moderator01

KEDVES MODERÁTOROK ÉS ADMINOK!

Kérek mindenkit, hogy a lentebbi listában megtaláljátok a támogatott tagokat, rájuk különösen figyeljetek, hogy a hirdetéseik ne legyenek letörőlve! Webet is oszthatnak, ill. a facebook oldalukat is beoszthatják közvetlenül. Csoportot ill. idegen csoportlinkről ők sem oszthatnak, de ha ilyet láttok, akkor ne töröljétek, hanem jelezzetek felém! A munkatársaikra is figyeljetek….köszönöm, ha többet osztanak a kelleténél vagy olyat amit nem lehet, majd jelzünk feléjük egy ajánlattétel keretében.
Vezetünk be változásokat, hogy mindenki jobban és közvetlenebb csatornákon értesüljön minden fontosról, ami minket érint, mindenkinek lesz egy önálló aktív támogató oldalrésze nálunk, amit majd bejelentkezett állapotban fogtok tudni használni(most még nem), ezt a linket lentebb megtaláljátok, mindenki a sajátjáét.

Segítségeteket köszönöm, bármi van jelezzetek,
Üdvözlettel, Ambrus Zsolt
https://aktivonlinereklamok.hu/modbrigi/

Intersol Cooperation az oldal és a hozz tartozó profilok Evelin Hadházi és Richárd Rőth – ők munkát osztanak belföldit, főleg gyárit, külföldire és építőiparira nincs engedélyük, az oldal csak egyedül támogatott, de nyílván ha úgy van őket se töröljétek.

Cynthia GiGroup – profil Cynthia GiGroup– Némez küzvetítő, német gyári munkák főleg, de bármilyen munkát betehet.

Erika Marton – profil Erika Marton – cipős hirdetéseket oszt, főleg Kecskeméten – Szivárvány cipőbolt.

Norbert Vén – profil Norbert Vén – hegesztő és lakatos hirdetéseket oszt korlátlanul, nem külföldit és nem építőiparit, arra nem kért jogosultságot.

Földi Richárd – profil Földi Richárd – ablakos hidetéseket oszt, web hirdetést is nyílván mivel támogatott tag.

Panna Oxi-Job Bejegyzéprofil Panna Oxi-Job (Máté Oxi-Job) – Diákmunkákat hirdetnek, főleg web hirdetésben.

Valéria Zádoriné Csordás – profil Valéria Zádoriné Csordás– Z&C SOLUTION cég vezetője, nem támogatott tag hivatalosan, de veengedjük úgy az ő beosztásait is. illetve gazdi kereső posztokra is engedélye van, főleg Komárom-Esztergom megyei gyári munkáik vannak

ldikó Kovács – profil Ildikó Kovács – Z&C SOLUTION cég munkatársa és támogatott tag 2/1

Szelőczeiné Győri Márta – profil Szelőczeiné Győri Márta – Z&C SOLUTION cég munkatársa és támogatott tag 2/2

Sándor Nagy – profil Sándor Nagy Élelmiszeriparis és most már egyén gyári munkás belföldi hirdetréseket is oszt.

Erika Job – profil Erika Job – Jober – Szlovák közvetítő cég, főleg gyári munkát de minden más munkát is oszthat- egyenlőre a többi jobberest is engedjérek be.

Sandra Nagyová – profil Sandra Nagyová Szlovák közvetítő cég J4G , főleg vendéglátós munkát de minden más munkát is oszthat- egyenlőre a többi J4G -st is engedjérek be.