Kedves Ajánlatkérő

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtisztelt minket érdeklődésével és  ajánlatkérésével. Részletes ajánlatot akkor tudunk majd adni Önnek, amikor lesz egy előzetes telefonos beszélgetésünk az Önnek megfelelő időpontban, és fel tudjuk mérni, hogy vállalkozásának mire van szüksége hirdetési mennyiségben és minőségben. Induló egyéni vállalkozótól a cégcsoportokig széles körben szolgálunk ki hirdetőket, és nyilván nem ugyanaz a lehetősége sem és a hirdetési igénye sem egy egyéni vállalkozónak mint egy cégcsoportnak. Nem az a célunk, hogy minél többet fizessen az ügyfél, hanem az, hogy hosszú távú, elégedett ügyfeleink legyenek. Ne vállaljon többet mint amit a lehetőségei engednek, viszont ha kevesebbet vállal, mint amit cége mérete és hirdetési igénye megkíván, akkor sem lesz elégedett. Célunk, hogy az a hirdetési mennyiség és minőség amit választ és amit közösen megbeszélünk előzetesen, az hosszú távon Önnek megérje, vállalkozása növekedést mutasson, és pénze többszörösen megtérüljön. Mint ahogy ügyfeleink is más-más vállalkozási formákból, más-más vállalkozási kapacitásból tevődnek össze, így a tarifáink is változóak, de egy közös bennük, ugyanazért a tarifa mennyiségért ugyanaz a hirdetési mennyiség jár.100.000 Ft-os éves díjtól a több százezer forintos havi díjig többféle tarifánk van, és nyilván hirdetési mennyiségben és minőségben is különbség van köztük.

Kérem az alábbi linkeken válassza ki az Önnek leginkább megfelelő vállalkozási forma leírását, nézze meg. Esetleges kérdéseit írja össze, és utána a telefonos tájékoztatásunk során az esetleges kérdéseit megbeszéljük, illetve az Önnek leginkább megfelelő csomagot is kiválasztjuk. Amikor ez megvan, és a szerződést is elkészítettük, ami szintén gyorsan megvan, ha rugalmasak vagyunk mindketten, indulhat a hirdetés.

Várom az időpontot amikor Önnek megfelelő a telefonos tájékoztatásunk,

Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok
Ambrus Zsolt
+36 70 415 6090

(Telefonos tájékoztatásnál előnyös, ha olyan időpontot választ, amikor számítógép közelben tud lenni a könnyebb illusztrációk miatt.)

VÁLLALKOZÁSNAK

MUNKAERŐ KÖZVETÍTŐNEK

WEBÁRUHÁZNAK

INGATLANOSNAK

CÉGCSOPORTNAK

EGYÉNI VÁLLALKOZÓNAK