KUN SEC VAGYONVÉDELEM

ÉPÍTKEZÉSÉT , TELEPHELYÉT ELLENŐRIZZE BÁRMIKOR, BÁRHONNAN, AKÁR AUTÓBÓL VAGY OTTHONRÓL IS INGYEN! ÉLŐERŐS ŐRZÉS MELLÉ A KAMERÁS MEGFIGYELÉS LEHETŐSÉGÉT ÜGYFELEINKNEK INGYEN BIZTOSÍTJUK!!!

Építkezések, telephelyek, létesítmények, terület őrzését és védelmét vállaljuk országosan! ÉLŐERŐS ŐRZÉS MELLÉ BÓNUSZBAN A KAMERÁS MEGFIGYELÉS LEHETŐSÉGÉT INGYEN BIZTOSÍTJUK A MEGBÍZÓ RÉSZÉRE ÁLLANDÓ JELLEGGEL AKÁR MOBIL KÉSZÜLÉKRŐL IS (Építkezésekre főleg hasznos!)
Ezek mellett vállalunk még értékkísérést és személy védelmet is, illetve a fegyveres őrzés-védelemre is van lehetőség igény esetén.Vállaljuk még rendezvények biztosítását, járőr vagy kivonuló szolgálatot, recepció vagy porta szolgálat biztosítását is.
Technikai eszközök telepítését is, többek közt kamera és informatikai rendszert, valamit őrjáratellenőrző eszközök,rendszerek telepítését és bérbeadását is

Elérhetőségek:
Ügyvezető: Kun Sándor +36 70 613 8216
Titkárság: Gálné Mező Ivett +36 70 613 8246
Vagyonvédelem műszakvezető: Szarka Zsolt +36 70 613 8499
Bővebb kapcsolat és céginformáció: Kattintson ide!

Ajánlatot és bővebb tájékoztatást az alábbi linkre kattintva kérhet a legegyszerűbben, kitöltésnél amennyiben segítséget igényel kérem jelezzen az alábbi telefonszámon bármikor: +36 70 415 6090

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

FACEBOOKRÓL OSZTHATÓ (Kattintson ide!)

Tisztelt Megbízók és Kollégák!
jelezni Szeretném hogy műszaki problémára lett figyelmes a informatikai kolléga igy most ezen az e-maileken tudnak minket elérni.

Központi: kunsec765@gmail.com
Titkárság: titkarsagkunsec765@gmail.com
Területi koordinátor: muszakkunsec765@gmail.com

Kun Sándor
Kun Sec Kft | Baltazár Dezső utca 29. | 4220 Hajdúböszörmény

+36 70 613 8216

Ajánlatkéréssel kapcsolatos link továbbra is a megszokottak szerint működik.

Aktív Online Reklámok