momentin Hungary Kft.

Mi a támogatott tagság?

Igénybe veszel egy hirdetési szolgáltatást ami akár önmagában is megtérül ill. megtérülhet, és mellé ingyenesen kapsz egy korlátlan és koordinált hirdetési lehetőséget akár több száz csoportban is!

Bővebben kattintson a képre!

Támogatott tagság = Fizetett hozzárendelt hirdetési szolgáltatás + kooordínált ingyenes korlátlan hirdetési lehetőség több száz facebook csoportban!

Támogatott tagság= levesszük a kötelező hozzárendelt hirdetési szolgáltatást és csak a koordinált korlátlan hirdetési lehetőség marad meg, bizonyos releváns csoportokra leszűkítve. (kép)

TARTSUK A CÉLOKAT SZEM ELŐTT ÉS REÁLISAN! NEM AZ A CÉL, HOGY 6 CSOPORTBAN EGY HÓNAP ALATT EGY PROFILRÓL JELENTKEZÉSI REKORDOKAT DÖNTSÖN AZ ÖNÖK CÉGE! A REÁLIS CÉL, HOGY STRUKTÚRÁLISAN MEGISMERJÉK LEHETŐSÉGEINKET, ÉS EZ MELLETT PERSZE MEGLESZ A HOZADÉKA A MUNKÁNAK. A MUNKÁJUKNAK, AMI ANNYIT TESZ, HOGY AZ EGY HÓNAP ALATT EGY PROFILRÓL AKÁR 600 HIRDETÉST IS BE TUDNAK TENNI EZEKBE A CSOPORTOKBA! EZEKBE, AMI 6 CSOPORT, ÉS NEM 60 PEST MEGYEI MUNKÁK ESETÉN NÁLUNK VAGY 130 SZÁLLÁSOS MUNKÁK ESETÉN! EGY BIZTOS, EGY HÓNAP VAN MOST ARRA, HOGY MINDKÉT FÉL RÉSZÉRŐL ELDÖNTSÜK, LESZ FOLYTATÁS VAGY NEM…

Kérem a támogatott tagot, hogy a lenti csoportokhoz csatlakozzon első körben:

MUNKA HIRDETÉSEKHEZ CSOPORTOK A PRÓBA HÓNAPHOZ:
01 MUNKÁT KERES-KÍNÁL ORSZÁGOS ÉS KÜLFÖLDI!
02 SOS MUNKA KERES-KÍNÁL ORSZÁGOSAN ÉS KÜLFÖLDÖN IS!
03 MUNKA MAGYAROKNAK, HATÁRON INNEN ÉS HATÁRON TÚL!

04 MUNKÁT KERES-KÍNÁL BUDAPEST (Diákmunka is!)

05 Budaörs, Biatorbágy és Érd (Munka, Ingatlan, Biznisz) I

06 Budapest, Pest megye, Munka, Ingatlan, Biznisz

Támogatott tagsággal kapcsolatos oldalak az alábbiakban:
Ingyen hirdetés csoportokban
Támogatott tag
Támogatott Toborzó
Támogatott tagság 10 pontban
FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK – TÁMOGATOTT TAGSÁGRÓL – TOBORZÓK
“A FACEBOOK AZ INGYENES, MÁRPEDIG EZ NEKEM JÁR…!”
MODERÁTOR
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
SZABÁLYOK ÁLLÁSHIRDETÉSEKNÉL

30.000 Ft-os belföldi szerződésminta( kattintson ide, itt megnézhető illetve letölthető!)

Kedves MOMENTIN HUNGARY KFT.

2023 Február 06-án kaptuk meg az adatokat az induláshoz Kopócs Aidától.Szijártó Marci és Antal Norbert vesz részt a próbahónapban, az előbbi mint próba támogatott tag, az utóbbi mint tulajdonos elemző. Elsődleges cél a struktúra feltérképezése és esetleges felkészülés (csoportokba való csatlakozással) a további aktív munkára, másodlagos cél, hogy legyenek azért jelentkezők is. Ez utóbbi nem rajtunk múlik, az eddig kitett hirdetések száma: sajnos most számoltam mind a hat csoportban 02.23 van és egyetlen egy az időszakon belül feltett hirdetést találtam. igazából még nem tudom, hogy ez miért lehet, mert senki nem jelzett nekem tiltásról vagy hasonlóról, de csak ilyenre tudok gondolni….
Minden csoportban ezen adatokat személyre szólóan is leellenőrizzük egy ilyen probahónap alkalmával, itt sajnos nem kellett sokat számolni..
Aktív indulás lehetséges szerződéssel 01-i indulással illetve 15-i indulással. Várjuk az esetleges tapasztalatokat. Üdvözlettel, Aktív Online Reklámok