos@gmail.com

Folyami hajós munkák
A folyami hajózás keretében azok találhatják meg a számításaikat, akiket a komoly pénzkereset és a szakmai fejlődés mellett az utazás is vonz. Ezek az ékszerdobozhoz hasonlító exkluzív hajók bejárják Európa legtöbb folyami útvonalát. A hajók kapacitása 100 és 180 fő között változik, a hajó kialakításától függően. A fedélzet rendkívül kényelmes és komfortos, a magas színvonalú és barátságos kiszolgálás a hajótársaságok védjegye. Legfőbb partnereink a Croisi Europe, River Advice, Anqor és Scenic hajótársaságok.

Partnereink által támasztott elvárások
Minimum alapszintű, esetenként kommunikációképes angol vagy német vagy francia nyelvtudás, valamint a társaság színvonalától függően szakmai tapasztalat.

Amennyiben nincs semmilyen tapasztalatod, vagy nyelvtudásod, de mindenképpen szeretnél folyami hajón dolgozni, jó helyen jársz! Regisztráld magad szakmai workshopunk valamelyikére, vagy célirányos online nyelvi felkészítőnkre a Képzések menüpont alatt!

Workshopjainkon hajókon több éves tapasztalatot szerzett kollégáink készítenek majd fel, hogy sikerrel vedd az akadályokat.

Munkavégzéssel kapcsolatos további tudnivalók
Partnereink munkaszerződést kínálnak neked, így alkalmazottként dolgozol majd a hajón. Hajótársaság függvényében változik, hogy milyen a szerződés, amiről kollégáink a szerződéskötés előtt mindenképp tájékoztatnak majd.

Szállásodért és teljes ellátásodért nem kell semmit fizetned, amíg a hajón dolgozol, azaz nincsenek általános, napi költségeid.

A havi fizetésed minden hónap végén utalással kapod meg euró pénznemben. Beosztás függvényében ez az összeg 900 EUR-tól akár a több ezer eurós havi fizetésig terjedhet. A fizetésen felül, beosztás függvényében az összes társaság borravalót is oszt minden út végén.

Az általunk leggyakrabban kiközvetített pozíciók esetében (felszolgáló, szobalány/fiú, báros, szakács, mosogató) ez az összeg 1.300-1.500 EUR nettó összeg lesz a borravalóval együtt.

A regisztrációt követően a DR csapata támogat az egész szerződéses időszak alatt, hogy a számodra leginkább megfelelő partnert és állást megtaláljuk.

Kinek szól ez az álláslehetőség?
Jelentkezhetsz, ha már elmúltál 18 éves!

Legalább alap szinten beszéled az alábbi nyelvek egyikét: angol, német, francia

Ne add fel a reményt, ha nem! Az Események menüpontban regisztrálhatod magad intenzív online nyelvtanfolyamunkra, ahol pár hét alatt megtanítunk olyan szinten idegen nyelven kommunikálni, amivel már el tudod indítani hajós karriered.

Nívós tapasztalatot szeretnél!

Egy hajón eltöltött sikeres szerződés nem csak kitartásban és hozzáállásban változtat meg, de nagyon nívós szakmai tapasztalatot is szerezhetsz, hiszen nemzetközileg elfogadott standardok szerint működő úszó szállodában fogsz dolgozni.

Sok pénzt akarsz félretenni!

Mindenképp fontos még egyszer elmondanunk, hogy ha valóban a spórolás a célod, egy hajón nem sok mindenre kell költened. Van szállásod, ellátásod és a sikeresen lezárt szerződések esetében a partner fizeti az utazásod is.

Életcéljaid között szerepel, hogy bejárd Európát!

Nem utolsó előnye a hajós munkáknak, hogy Európa kikötőiben áll meg és ezeket a helyeket szabadidőd függvényében meg is ismerheted.

Nem ijedsz meg a sok munkától!

Igen, egy hajón mindig sokat kell dolgozni, ez nem titok. Elmondható, hogy óriási különbségek partnereinknél a munkaórákban nincsenek havi szinten. A legtöbb társaság kompenzálja a túlórát, amit gyakran szabadságként kapsz meg a szerződés végén.
A konkrét partner szerződéses kondícióiról a pályáztatás során mindenképp adunk tájékoztatást Neked.

Alázatos vagy a munkáddal szemben!

Nagyon fontos számunkra, hogy tudd, ez a sikeres munkavállalás egyik legfőbb kulcsa. Ha elfogadod és nem bánod, hogy a Nálad tapasztaltabbak megmondják és előírják, mit, mikor és hogyan kell tenned, akkor Neked találták ki a hajós munkákat.

Unod a munkába járásra fordított időt!

Igen. Ez sem egy utolsó szempont. Itt nem kell buszra, vonatra várnod, vagy dugóban ülnöd az autóban. Felkelsz, tisztálkodsz, felöltözöl és felsétálsz a munkahelyedre. Ennyire egyszerű.

Mire lesz szükséged legtöbb ügyfelünknél a munkaszerződés megkötése előtt, ha sikeresen pályázol?
nemzetközi anyakönyvi kivonat
Saját névre szóló bankszámla szerződés és számlaszám

Mosogató
Konyhai kisegítő
Felszolgáló
Szobalány/fiú
Báros
Szakács
Nautica
Folyami recepciós
Manager

Amennyiben segítséget igényelsz itt is jelezhetsz:
eumunkasos@gmail.com

Regisztráció álláskeresőként (Kattints ide!)

CSATLAKOZZ A LENTI SZÖVEGRE KATTINTVA A RELEVÁNS CSOPORTOKHOZ IS! (FACEBOOK)

FRANCIAORSZÁGI MUNKA, INGATLAN, SZOLGÁLTATÁS, BIZNISZ
CIPRUSI MUNKA, SZÁLLÁS, ADOK-VESZEK, INGYEN ELVIHETŐ
Munkák vendéglátásban, konyhán, folyami hajón
Munkák Szállással, Munkásszállók Országosan és Nemzetközileg is
DIÁKMUNKA KERES-KÍNÁL, ÉS ALBÉRLET, SZÁLLÁS EGYETEMISTÁKNAK ORSZÁGOSAN!