SZÁLLODA

Egyesült Királyság – vendéglátó- és szállodaipari munkák éttermekben

Mit érdemes tudni az életről az Egyesült Királyságban?

Sokat esik az eső, talán emiatt is gyönyörű zöld tájakon dolgozhatsz. Az angliai és skóciai partvidék sem utolsó látvány, sőt ha kifejezetten partvidéki munkákat keresel, akkor segítünk ebben is.

Párokat is előszeretettel látnak partnereink, így ha együtt szeretnétek külföldi munkát vállalni, itt nagyon jó esélyekkel indultok.

A fizetés ugyan nem olyan magas, mint a hajókon, de ezt kompenzálandó a munka és a pihenőidő lényegesen kellemesebb. A szabadidődet pedig azzal töltheted, amivel csak szeretnéd. Kirándulhatsz, utazhatsz egy idegen országban.

Az élet a városokban nem olcsó, de nagyon sok vidéki állásunk is van, így a lehetőség a spórolásra mindenképp kedvezőbb, mint ha itthon próbálnál élni és pénzt megtakarítani.

Persze ehhez a megfelelő hozzáállás mindenképp kell, hiszen dolgozni fogsz, nem nyaralni.

Partnereink által támasztott elvárások

Minimum alapszintű, esetenként kommunikációképes angol nyelvtudás, valamint a hely színvonalától függően szakmai tapasztalat.

Amennyiben nincs semmilyen vendéglátó- és szállodaipari tapasztalatod, vagy nyelvtudásod, de mindenképpen szeretnél folyami hajón dolgozni, jó helyen jársz! Regisztráld magad az Események menüpont alatt található szakmai workshopok, vagy nyelvtanfolyamok egyikére!

Workshopjainkon hajókon több éves tapasztalatot szerzett kollégáink készítenek majd fel, hogy sikerrel vedd az akadályokat.

Általános munkavégzéssel kapcsolatos tudnivalók

Partnereink munkaszerződést kínálnak neked, így alkalmazottként dolgozol majd a szállodákban. A szerződés tartalma cégenként változik, de erről kollégáink a szerződéskötés előtt mindenképp tájékoztatnak majd.

Szállásodért és teljes ellátásodért gyakran nem kell fizetned, de van olyan étterem, vagy szálloda, ahol külön szállást kell foglalnod, esetleg az étkezésért is kell egy alacsonyabb összeget fizetni. Erről is mindenképp tájékoztatunk időben.

A havi fizetésed minden hónap végén utalással kapod meg font (GBP) pénznemben. Beosztás függvényében ez az összeg változik, melyről jelentkezésed után fogunk tudni pontosan tájékoztatni.

A regisztrációt követően a csapat támogat az egész szerződéses időszak alatt, hogy a számodra leginkább megfelelő partnert és állást megtaláljuk.

Kinek szól ez az álláslehetőség?

Jelentkezhetsz, ha már elmúltál 18 éves!

Legalább alap szinten beszéled az angol nyelvet.
Ne add fel a reményt, ha nem! Az Események menüpontban regisztrálhatod magad intenzív online nyelvtanfolyamunkra, ahol pár hét alatt megtanítunk olyan szinten idegen nyelven kommunikálni, amivel már el tudod indítani hajós karriered.

Nívós tapasztalatot szeretnél!
Egy angliai étteremben, vagy szállodában eltöltött szezon alatt igen jó tapasztalatot szerezhetsz. Nem csak a nyelvtudásod, de szakmai tudásod is fejlődni fog, ami akár jó ugródeszka lehet karrieredben, ha óceánjáró hajóra szeretnél menni.

Mindig is arról álmodtál, hogy külföldön élj és dolgozz!
Hát ezt nem is ragoznánk túl. Gyönyörű tájak, vadregényes partvidék és persze sok-sok munka, amiért az itthoni béreknél lényegesen jobb fizetés jár.

Alázatos vagy a munkáddal szemben!
Nagyon fontos számunkra, hogy tudd, ez a sikeres munkavállalás egyik legfőbb kulcsa. Ha elfogadod és nem bánod, hogy a Nálad tapasztaltabbak megmondják és előírják, mit, mikor és hogyan kell tenned, akkor Neked találták ki a külföldi vendéglátó- és szállodaipari munkákat.

Unod a munkába járásra fordított időt!
Igen. Ez sem egy utolsó szempont. Itt nem kell buszra, vonatra várnod, vagy dugóban ülnöd az autóban. Felkelsz, tisztálkodsz, felöltözöl és elsétálsz a munkahelyedre. Ennyire egyszerű.

Mire lesz szükséged legtöbb ügyfelünknél a munkaszerződés megkötése előtt, ha sikeresen pályázol?

  • angol nyelvű önéletrajz
  • elhatározás

A teljes Egyesült Királyságok területét lefedi partnereink álláspalettája. Ha elhatároztad, hogy fejlesztenéd nyelvtudásod, vagy szakmai tapasztalatot gyűjtenél, itt a helyed!

Amennyiben segítséget igényelsz itt is jelezhetsz:
eumunkasos@gmail.com

Regisztráció álláskeresőként (Kattints ide!)