KORLÁTLAN HIRDETÉS TÁMOGATOTT TAGKÉNT 10 PONTBAN ÖSSZEFOGLALVA

A SPECIÁLIS TOBORÓ CÉGEK RÉSZÉRE KÉSZÍTETT “PRÓBACSOMAG” RÉSZLETEI ITT ELÉRHETŐEK! Kattintson

Fontos 10 pont a támogatott tagságról egyszerűbben!

  1. Közösségi alapelvünk, hogy mindenki annak arányában részesedjen a közösségi kapcsolati tőkéből, mint amennyi energiát annak építésébe befektetett!
  2. A TÁMOGATOTT TAGSÁG INGYEN VAN!!
  3. A hozzárendelt szolgáltatás az nem – Önök sem ingyen dolgoznak!
  4. A támogatott tagság hozzárendelt szolgáltatáshoz kötött(Aki a szolgáltatásainkat igénybe veszi, ezzel veszi ki részét a közösség építéséből.), és több lehetőségből is választható. Alap hirdetés Itt, grafikai csomag itt, rögzített hirdetési kampányok itt + egyéni megállapodás lehetősége is!
  5. A hozzárendelt szolgáltatások önmagukban is sokszorosan megtérülhetnek!
  6. A hozzárendelt szolgáltatások olyan szolgáltatások, amelyeket támogatott tagság nélkül is igénybe lehet venni, meg igénybe is vesznek!
  7. Az Aktív Online Reklámok csoportokban több mint 1 millió fő az össz tagság, többféle területen lehet hirdetni, és ingyen, adok-veszek, ingatlan, speciális adás-vétel, mint festmények, szobrok, régiségek, sportfelszerelés, fitness, egészséges életmód, beszélgetős- társkeresős, vélemény cserés csoportok, állás és munka speciális területeken is, mint vendéglátás, vagy építőipar, illetve külföldi csoportok is.
  8. Ezek a csoportok mind admin hozzájárulásosak(Admin vagy moderátor jóváhagyása szükséges a bejegyzések közzétételéhez!), nem kevés háttérmunkát igényelnek, a facebook szabályait itt és a törvényi előírások figyelembevétele mellett. Van olyan csoport, amelyikben naponta megy több ezer adásvételi bejegyzés és ez csak egy a több százból.
  9. Szűkíteni kellett a lehetőségeket a kapacitás és egyéb okok miatt, bevezettük több területen is a támogatott tagságot, ami a szabályok betartása mellett előnyökkel jár annak, aki igénybe veszi a hozzárendelt szolgáltatást. Mindenütt csak lehetőség, kivéve a munkahirdetéseket, ott minimum egy támogatott tagnak kell lenni az adott cégnél, hogy a többi profillal is az ingyenes lehetőségeket is igénybe tudják venni. A munkahirdetések megtérülése a facebookon a legjobb hatásfokú, tehát bárki igénybe veszi a hozzárendelt szolgáltatásokat, neki az megtérül többszörösen. Az egyéb hirdetések amiket támogatott tagként tesznek fel korlátlanul és ingyen, illetve ugyanazon cégnek egyéb toborzói, akik a nem kevés ingyenes lehetőséget használhatják ki, ezen hirdetések viszont együttesen sokszorosan megtérülnek.
  10. A támogatott tagság elősegíti a tudatos, koordinált hirdetés lehetőségét, a közvetlen kontaktot az adminokkal és moderátorokkal egyaránt bármilyen probléma esetén is.

Amelyik cég igénybe veszi, annak megtérül és sokszorosan, amelyik nem az is hirdetheti vállalkozását ingyen, ingatlanját ingyen, egyéb privát és céges adásvételi dolgait ingyen, beszélgetéseket kezdeményezhet a megfelelő csoportokban, támogatjuk őket a szabályok betartása mellett, minden törvényi előírásnak megfelelő aktivitásukban, egy valamit nem fognak tudni tenni munka-állás lehetőséget kihelyezni! Sok sikert, jó üzletet mindenkinek!

ORSZÁGOS KAMPÁNYHOZ CSOPORTOK Kattintson ide!

INGYENES TÁJÉKOZTATÁST KÉREK

HAMAROSAN KÖZZÉTESSZÜK A SPECIÁLIS TOBORÓ CÉGEK RÉSZÉRE KÉSZÍTETT “PRÓBACSOMAG” RÉSZLETEIT! AZ ALÁBBI PRÓBACSOMAG NEM TOBORZÓ IRODÁK RÉSZÉRE KÉSZÜLT, KISEBB LÉTSZÁMÚ CÉGEK FLUKTUÁCIÓS PROBLÁMÁIT TUDJUK VELE MEGOLDANI KÖZÖS MUNKÁVAL!

Egyéb írások:
TÁMOGATOTT TAGSÁG
ADATHALÁSZ OLDALAK
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”
“A FACEBOOK AZ INGYENES, MÁRPEDIG EZ NEKEM JÁR…!”
AKTÍV ONLINE REKLÁM
VÁLSÁGHELYZET KEZELÉS
START PROGRAM
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
MODERÁTOR

FONTOS LEHET:
MUNKÁK
GYÁRI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI SPECIÁLIS TÁMOGATÁS
GYAKORI KÉRDÉSEK – Toborzóknak kötelező!
ORSZÁGOS KAMPÁNY-csoportok
MEGYEI HELYI KAMPÁNYOK-csoportok
VÁLLALKOZÁSOK
DEUTSCHE
ENGLISCH
International-Nemzetközi
Általános ajánlatot vagy tájékoztatást kérek

One thought on “KORLÁTLAN HIRDETÉS TÁMOGATOTT TAGKÉNT 10 PONTBAN ÖSSZEFOGLALVA”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük