proba111t

MI MINDENT MEGTESZÜNK, HOGY AZ ÖN VÁLLALKOZÁSA TALPON MARADJON!

Kedves Vállalkozók!

A célok mindig változnak. Volt vírus, járvány, munkaerőhiány, vagy épp a megrendelésekre kellett volna nagyobb kereslet, ezekhez Mi mindig alkalmazkodtunk, ahogy a mostani inflációs, energiaár drágulós, háborús helyzethez is alkalmazkodunk, túlélünk!
Évek óta foglalkozunk marketinggel, üzlettel. Van egy mondás, “aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja”! Ebből fakadóan vannak akik tanulják, vannak akik tanítják, és Mi csináljuk most már több mint 5 éve úgy, hogy munkánknak csak a 2%-áért kapunk pénzt! Állami támogatást sem, Széchenyi kártyát sem, sem egyéb vissza nem térítendő kölcsönt vagy egyéb hitelt sem használtunk, és ennek ellenére mégis folyamatos növekedést mutatunk! Ezek a tények jogosítanak fel minket arra, hogy bátran kijelentsük, aki velünk egy úton halad, az talpon fog maradni, és célba fog érni!

“Ami az egyiknek előny, az a másiknak hátrány!”

Marketing stratégiánk mindig is két pólusra épült, ami egy vállalkozás szempontjából fontos lehetett. Egyik a munkaerő, másik a szolgáltatás vagy termék hirdetése. Ha van elég dolgozó a szolgáltatás vagy termék hirdetése a fontosabb, ha nincs akkor a megfelelő leendő munkatársak elérése. Mindkettő életbe vágóan fontos egy vállalkozás életében, és hogy mire helyezzük a hangsúlyt, azt mindig az adott helyzet határozza meg, amihez mi folyamatosan és rugalmasan tudunk alkalmazkodni hosszú távon is. Minden fél számára a hosszú távú sikeres együttműködés éri meg, és hogy ehhez mik az eszközeink azt tekintse meg itt.
SEGÍTSÉG Kattintson ide

KINEK AJÁNLOM

Bárkinek, aki az új helyzethez szeretne alkalmazkodni, és az elsők között! Akinek most változtak meg az értékesítési csatornái, vagy aki most változtatott vagy szeretne változtatni üzleti profilt. Annak is, akinek a szolgáltatására való igény a helyzet miatt lecsökkent, és talpon szeretne maradni!

Egyéb felmerülő kérdések

Nekem tudnak segíteni? Nekem miben tudnak segíteni? Nekem hogyan tudnak segíteni? Nekem ez mennyibe kerül? Mi van akkor ha…?

Ezek mind olyan kérdések, amikre ha az általános tájékoztatásunkból nem kapott választ, akkor a személyre szabott ajánlatunkból fogja megtudni, ahhoz viszont ismernünk kell a felmerülő problémát, milyen tevékenységgel foglalkozik a vállalkozása és területileg merre. Nem vagyunk sem varázslók se mágusok, az eredményt nem hozzuk egyik pillanatról a másikra. Eredményt a munka, a munka, meg a még több munka fogja meghozni, amit mi célzottan az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelően alakítunk. Ha már idáig eljutott a következő lépés az Öné! Kér egy ajánlatot, majd felhívjuk telefonon az Önnek megfelelő időpontban, és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket és lehetőségeket is. Egy biztos, működik!

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

MI ÉVEK ÓTA TALPON VAGYUNK ÁLLAMI TÁMOGATÁS NÉLKÜL, SZÉCHENYI KÁRTYA NÉLKÜL, NEM KEVÉS MUNKÁVAL, ANNÁL TÖBB KREATIVITÁSSAL! AKAROD TUDNI HOGYAN? AKARSZ TALPON MARADNI? SEGÍTÜNK! DE AZ ELSŐ LÉPÉST NEKED KELL MEGTENNI!! KATTINTS A LENTI LINKRE, ÉS VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

KAPCSOLATFELVÉTEL


Véleményetek számunkra fontos! Kérem osszátok meg ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat, nézeteiteket, akár pozitív akár negatív a témával kapcsolatban! lentebb:

Egyéb írások:
TÁMOGATOTT TAGSÁG
ADATHALÁSZ OLDALAK
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”
“A FACEBOOK AZ INGYENES, MÁRPEDIG EZ NEKEM JÁR…!”
AKTÍV ONLINE REKLÁM
VÁLSÁGHELYZET KEZELÉS
START PROGRAM
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
MODERÁTOR

FONTOS LEHET:
MUNKÁK
GYÁRI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI SPECIÁLIS TÁMOGATÁS
GYAKORI KÉRDÉSEK – Toborzóknak kötelező!
ORSZÁGOS KAMPÁNY-csoportok
MEGYEI HELYI KAMPÁNYOK-csoportok
VÁLLALKOZÁSOK
DEUTSCHE
ENGLISCH
International-Nemzetközi
Általános ajánlatot vagy tájékoztatást kérek