szabályok változtak, sok toborzó cég és vállalkozás vezetőjéig nem jutott el

Elősegítjük a tudatos és hatékony hirdetést facebook csoportokba. A támogatott tagok tudnak közvetlenül is kommunikálni a moderátorokkal, adminokkal bármilyen technikai vagy egyéb probléma esetén. Mindez ingyen a támogatott tagság keretein belül. Amiért fizetni kell, az egy hozzárendelt szolgáltatás, amiben az adminok, moderátorok is aktív segítséget nyújtanak a hirdetésben szolgáltatás keretein belül, ami már több lehetőségből is választható.
Ez a lehetőség nem kötelező, viszont az egyéb ingyenes lehetőségeket is(itt és itt meg itt) azok tudják igénybe venni, akiknél a cégükben, vállalkozásukban van legalább egy támogatott tag. Tehát ha van egy toborzó cég 5-10 vagy akár 20 profillal is országosan(ez a 8-10 irodával is rendelkező cégeknél nem ritka), legalább egy támogatott tagsággal rendelkező profilja van a cégnek, a többi profillal is az egyéb korlátozott lehetőségeket igénybe tudják venni, míg a korlátlant csak az egy profil. Egy jó stratégiával a több száz csoportban gyakorlatilag nagyon hatékonyan tudnak hirdetni így is. Amíg ugyanez a cég nem rendelkezik egy támogatott tagsággal sem, úgy az összes profiljukról gyakorlatilag még az ingyenes lehetőségeket sem tudják igénybe venni, kivéve, ha nem munka hirdetésről van szó. Ezt a lehetőséget az a toborzó cég nem veszi igénybe, akinek a tulajdonosához vagy az ügyvezetőjéhez nem jut el az információ! Rengeteg hirdetést kitettünk ezzel kapcsolatban, a közleményekben mindenütt megtalálható, illetve az aktív toborzó hirdetőket is értesítettük, akár telefonon, akár sms-ben, akár facebookon is. Nem szerettük volna, ha bárki is kimarad a lehetőségből, és nem előnye, hanem hátránya lesz belőle. Volt aki élt a lehetőséggel, és nyitott az új felé, viszont volt aki egyszerúen letiltott minket mindenféle kommunikáció vagy válasz helyett. Mindenkinek a saját döntése, hogy előre akar menni, vagy hátra! Mi mindenképp csak előre megyünk ahogy eddig is tettük!

Mik az okok amik ide vezettek, hogy változtassunk?

Az okok több részből is állnak. Egyrészt a facebook technikai változásai, illetve az életkörülmények változása, hogy a hangsúly, az online térre súlyozódott, ezek által lényegesen megnőtt az elvégzendő munka is számunkra. Támogatást nem kapunk sehonnan, a munka mennyisége “lelkes amatőröknek” már sok, a minőséget viszont rendszeresen ellenőrzik, tehát teljesíteni kell. Sok közvetítő ügyfelünk volt az évek alatt külföldön-belföldön egyaránt, sőt elmondhatom, hogy a mai aktív online munka hirdetési stratégia csoportokban, amiket a toborzók használnak az mind tőlünk származik. Sokan kértek 2017-től tőlünk ajánlatot is, de nem az volt a cél, hogy szolgáltatásainkat igényeljék, hanem az, hogy a tőlünk szerzett információkkal saját maguk megvalósítsák. Akik igénybe vették, azok egy idő után még móhobbak lettek a sikerek láttán, és még azt a költséget is szerették volna megtakarítani, amit a mi hirdetéseinkre fordítottak. Saját csapatot kezdtek építeni, és kamu profilokkal folytatták a hirdetést szintén azokban a csoportokban, amiket mi és partnereink alapítottunk és mi is moderáltunk. Nos hosszú távon nem megy, hogy felépítünk valamit, és egy idő után az emberi mohóság lerombolja, és kezdehetjük előlről! A sokadik ilyen után rájöttünk arra, hogy ez így nem működik! Aki többet tesz a közösség építésébe az többet is kell, hogy vegyen ki belőle! Aki viszont csak kivenni szeretne belőle, mint némely multinacionális toborzó cég (sok milliárdos éves bevételekkel), azok előtt szabad a pálya, a facebook ingyenes, ingyen építsenek maguknak, profilt, oldalt, meg csoportot is…

Aki bővebb információkat szeretne a lehetőségekkel kapcsolatban, az első körben töltse ki a lenti “ingyenes tájékoztatást kérek”-gombra kattintva az adatlapot, és küldje el. Ha lehet közvetlen a cégvezető vagy a tulajdonos, mert a következő sajnos szintén igaz, hogy “Amíg a cégvezető a pénztárcáját nézi, addig az alkalmazott a pozícióját félti…!”

ORSZÁGOS KAMPÁNYHOZ CSOPORTOK Kattintson ide!

INGYENES TÁJÉKOZTATÁST KÉREK

Egyéb írások:
TÁMOGATOTT TAGSÁG
ADATHALÁSZ OLDALAK
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”
“A FACEBOOK AZ INGYENES, MÁRPEDIG EZ NEKEM JÁR…!”
AKTÍV ONLINE REKLÁM
VÁLSÁGHELYZET KEZELÉS
START PROGRAM
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
MODERÁTOR

FONTOS LEHET:
MUNKÁK
GYÁRI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI SPECIÁLIS TÁMOGATÁS
GYAKORI KÉRDÉSEK – Toborzóknak kötelező!
ORSZÁGOS KAMPÁNY-csoportok
MEGYEI HELYI KAMPÁNYOK-csoportok
VÁLLALKOZÁSOK
DEUTSCHE
ENGLISCH
International-Nemzetközi
Általános ajánlatot vagy tájékoztatást kérek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük