Próbacsomag

A puding próbája az evés…
HA CSAK ENNYI KELL, HOGY MUNKAERŐ GONDJA MEGOLDÓDJON, EGY PERCET NE HABOZZON, RENDELJEN!

Rövid tömör leírás: Rendelés után az Ön részére készített hirdetést a weboldalunkra kitesszük egy hónapra, valamint még 10 releváns facebook csoportba is, abból 5-ben kiemelten kezeljük határozott ideig, és ezzel párhuzamosan ugyanezt a hirdetést Ön is terjesztheti az egy hónap időtartam alatt akár több száz általunk adminált más csoportokban is(Egyébként nem tudja csak ha támogatott tag!).Mindez -10-000 Ft-ban- akciósan! Rendelés ide kattintva!

Mire lehet használni: Főleg állás-munka hirdetésekre érdemes, és ezeket szerettük volna megcélozni, de akár ingatlan, szolgáltatás, vagy vállalkozás illetve egyéb speciális hirdetésekre is használható. Mivel akciós hirdetésről van szó, állás-munka hirdetésekre korlátozás nélkül használható, legyen az akár építőipari állás vagy külföldi munka, esetleg vendéglátás. Ez visszavonásig érvényes, illetve egyéni elbírálás alapján adható az egyéb speciálisan kötött lehetőségeinktől függetlenül.

Célja: Minél több jelentkező a hirdetésekre, ill. egymás megismerése egy tágabb együttműködés miatt!Bővebben: Legolcsóbb, legújabb és leggazdaságosabb csomagunk, főleg állás hirdetéseknél érzékelhető egyből a hozadéka és eredményessége a jelentkezők végett, kötött formájú hirdetés, igénybevételtől számítottan 1 hónapig lehet használni, és az mellett, hogy eredményes lehet ez a mennyiség is jelentkezők szempontjából, mindenképp egy olyan lehetőség, ami alkalmas arra, hogy ez idő alatt megismerjük egymást ügyfeleinkkel, mind hozzáállás, mind hirdetési felületek és hirdetési stratégia szempontjából is egy esetleges későbbi szélesebb körű együttműködésre is akár.

Hirdetés leírása: A hirdetési szöveget (amit egyébként csak munka hirdetéseknél támogatott tagok tudnak kihelyezni csoportokba), kihelyezzük az Aktív Online Reklámok weboldalunkon önálló oldalrészre. Grafikát készítünk hozzá teljesen ingyen, amit webhirdetésként kiteszünk az egyik facebook oldalunkra, és onnan mennek a további kihelyezések és megosztások. A képre figyelemfelkeltő facebookra tervezett grafikát készítünk, telefonszámot és egyéb később változható elérhetőségeket a kép melletti szövegezésben, és a weboldalon található szövegezésben helyezzük el, amit igény és változások esetén javítani tudunk. Gyakorlatilag 10 helyre tesszük ki a hirdetést facebook csoportokba. Ebből 5 releváns csoportban kiemelten kezeljük (7 napig közleményben lesz elhelyezve felül, és minimum egy alkalommal rögzítve).Gyakorlatilag aki igényli, velünk párhuzamosan is tud hirdetni az aktuális egy hónap alatt támogatott tagként de kötött formában, ez annyit jelent, hogy vagy az általunk készített hirdetést tudja osztani, vagy az oldalunkon elhelyezett szövegezést a hirdetési linkkel együtt tudja kihelyezni általunk adminált csoportokba támogatással. Erre a kötött formára azért van szükség, hogy moderátorok és adminok mindenképp beengedjék az adott csoportokba támogatott formában(logó miatt könnyebb felismerni a moderátoroknak), mivel egyébként már munka hirdetéseket csak támogatott tagok tudnak kitenni korlátlanul és azokkal egy cégnél dolgozók a céges hirdetéseket a szabályoknak megfelelően korlátozottan.

Fontos! Hirdetéseink nem összekeverendőek más, több ezer vagy több tízezer aktív hirdetéssel rendelkező hagyományos hirdető portálok hirdetéseivel és áraival! Míg náluk a megtekintések száma eloszlik a sok ezer hirdetés között, nálunk a kb max 30-40 hirdetés amivel foglalkozunk, a wwww.aktivonlinereklamok.hu weboldalon a havi 15-20 ezres és az évi több mint 100.000-es megtekintéssel mind kiemeltnek számít. Ezt a megtekintési számot az általunk adminált csoportokban, ami több száz és 1 milliós tagsággal rendelkezik, Ön mint támogatott tag még saját aktív munkájával meg tudja többszörözni, ahol munka hirdetések szempontjából szintén kedvezményes elbírálásban, kiemelt helyzetben van! Mivel a grafikai és egyéb munkák miatt gyakorlatilag önköltség alatti áron mennek a hirdetések, ezért csak azoknak biztosítjuk a lehetőséget, akiknek hirdetései üzletpolitikailag összeegyeztethetőek velünk. Mivel a nevében is benne van ”próbacsomag ” , nem áll módunkban senkinek sem külön 30-40 perces szóbeli telefonos tájékoztatást adni előre, illetve ajánlatot, a lenti PRÓBACSOMAGOT MEGRENDELEM gombra kattintva megrendelheti a lehetőséget, és a hirdetési tarifa rendezése után megkapja mindenki a megfelelő szakmai segítséget szóban is. Akinek ez nem elég ebben a formában, az itt és az oldalon mindenről tájékozódhat, ha elolvassa a leírásokat.

“NEKEM BIZONYÍTÉK KELL, NEM ÍGÉRET!” – sok érdeklődő szájából hallottam már ezt a mondatot, ezért az alábbi linken bemutatunk egy 10.000 Ft-os “Próbacsomag” hirdetést a teljes elérési adatok hozzáférésével együtt.(Kattintson ide!)

RENDELÉS MENETE ÉS ÜTEME:
(Akár 24 órán belül indulhat a hirdetés, hétvégén is!)

  • Rákattint a “MEGRENDELEM A PRÓBACSOMAGOT 10.000 Ft-ban” gombra vagy hivatkozásra, és megjelenik egy adatlap.
  • Kitölti az útmutatás szerint, és elküldi.
  • Munkatársaink megkapják, leellenőrzik az adatokat, hogy elég e számlázáshoz, illetve, hogy a hirdetési szövegezésben található leírás szerint vállalható e számunkra.
  • Amennyiben mindent rendben találnak, küldik az átutalási számlaszámot.
  • A hirdetési díj beérkezése után 24 órán belül elindul a hirdetés, és természetesen a NAV ONLINE SZÁMLÁZÓ-ja által kiállított számlát is megkapja(Csak a díj beérkezése után, addig nem állítunk ki, ez a kategoria a felesleges és dupla munkafolyamatokat nem bírja el!)
  • A hirdetési díj és a számla kiállítása után felhívjuk egy esetleges egyeztetésre és a kérdések megbeszélésére.(Csak utána, ez a kedvezményes összeg szintén nem bírja el az esetleges csak érdeklődőknek tartandó ingyenes kiselőadásokat!)
  • Amint ezeken túl vagyunk és elindult a hirdetés, az ügyfél mivel velünk párhuzamosan kötött keretek között hirdethet, hogy még nagyobb legyen az elérése és több legyen a jelentkezője, megkapja tőlünk a folyamatos technikai és szakmai segítséget szóban is!
  • A hirdetés lejárta és befejezése előtt mindenképp felhívjuk az ügyfelet, hogy konzultáljunk az eredményekről illetve a folytatás lehetőségeiről is.
  • Éves szerződést már senkivel nem kötünk, csak folyamatost, így mindenképp nekünk is érdekünk ügyfeleink elégedettsége és sikere!
  • Ha egy stabíl kiszámítható úton szeretne haladni, egy biztos csapattal a háta mögött, tegye meg az első lépést, és a lenti linkre vagy gombra kattintva rendeljen próbacsomagot! Mert a puding próbája az evés…

MEGRENDELEM A PRÓBACSOMAGOT 10.000 Ft-ban Kattintson ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük