SZABÁLYOK 7 PONTBA SŰRÍTVE

Kedves általunk adminált csoportokat látogató Hirdető!

Röviden felvázoljuk azokat a pontokat, amik lehetővé teszik Ön számára a szabályos hirdetés lehetőségét amennyiben elolvassa, és az Önre vonatkozó szabályok ismeretét magáévá teszi. Kinek kinek igénye és idejéhez mérten nézze meg a fő pontokat, és kövesse nyomon a linkekre kattintva a részleteket.

 1. Általunk adminál csoportokban a szabályok betartása mindenki számára kötelező!
  (Általános szabályok ide kattintva, mely a facebook szabályait előtérbe helyezve alakítottunk ki.)
 2. Az organikusan kihelyezett hirdetéseknél vannak mennyiségi illetve minőségi szabályok. Mennyiségi, hogy mennyi hirdetést helyez ki az adott időintervallumban, minőségi, hogy milyen formában(kép, videó, szöveg), illetve milyen tényleges információkkal rendelkezik az adott hirdetés, ez állás hirdetéseknél főleg fontos! Ezekről bővebben ide kattintva olvashat, illetve itt a csoportok felett, illetve itt a csoportok felett találja meg bővebben az Önre vonatkozót is
 3. Fontos kérdés mindenkinél, hogy melyik csoportokra vonatkoznak ezek a szabályok és milyen területeken? Gyakorlatilag munka, ingatlan, vállalkozás, adás-vétel területeken több száz csoportot és oldalt moderálunk, amit mi és partnereink alakítottunk az évek alatt. Ezek taglátszáma meghaladja az 1 millió főt, és folyamatos tudatos munkát igényelnek a közösség érdekében. Ezek elérési adatairól információt nem szolgáltatunk senkinek, a saját elérési adatait illetve a saját eredményességét minden hirdető a saját hirdetésén tudja ellenőrizni. A csoportok ide kattintva ha végig görgeti megtalálja nagy részét.
 4. Ha eddig elolvasta a szabályokat akkor tudja, hogy esetleg miért nem lett beengedve vagy miért lett törölve a hirdetése. Ha felmerül a kérdés Önben, hogy akár mennyiségi vagy akár minőségi szabályokat sértett, és fontos lenne mindenképp, hogy akár korlátlan mennyiségben tudjon hirdetni, akár más hirdetési formában mint amit a szabályok megengednek a válaszunk az IGEN, VAN RÁ LEHETŐSÉG, DE CSAK TÁMOGATOTT TAGOKNAK! (Erről többet az alábbi linkeken: támogatott tag, támogatott toborzó, támogatott tagság 10 pontban.)
 5. Legfontosabb alapelvünk: “Mindenki annak arányában részesedjen a közösségi kapcsolati tőkéből, mint amennyi energiát annak építésébe befektetett!”
  (Aki a szolgáltatásainkat igénybe veszi, ezzel veszi ki részét a közösség építéséből, ezért neki több jár, mint másnak! Ennek érvényre juttatására indítottuk el a támogatott tagságot!)
 6. Eddigi tevékenységünk, referenciáink, általunk alkalmazott és speciálisan általunk kifejlesztett hirdetési stratégiánk. Alábbi linkekre kattintva bővebben: Referenciáink, Aktív Online Reklámok
 7. AKINEK DRÁGA IDEJÉBE NEM FÉRT BELE, HOGY VÉGIG OLVASSA, AKÁR A LINKEKRE KATTINTVA RÉSZLETEIBEN IS! AKINEK EZ AZ EGYÉSZ TÚL BONYOLULT VOLT, VISZONT VÁLLALKOZÁSÁNAK, MUNKÁJÁNAK, TEVÉKENYSÉGÉNEK SIKERESSÉGE 80%-BAN A FACEBOOK ORGANIKUS HIRDETÉSEK SIKERESSÉGÉN MÚLIK, ANNAK NEM MARADT MÁS VÁLASZTÁSA, MINT HOGY KIPRÓBÁLA TÁMOGATOTT TAGKÉNT! ENNEK KERETÉBEN MI AZ ÖNRE VONATKOZÓ RÉSZT ELMAGYARÁZZUK, MEGMUTATJUK, KOORDINÁLTAN SEGÍTÜNK A HIRDETÉSEK KIHELYEZÉSÉBEN ÉS EGYÉB PROBLÉMÁKBAN IS, AMIK ELŐKERÜLHETNEK. MENNYI ENNEK AZ ÁRA? HA EZEN MÚLIK VÁLLALKOZÁSÁNAK, TEVÉKENYSÉGÉNEK SIKERESSÉGE, AKKOR NEM SOK, ÉS MEGTÉRÜL MÁR AZ ELSŐ HÓNAPBAN! FÜGG ATTÓL, HOGY MILYEN TERÜLETEN HIRDET, MENNYIT HIRDET, KÜLFÖLDRE VAGY BELFÖLDRE KERES MUNKATÁRSAKAT, FORINT VAGY EURÓ SZÁMLÁZÁSÚ BELFÖLDI VAGY KÜLFÖLDI CÉGRŐL VAN SZÓ. EGYET VISZONT NE VÁRJON TŐLÜNK SE EGY VÁLLALATI HR-ES, SEM EGY MULTINACIONÁLIS MILLIÁRDOS CÉG TOBORZÓJA, HOGY A FOLYAMATOS ÉS SZABÁLYTALAN HIRDETÉSEIT FOLYAMATOSAN KEZELJÜK. ERRE MUNKATÁRSAINKNAK NINCS KAPACITÁSUK, ÉS ISMÉTELT FELSZÓLÍTÁSOK UTÁN TŐLE IS A CÉGÉTŐL IS ELBUCSÚZUNK!HAMAROSAN MUNKATÁRSUNK TELEFONON FELKERESI, KÉRDÉSEIT FELTEHETI ÉS DÖNTHET! HA JÓ DÖNTÉST HOZ TEVÉKENYSÉGE, VÁLLALKOZÁSA SIKERES ÉESZ!