10+1 Korlátozott támogatatt tagság

Ezt a szolgáltatásunkat azért hoztuk be, hogy költséghatékonyan azok is megtalálják a számításukat, ill. vállalkozásukat tudják fejleszteni, akik nem szeretnék a majd 200 általunk adminált facebook csoportot ill. a teljes hirdetési felületünket használni.
Különbséget teszünk árazásában így is belföldi, belföldi de külföldre is munkaerőt kereső, ill. építőipari vállalkozás és külföldi EUR alapú számlázású cégek között.
Ezek árazásban így néznek ki:

10+1 belföldi 100.000 Ft egy évre naptári naptól naptári napig fizetéstől való indulással

10+1 belföldi de külföldre is munkaerőt kereső 150.000 Ft egy évre naptári naptól naptári napig fizetéstől való indulással

10+1 építőipari vállalkozás 150.000 Ft egy évre naptári naptól naptári napig fizetéstől való indulással

10+1 külföldi EUR alapú számlázású cég 500 EUR egy évre naptári naptól naptári napig fizetéstől való indulással

Kiegészítések igénylése:

  • egy oldalrész: 20.000 Ft vagy 60 EUR külföldi EU-s cégnél – önálló oldalrész általános hirdetése részére (árlistának, referenciáknak, a hirdető saját oldalával is összekötve igény esetén)
    Annak akinek nincs saját weboldala mindenképp ajánljuk, akinek van annak meg azért mert a nézettsége növelhetó!

Mindenkinél mindenképp teszünk ki hirdetést az www.aktivonlinereklamok.hu oldalinkra is, aki kér önálló oldalrészt, annak összekötjük valamelyik releváns facebook oldalunkkal is!

Hirdetés leírása:
A hirdetést igénylő kiválaszt az itt találhat általunk adminált csoportokból 10-et (A relevánsakból, tehát ahová támogatott tagként be tudná tenni az adott típusú hirdetést), amikor kiválasztotta és átküldte nekünk, megnézzük helytállóak e, majd + 1 releváns csoportot még mi is hozzáadunk. Szerződéskötés és számlázás után ezekbe a csoportokba támogatott tagként korlátlanul tud majd hirdetni az egy év alatt. Kap tőlünk előre jóváhagyást, ez azt jelenti, hogy admin hozzájárulás nélkül időveszteség nélkül meg tud jelenni a hirdetése. Némelyik releváns csoportunkba kiemelést is kap, ez azt jelent, hogy bejegyzése folyamatosan bent van felül, a kiemeltek között. Megkapja a megfelelő koordinációs segítséget ezekről a csoportokról, ill. bármi problémája van bennük, tud nekünk jelezni, hogy megoldjuk amennyiben lehetséges. Itt használhatnak wehirdetést is, ill. ha van facebook oldaluk azt is betehetik közvetlen hivatkozással, ill munkerő hirdetések esetén rájuk ezekben a csoportokban nem állnak fent az egyébként kötelező minőségi elvárások. Idegen csoport linket ide ők sem tehetnek ki, meg idegen csoportlinkről ők sem oszthatnak be hirdetést, ill. ide ők sem mi sem tehetünk be olyat, amit egyébként a facebook sem enged.
Azért nevezzük korlátozott támogatott tagságnak, mert ezt az egyébként számukra korlátlan lehetőséget csak ezekben a csoportokban tudják használni, a többi általunk adminált csoportban is tudnak egyébként hirdetni, de csak a szabályok betartása mellett úgy mint más. A korlátlan hirdetéshez mindenképp hozzátartozik, hogy a facebook algoritmusai rájuk is ránk is vonatkoznak, tehát azokra mindenképp figyelni kell akkor is!
Természetesen a szakmai segítséget is megadjuk, ha a megosztások vagy kihelyezések nem mennének. Ez a konstrukciónk mindenképp az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb működő hirdetési formánk!

A csoportok amikből lehet választani itt találhatóak.

Minta oldalak, amik egy egy vállalkozást képviselnek:
CIPŐK, CSIZMÁK, BAKANCSOK
ERIKA SAVANYÚSÁGAI