KAMPÁNY CSOMAG 5

ADOK-VESZEK HIRDETÉSEK (munka és szolgáltatás is)
GIF Anomália
01 Kecskemét, Nagykőrös, Cegléd adok – veszek cserélek
02 ADOK – VESZEK IZSÁK
03 ADOK – VESZEK VÁC
04 ADOK – VESZEK NYÍREGYHÁZA, SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE
05 ADOK – VESZEK NAGYKŐRÖS
06 ADOK-VESZEK SZEKSZÁRD, TOLNA MEGYE
07 ADOK – VESZEK BIATORBÁGY
08 ADOK-VESZEK TATABÁNYA, KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE
09 ADOK – VESZEK GYÁL
10 SZEGEDI ÁLLÁSBÖRZE ÉS ÜZLETI LEHETŐSÉGEK
11 ADOK – VESZEK KISKUNFÉLEGYHÁZA
12 Orgovány, Jakabszállás, Kecskemét adok – veszek cserélek
13 ADOK – VESZEK HAJDÚBÖSZÖRMÉNY
14 ADOK – VESZEK LAJOSMIZSE
15 ADOK – VESZEK KECEL
16 ADOK – VESZEK SZABADSZÁLLÁS
17 ADOK – VESZEK BUDAÖRS
18 Kecskemét, Kerekegyháza, Kunszentmiklós adok – veszek cserélek
19 ADOK – VESZEK SZÉKESFEHÉRVÁR FEJÉR MEGYE
20 ADOK-VESZEK BÁCS-KISKUN MEGYE (nyitott)

AMIT RENDELÉSNÉL TUDNI KELL!

Kampányok akár sima kampányról van szó akár rögzített bejegyzésről az adott csoportok szabályzatához, illetve a facebook szabályzatához is kell, hogy igazodjon! Mindent nem teszünk ki mindenkinek, a megrendelőnek magának is jogosultnak kell lennie az adott hirdetés kihelyezésére, illetve előzetesen minket szerződésben, számla ellenében fel kell hatalmaznia. Ragaszkodunk az eddig is használt hagyományos formátumokhoz (JPEG, PNG, GIF,  tehát hagyományos kép formátumok, vagy videó formátumok is),  tartalmát tekintve munka, ingatlan, vagy szolgáltatás, ezek a „KAMPÁNY CSOMAGOKBAN” mindenütt használhatók. NEM TESZÜNK KI SE KÉRDŐÍVET, SE NYEREMÉNYJÁTÉKOT, SE POLITIKÁT, SE MÁS CSOPORTOT VAGY OLDALT! Rögzített bejegyzésnél amennyiben a mi valamelyik oldalunkról kerül kihelyezésre az adott hirdetés mi tesszük ki, ellenkező esetben a hirdető helyezi ki, és mi rögzítjük. Minimális rendelés kampánynál és kampány csomagoknál is a 100.000 Ft. Pár zsák cementből ne akarjon házat építeni! Szkeptikusok részéről gyakran felmerülő kérdések (toborzók), többszöri tájékoztatás után is: „és ez, hogyan működik?”,  „lesz elég jelentkező?”, „sokan fogják látni?”, „nem értem!”.  Ha mindenki értené, mindenki ezzel foglalkozna, és ránk nem lenne sem igény sem szükség. Munkánk teljesítését az ügyfél minden esetben tudja ellenőrizni, és nem kell, hogy értse, elég ha működik! SOK SIKERT, JÓ ÜZLETET MINDENKINEK!

KAMPÁNYOK
KAMPÁNY CSOMAG 1
KAMPÁNY CSOMAG 2
KAMPÁNY CSOMAG 3
KAMPÁNY CSOMAG 4
KAMPÁNY CSOMAG 5
KAMPÁNY CSOMAG 6

TÁMOGATOTT TOBORZÓ
TÁMOGATOTT INGATLANOS
TÁMOGATOTT VÁLLALKOZÁS

TÁMOGATOTT TAGSÁG
TÁMOGATOTT TAGSÁG – FELMERÖLŐ KÉRDÉSEK TOBORZÓKNÁL

RÖGZÍTETT KAMPÁNYOKAT IS AZ ALÁBBI AJÁNLATKÉRŐRE KATTINTVA AZ ADATLAP KITÖLTÉSÉVEL TUD IGÉNYELNI! HA NEM SIKERÜL HÍVJA AZ ALÁBBI SZÁMOT: +36 70 415 6090

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS