SZABÁLYOK ÁLLÁSHIRDETÉSEKNÉL

Eszméletlen sok munkalehetőség van, tehát a jelentkezőknek nincs kapacitásuk “üzenetben jelezni”, “privát írni”, vagy “önéletrajzot küldeni emailre” !
Tartsátok be, hogy a szabályzatban leírt tényleges adatok az álláshirdetéseknél kikerüljenek!
Tényleges adatok:

  • Cégnév
  • Telefonszám (e-mail cím nem kötelező!)
  • Munka leírása (Helyileg hol, munkakör, bér stb)
    Mindezeket tényleges, leigazolható profillal közzétéve!
    Tartsátok be a bejegyzés formátumára vonatkozó megkötéseket, illetve a mennyiségi megkötéseket is!
    Aki ezektől eltér, az csak támogatott tagság keretein belül, egyeztetés után lehetséges

Ingyenes tájékoztatás és regisztráció lehetősége is segítséggel!

Munka, ingatlan, vállalkozás illetve egyéb hirdetéseknek is vannak alaki és mennyiségi szabályai is, amit szigorúan vesznek a moderátorok. Bizonyos hirdetési formák nem jelenhetnek meg illetve eddig sem jelenhettek meg, viszont mióta bevezettük a támogatott tagságot, velük szemben kivételt tudunk tenni kisebb határokig. Bizonyos hirdetéseknek viszont vannak kötelezői elemei is, hogy  mennyi tényleges adatot kell tartalmaznia az adott hirdetésnek, ilyenek a munka hirdetések(Tényleges adatok: cégnév, munka leírása, telefonszám, valós leigazolható profilról való megosztás, tényleges fizetési paraméterek közlése). Leggyakrabban előforduló hibák, ha a tényleges adatok hiányzanak, “keressenek privát üzenetben”, vagy csak egy email cím van megadva illetve, webhirdetésben, közvetlen facebook oldal hivatkozásban, esetleg idegen csoportlinkről van megosztva a bejegyzés. Alapból csak a képi illetve a videó formátumot támogatjuk!Viszont mióta bevezettük a támogatott tagságot velük ezen a területen is tudunk kivételt tenni. Ők webhirdetést is, közvetlen facebook oldalhivatkozást is tudnak használni, nem kötelesek minden tényleges adatot megadni a hirdetésnél(Mivel szerződéssel nálunk már igazoltak!), illetve a csoportok egyéb szabályainak megfelelően korlátlanul tudnak hirdetni! Ezek mind olyan tényezők a mai világban, hogy ha valaki segítséggel is akár, de jól tudja használni az adott platformot, az eldöntheti számára, hogy a vállalkozása sikeres vagy nem! A támogatott tagság ingyenes, a hozzárendelt szolgáltatás nem, viszont feltétele a támogatott tagságnak! A hozzárendelt szolgáltatás önmagában is plusz hirdetési hozadékot jelent az adott hirdetőnek, de amennyi lehetőséget korlátlanul,a moderátorok segítségével koordináltan tudatosan igénybe tud venni, annak lesz igazán nagy hozadéka!Bővebbet ezekről az alábbi linkeken: Támogatott tagTámogatott tagság 10 pontbanGyakori Kérdések,Szabályok csoportokban

AKINEK TÚL SOK A KAPOTT INFORMÁCIÓ ÉS BONYOLULTAK A SZABÁLYOK, AZ LEGYEN EGYBŐL TÁMOGATOTT TAG, ÉS MENETKÖZBEN, SEGÍTSÉGGEL MINDENBEN ELIGAZÍTJUK!

Pár fontos link

Az alábbi linken tudja megnézni a mennyiségi szabályokat a csoportoknál, meg vagy 60 csoportot el is ér közvetlenül és tud is hirdetni:
ORSZÁGOS KAMPÁNY(Mennyiségi megkötések leírása itt)

Az alábbi linkre kattintva talál több száz csoportot egy milliós tagsággal, ezeket az oldalrészeket már csak regisztrált felhasználók érhetik el, a regisztráció az oldalra ingyenes, akinek gondot okoz a folyamat annak segítünk benne.
VÉDETT: ORSZÁGOS KAMPÁNY -TELJES LISTA REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓKNAK

Regisztráció után már az ingyenes lehetőségekből is többet tud használni:
Regisztráció itt

Hamarosan keressük, hogy a továbbiakban segíthessünk!

Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok

INGYENES TÁJÉKOZTATÁST KÉREK

Egyéb írások:
TÁMOGATOTT TAGSÁG
ADATHALÁSZ OLDALAK
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”
“A FACEBOOK AZ INGYENES, MÁRPEDIG EZ NEKEM JÁR…!”
AKTÍV ONLINE REKLÁM
VÁLSÁGHELYZET KEZELÉS
START PROGRAM
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
MODERÁTOR

FONTOS LEHET:
MUNKÁK
GYÁRI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI SPECIÁLIS TÁMOGATÁS
GYAKORI KÉRDÉSEK – Toborzóknak kötelező!
ORSZÁGOS KAMPÁNY-csoportok
MEGYEI HELYI KAMPÁNYOK-csoportok
VÁLLALKOZÁSOK
DEUTSCHE
ENGLISCH
International-Nemzetközi
Általános ajánlatot vagy tájékoztatást kérek

ORSZÁGOS KAMPÁNYHOZ CSOPORTOK Kattintson ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük