probaoldal125

EZ EGY PROBAOLDAL, AZÉRT KÉSZÜLT, HOGY SEGÍTSÜNK FELVÁZOLNI MIT KAP NÁLUNK A TÁMOGATOTT TAG, MENNYI CSOPORTBAN ÉS HAGYAN TUD HIRDETNI.

ITT EGY SZERKESZTETT HIRDETÉSI KÉP HELYE VAN, EZ RÁKATTINTÁS UTÁN VALAMELY RELEVÁNS FACEBOOK OLDALUNKKAL IS ÖSSZE LENNE KÖTVE, ÉS A HIRDETÉS OTT IS MEGTALÁLHATÓ LENNE, AHOL OSZTHATÓ IS.

HIRDETÉSI KÉP HELYE

EZ A HIRDETÉSETEKHEZ KAPCSOLODÓ SZÖVEGEZÉS HELYE, LEHET TÉNYLEGES HIRDETÉS IS, DE LEHET ÁLTALÁNOS SZÖVEGEZÉS IS, AMI ÁLTALÁBAN AZ ÁLTALATOK TOBORZOTT EMBEREKRE VONATKOZIK ÁLTALÁNOSSSÁGBAN, ILLETVE AZ ÁLTALATOK HIRDETETT MUNKAKÖRÖKRE ÁLTALÁNOSSÁGBAN

EZ AZ OLDAL A KÖZPONTI OLDALUNKRA KITETT, SZÁMOTOKRA KÉSZÍTETT GIF KÉPRŐL EGY KATTINTÁSSAL ELÉRHETŐ, MEG A LENTEBB KITETT OLDALAKRÓL IS (EZEK VÁLTOZÓAK, A LEGRELEVÁNSABBAK FŐLEG). AZÉRT LESZ OLYAN NAGY A NÉZETTSÉGE ORGANIKUSAN IS, MERT AZOKHOZ AZ OLDALAKHOZ KÜLÖN FACEBOOK OLDAL TARTOZIK, AMIK SZINTÉN EGY CSOMÓ NAGY LÉTSZÁMŰ FACEBOOK CSOPORTTAL IS ÖSSZEKÖTTETÉSBEN VANNAK! A KÖZPONTI OLDALRÉSZÜNK AZAZ A FŐOLDALUNK A BORÍTÓRA KATTINTVA FENNT(FÖLD AMI MOZOG) MINDIG EGYBŐL ELÉRHETŐ!

Jelenleg a hirdetés ezekről az oldalrészekről (LESZ ELÉRHETŐ):
Főoldal
Diákmunkák
Vendéglátós munkák
Munkák
Budapest
Budakeszi
Budaörs
Dunaharaszti
Dunakeszi
Gödöllő
Biatorbágy
Gyál
Vác
Érd

AZ ALÁBBI CSOPORTOKBAN VONATKOZIK RÁD MOST A TÁMOGATOTT TAGSÁG PRÓBÁJA, EZEKBEN MOST ELŐRE JÓVÁHAGYOTT IS VAGY, TEHÁT NEM KELL A MODERÁTORT MEGVÁRNOD, EGYBŐL A CSOPORTBA KERÜL A BEJEGYZÉSED.(EZEK MÁR MIND A KOORDINÁCIÓS SEGÍTSÉG RÉSZEI)

02 SOS MUNKA KERES-KÍNÁL ORSZÁGOSAN ÉS KÜLFÖLDÖN IS!
03 MUNKA MAGYAROKNAK, HATÁRON INNEN ÉS HATÁRON TÚL!
14 DIÁKMUNKA KERES-KÍNÁL, ÉS ALBÉRLET, SZÁLLÁS EGYETEMISTÁKNAK ORSZÁGOSAN!
19 MUNKÁT KERES-KÍNÁL BUDAPEST (Diákmunka is!)
20 ADOK – VESZEK MAGYARORSZÁG (Autó, Munka, Ingatlan is)
17 ADOK – VESZEK BUDAPEST PEST MEGYE 

ORSZÁGOS KAMP. -TELJES LISTA-ITT A CSOPORTOK TELJES LISTÁJÁT TALÁLOD MEG, KB 130 CSOPORTOT TUDSZ MAJD HASZNÁLNI DIÁKMUNKÁRA