MAGABIZTOS ANGOL KOMMUNIKÁCIÓ OKTATÁS, FORDÍTÁS, TOLMÁCSOLÁS

Putóczki Ádám vagyok, a Magabiztos Angol Kommunikáció Szakértője, Üzleti Angol Specialista. Azért magabiztos, mert a magabiztos angol tudás elérését biztosítom a tanítványaim számára, akik ezáltal hatékonyabban el tudják nyerni a külföldi emberek bizalmát, így jóval sikeresebbé tudnak válni a munkában és azon kívül is.
A tanítványaim leginkább azért választanak engem, mert olyan embert szeretnének, aki nemcsak a tankönyvből látta a nyelvet, hanem a gyakorlatban, magán a nyelvterületen is: többek közt az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában is.

Niagara-vízesésnél Kanada-USA határánál; illetve Olaszországban a bolognai Zanhotelben zajló nemzetközi üzleti rendezvényen (Kattints ide a képre, és írj rám privát az ingyenes próbaóra miatt!)

Volt, aki az üzleti angol szaknyelvet akarta elsajátítani vállalkozóként vagy középvezetőként a vállalkozás bevételének és a versenyképességének növeléséért. Volt, aki munkavállalásra és külföldi utazásra való felkészítésben vett részt. Emellett volt, aki nyelvvizsgára készült fel nálam, volt, aki érettségire. Továbbá volt, aki az iskolai anyagban kért korrepetálást tőlem a többi tanulóhoz való felzárkózásért és a sikeres középiskolai felvételiért. Sikerült! Azokat a tanítványokat keresem, akik szintén sikeresek szeretnének lenni az angol nyelv használatával.

Küldetésem: segítem az embereket abban, hogy megtanuljanak magabiztosan beszélni angolul, valamint, hogy megértsék az angol nyelvű kommunikációt. Ugyanis nagyon szeretem látni a tanulóim folyamatos fejlődését, és csodálatos érzéssel tölt el engem, amikor a megszerzett nyelvtudásukkal kapcsolatos sikerélményeikről számolnak be nekem és másoknak.
Kérdés, hogy neked mik a céljaid az angol tanulással? Ki szeretnél tűnni a tömegből vállalkozóként például a külföldi ügyfelekkel való kapcsolatteremtéssel, így több bevételt megszerezni a vállalkozásod számára? Jobb munkát vagy jobb pozíciót szeretnél? Sikeres külföldi ügyintézést, társalgást? Élményekkel teli külföldi utazást? Sikeres továbbtanulást?

Szolgáltatásaim:

  • Díjmentes szintfelmérés+díjmentes próbaóra
  • Magabiztos Angol Kommunikációs órák csoportosan és egyénileg:
  • munkavállalásra felkészítés – jobb munkáért, jobb pozícióért
  • érettségire felkészítés
  • nyelvvizsgára felkészítés
  • üzleti angol szaknyelv jelenlegi és leendő vállalkozóknak
  • 8.osztályos és egyetemi felvételire felkészítés
  • Korrepetálás általános és középiskolások számára
  • Angol fordítás
  • Angol tolmácsolás

Gyakori kérdések és felvetések az angol tanulást illetően

I. “Csak külföldön lehet megtanulni angolul, mert ott rá van kényszerülve az ember?”


Tény, hogy segítség az, ha anyanyelvi környezetben élsz, viszont ha nem tudsz angolul, akkor rengeteg kellemetlenség fog érni külföldön (pl. átverés a taxiban stb…). Még ha valamilyen ismerősöd tud is ott angolul, akkor is ki leszel szolgáltatva neki. Meg alapból nem jó, ha valamit kényszerből csinálsz, mert akkor a nyelvtanulás nem egy örömforrás lesz számodra, hanem szenvedés és stressz forrása.

Az én óráimon nem szenvedés és nem stresszes a tanulás, hanem élvezetes, hiszen az óráimon figyelembe veszem a tanulóim személyes igényeit és céljait, illetve a megfelelő eszközökkel (a modern technológia kihasználásával és különböző játékos feladatokkal) érdekessé és változatossá teszem az órákat. Ezzel a fő célom az, hogy az angolra NE egy szükséges rosszként tekints, hanem kikapcsolódásként. Ami persze nem azt jelenti, hogy tanulás nélkül szerzel angol tudást, hanem azt, hogy szerethető módon tanulsz meg angolul.

II. “Több év kell nekem egy magántanárnál, mire legalább középszinten megtanulok angolul?”


Újabb tévhit. Csak azoknak kell több év, akik nem megfelelő módszerekkel tanulják az angolt, vagy pedig nem megfelelő a hozzáállásuk. – erről részletesebben a 8. fejezetben a “Hozzáállás fontossága az angol tanulás során” részben írok.

III. “Hétvége a pihenésé, EZÉRT NEM tanulok?”


A tanítványaim 75%-a azt jelezte vissza, hogy az én óráimtól NEM fáradtak el, hanem jobban felfrissültek. Mindez azért van, mert NEM arra megyek rá, hogy mindent őrült tempóban ledaráljak, hanem arra, hogy megértsék az angolt a tanítványaim. És ha valaki megért valamit, akkor utána több energiája lesz, mint előtte, épp ezért az angol óráim aktív pihenésnek számít, tehát nyugodtan pihenj aktívan a hétvégén is az angol óráimmal együtt.

Próbáld csak ki, hogy felhívod a legjobb barátodat/barátnődet, és figyeld meg, hogy több energiád lesz-e a beszélgetéseteket követően. Vagy emlékezz vissza, hogy amikor volt egy problémád az életben, és valaki segített abban, hogy te magad meg tudd oldani a problémádat, felfrissültél-e tőle. Ha igen, akkor tudod miről beszélek. Ha nem, akkor ott nem lett teljesen megoldva a probléma.

IV. “Minek megtanulni angolul? Ott a Google fordító”


Oké, és mi van azokban a helyzetekben, amikor azonnal kell döntened, és nincs rá idő Google fordítózni? Illetve hogyan tudod élvezni a beszélgetést, ha csomó mindent fordítgatni kell, és nem halad gördülékenyen a beszélgetés? A válasz: sehogy.

V. „Volt egy rossz tanárom angolból. Így is meg lehet tanulni angolul?”


Igen. Személy szerint középiskolában az egyik angol tanárnőm rendkívül rossz volt: állandóan kinevette és kifigurázta azokat, akik valamit rosszul mondtak: például nem jó kiejtéssel vagy nem a megfelelő szót használták. Én sem voltam ez alól kivétel, engem is gyakran kinevetett a tanárnő. Pont ez motivált engem abban, hogy úgy készüljek fel az angol órákra, hogy ne tudjon mibe belekötni: minden szónak megnéztem a pontos jelentését és kiejtését a szótárban, és be is gyakoroltam azokat, valamint a gondolataimat is lefordítottam angolra.

Nagyjából másfél év alatt eljutott az angol tudásom egy olyan szintre, hogy amikor feleltem angolból, a tanárnő minden kérdésére helyes választ tudtam adni… Látni kellett volna a arcát, amikor csalódottan veszi tudomásul, hogy “kénytelen” 5-öst adni nekem 😀 Más kérdés, hogy jó angol tanárral ugyanezt a tudást körülbelül harmadannyi idő alatt meg lehet szerezni, ezért nem mindegy, hogy milyen angol tanárt választ az ember. Erről bővebben az „Eszközeim a sikeres angol tanuláshoz” fejezetben írok.

VI. “Nekem nincs időm megtanulni angolul.


Ha valaki megtanul angolul, akkor azáltal felgyorsul a kommunikációja angolul és magyarul is, hiszen a magyar nyelv logikáját is jobban megérti. Tehát itt nem az a kérdés, hogy van-e időd vagy nincs, hanem az, hogy szeretnél-e többet. Ha igen, az Online órák megoldást jelenthetnek számodra, ugyanis így megtakarítjuk az egymáshoz utazgatás idejét.

Ezt mondták rólam a tanulóim:

“A beszéddel és a nyelvtannal voltak óriási gondjaim. Három hónap telt el, de már nincs gond azzal, hogy beszélgessek angolul, akár 45 percen át egy témáról.” – Joó János, a MasterKey Group alapító tagja

“A korábbi próbálkozásaim során vagy az idő, vagy a módszer, vagy a körülmények nem voltak megfelelőek. De nem hiába kerestem a jó megoldást, mert megismertem Ádámot. Bízom benne, mert az órák jó hangulatúak, az ő módszerével könnyen tanulom az angol szavakat.” – Törökné Ági

“Az órák gyakorlati tudáshoz segítenek hozzá, növelik a szókincsemet, a nyelvtanban is nagyon sokat fejlődtem. Ennek köszönhetően sokkal bátrabban szólalok meg angolul.” – Patkás Tamás

“Az órák során a legjobban az tetszik, hogy ha valamit nem értek egyből, akkor türelmesen át tudjuk beszélni.” – Hegyesi Balázs

“Mindenkinek ajánlani tudom ezeket az órákat, akár nyelvvizsgára, akár utazásra készül, vagy akkor is, ha csak egyszerűen angolt szeretne tanulni, ugyanis én sikeres nyelvvizsgával zártam az együttműködésünket.” – H. K.

“Szókincsem alig pár alkalom múltán rengeteget gyarapodott. A kiejtésem is javult. A leginkább a nyelvtani tudásom fejlődött, helyükre kerültek a leggyakoribb igeidők és kitisztult a kép.” – Atlasz Márk

“Sokkal jobban megértek mindenkit, és rengeteg új szót ismertem meg, és ezáltal sokkal színesebben is tudok beszélni.” – Babócs Máté

Amennyiben szimpatikus a lehetőség, gyere és próbálj ki engem díjmentesen egy szintfelméréssel egybekötött próbaórán.
Sikerekben gazdag nyelvtanulást kívánok!

Elérhetőségeim:
Putóczki Ádám (Névre kattintva facebookon elérhető vagyok)
Telefon: +36 30 644 0296
E-mail cím: putoczkiadam@gmail.com

Hirdetés az alábbi oldalrészeken elérhető:
FŐOLDAL
MUNKA
DIÁKMUNKA
EU MUNKA
HAJÓS MUNKÁK
VÁLLALKOZÁSOK
ANGLIA
ENGLISH

Angol nyelvterület
CIPRUSI MUNKA, SZÁLLÁS, ADOK-VESZEK, INGYEN ELVIHETŐ
FRANCIAORSZÁGI MUNKA, INGATLAN, SZOLGÁLTATÁS, BIZNISZ
Angliai Munka, Ingatlan, Biznisz

Diák és vendéglátós munkák
DIÁKMUNKA KERES-KÍNÁL, ÉS ALBÉRLET, SZÁLLÁS EGYETEMISTÁKNAK ORSZÁGOSAN!
Munkák vendéglátásban, konyhán, folyami hajón
MUNKÁT KERES-KÍNÁL BUDAPEST (Diákmunka is!)

MUNKALEHETŐSÉGEK, SZOLGÁLTATÁSOK
MUNKÁT KERES-KÍNÁL ORSZÁGOS ÉS KÜLFÖLDI!
SOS MUNKA KERES-KÍNÁL ORSZÁGOSAN ÉS KÜLFÖLDÖN IS!
MUNKA MAGYAROKNAK, HATÁRON INNEN ÉS HATÁRON TÚL!
Munkák Szállással, Munkásszállók Országosan és Nemzetközileg is

FONTOS LEHET:
MUNKÁK
GYÁRI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI SPECIÁLIS TÁMOGATÁS
GYAKORI KÉRDÉSEK – Toborzóknak kötelező!
ORSZÁGOS KAMPÁNY-csoportok
MEGYEI HELYI KAMPÁNYOK-csoportok
VÁLLALKOZÁSOK
DEUTSCHE
ENGLISH
International-Nemzetközi
Általános ajánlatot vagy tájékoztatást kérek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük