start-arakregi

Nagyobb nézethez kattintson a képre!

Hirdetési kampányokkal tudjuk támogatni vállalkozását, eladási szándékát, vagy épp munkaerő problémáját oldjuk meg vele. Mivel minden esetben nagyobb hirdetési mennyiségről van szó, így az elérési adatok a legkisebb egyszeri csomagokban is vetekszenek egy megyei helyi rádió vagy TV elérési adataival, illetve a folyamatos hirdetésekben az országos televíziós műsorszórás elérési adatokkal is vetekedhetnek, csak sokkal olcsóbban, gazdaságosabban! Minden esetben a marketing szövegezést, arculettervezést, és reklámgrafikai tervezést is biztosítjuk a kampányokhoz!

Közösségi kihelyezésekkel, megosztásokkal biztosítjuk a nagy számú elérést speciálisan a megfelelő közösségi felületekre, ezek többnyire olyan általaunk adminált felületek, amiket már évek óta közösség szervező munkánk eredményeként aktívan felügyelünk és biztosítunk. Határon innen és túl egyaránt! Mivel a hirdetési árak igazodnak, a tényleges, mérhető és ellenőrizhető munkához, így a megfelelő csomagakban a megadott megosztási illetve kihelyezési mennyiség megtalálható, annak gyakorisága is, tehát 300/hó az itt minden hónapban minimum 300 új kihelyezést vagy megosztást jelent folyamatosan a szerződés lejártáig, értelemszerűen a negyedévesnél ez negyedévente, az évesnél pedig 1 év alatt elosztva jelenti. Amennyiben egyszerű hirdetési kampányról van szó, az jelezve van a csomagban, egy hónap alatt megy le az adott mennyiség, de a válságra való tekintettel azok hirdetések is kint maradhatnak év végéig igény esetén.

Minden hirdetési kampány grafikailag szerkesztett képe nem csak a közösségi felületen van jelen, hanem az www.aktivonlinereklamok.hu oldalon is, így egyszerre a hirdetés nem csak a közösségi felületen (facebook), hanem a webes felületen is elérhető! Mivel ak Aktív Online Reklámok weboldalának önmagában is van egy kb. 100.000-es felfelé ívelő évi elérése, így ez komoly plusz előnyt jelent minden hirdetőnek!

Eddig ez nem volt még! – Eddig 100.000 Ft volt a minimum tarifánk hirdetési kampányra, meg a minimum számlázási összeg is. Mivel ezt a hirdetési mennyiséget nem mindenki igényli, illetve a hirdetési összeget nem minden vállalkozó engedheti meg magának, ezért a helyzetre való tekintettel két kisebb csomagot is összeállítottunk. Ha valaki eredményt akar, ez alá nem szabad lemenni, ha viszont valakinek ez is sok, annak vannak támogatott ingyenes lehetőségeink, ide kattintva vegye igénybe őket!

www.aktivonlinereklamok.hu oldalunkon készítünk az Ön számára egy önálló oldalrészt, amin elhelyezhetjük, elérhetőségeit, szolgáltatásait, árlistáját vagy épp árukészletét,esetleg referenciáit, erre hosszú távon építhet, ügyfelei rendszeresen felkereshetik információkért. Ezt mi folyamatosan karbantartjuk, igény esetén frissítjük, a változásokat jelezzük rajta! Így gyakorlatilag évi 100.000 Ft-tól nem csak állandó közösségi jelenléte, hanem webjelenléte is lesz önálló oldalrészen! (minta itt, meg itt)

Mennyivel kényelmesebb és elegánsabb ha egy AJÁNLATKÉRŐ ADATLAP segítségével veszik fel velünk a kapcsolatot, tudjuk ki az illető cég vagy személy, milyen lehetőségünk érdekli, illetve még jeleznek is nekünk időben, hogy le ne késsünk egy ajánlatkérésről, nos ebben segít ez a plusz lehetőség, időt, energiát és pénzt takarítunk meg vele. Minta itt, és ha még nem tette, ki is próbálhatja! 😉

Havi díjas szolgáltatásunkban lehet igénybe venni az önálló facebook oldalról hirdetést, hosszú távú ügyfeleinknek ajánljuk, akár munkaerőt keres, akár terméket árul vagy szolgáltatást nyújt. Korlátlanul, igényes grafikailag tervezett hirdetésekkel, szerkesztett videókkal tesszük az Ön számára a lehető leghatékonyabbá, amivel vállalkozása nem csak sikeres lesz, hanem sikeres is marad. Ráadásul a grafikai anyagok, hirdetések éves szerződés esetén nem kerülnek felszámításra, tehát ingyen vannak. Mindehez még szintén jár az önálló webes oldalrész is, tehát az Ön vállalkozásának hirdetési igényit mind közösségi felületen mint webes felületen egyaráni kiszolgálja. Ez nem reklám, hanem befektetés, mert megtérül és sokszorosan! Minta önálló web (katt) oldalrészre és facebook (kattintson ide is) oldalra ügyfelünk részére.

Munkaerő hirdetésekben is tudunk segíteni hatékonyan, eredményesen. A közvetítő és kölcsönző cégek is a mi lehetőségenket használják, és hatékonyságuknak az az alapja. Külömbség, hogy mi olcsóbban vagyunk eredményesebbek a hirdetésinkben.

Munkaerő hirdetéseknél a telefonos tájékoztatást átvállaljuk, a nap 24 órájában a hét 7 napján, mindenkit visszahívunk aki érdeklődik az adott hirdetés után egész Európában. Szakmunkák, betanított munkák, vendéglátós munkák esetében már kiválóan bizonyított bel- és külföldi területen egyaránt. Gyakorlatilag egy nagy fluktuációval rendelkező 80-100 főnél is több embert foglalkoztató építőipari céget is zökkennőmentesen ki tud szolgálni hirdetési ajánlatunk ezen szegmense a megfelelő aktív hirdetési mennyiség igénybevételével. Gazdaságosan gondolkodó vezető, egy HR-es egy Marketinges és Call Centeres bérét tudja megtakarítani hirdetési árban!

Nemzetközi üzleti partnerek keresésével is foglalkozunk már több év óta eredményesen hirdetésekkel közösségi felületen. Ebben segítségünkre van az általunk és partnereink által adminált közösségi felületek megléte is. Bővebben a megfelelő jelentkezőknek közvetlenül. Minta itt (katt)

Amikor a lehetőségekről beszélünk, egyeztetünk és az Ügyfélnek valamelyik módozatunk szimpatikus, felajánlunk neki egy olyan plusz lehetőséget ingyen az eredeti mellé, ami több tíz ezer forintot is érhet akár, és akár lehet nincs is a lehetőségeink között. Ez az ajánlat egy ideig fog csak élni, és a gyors döntést fogjuk vele honorálni, mert az idő mindenkinek pénz! Persze ez nem kötelező..


Amikor a lehetőségekről beszélünk, egyeztetünk és az Ügyfélllel, és a havi díjas módozatunkat választja éves szerződéssel, felajánlunk neki egy olyan plusz extra lehetőséget ingyen az eredeti mellé, ami több tíz vagy több százezer forintot is érhet akár, és akár lehet nincs is a lehetőségeink között. Ez az ajánlat egy ideig fog csak élni, és a gyors döntést fogjuk vele honorálni, mert az idő mindenkinek pénz! Persze ez nem kötelező..

START PROGRAM(Kattintson a részletekért!)

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK:
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS