TÁMOGATOTT INGATLANOS

Kinek ajánljuk:

Ingatlanközvetítő irodának, egyéni vállalkozó ingatlanosnak, ingatlan iroda teljesítményben dolgozó alkalmazottjának illetve olyan magánszemélynek, aki sűrűn árul ingatlant vagy ad bérbe ingatlant, ingatlanokat, és ehhez kapcsolatos szolgáltatásai is vannak, mint pl: előtakarékosság, biztosítás, ingatlan értékbecslés, felújítás stb.

Milyen előnyökkel jár:

  • Több helyre, és korlátlanul beteheti önállóan a hirdetéseit.
  • Olyan helyekre is tehet bizonyos hirdetéseket, ahová más nem tehet csak támogatott tag. Ilyen Pl: Csak ingatlanos csoportba nálunk csak ingatlan hirdetést lehet tenni, kivéve, ha az illető ügyfelünk vagy támogatott tag. Tehát támogatott tagként az ingatlanhoz köthető szolgáltatásokat illetve munkaajánlatokat is kivételesen, a többi csoporttaggal szemben előnybe helyezve be tudja helyezni a hirdetést. Ilyen jellegű szolgáltatást az építőipari csoportokba is csak támogatott tagnak tudjuk engedélyezni, illetve a csak munka csoportokba is (építőipari és munka csoportba ingatlant nekik sem engedélyezünk)!
  • Együttműködésünk minőségének arányában van lehetőség bizonyos csoportokban admin előrejóváhagyásra is, nyílván a szabályok betartása mellett, de kivételes helyzetben.
  • Nálunk minden csoportban a bejegyzések beengedése admin hozzájáruláshoz kötött, és vannak olyan nagyon erős aktív csoportok, hogy már csak hetente egyszer bizonyos napokon engedjük be a hirdetéseket ellenőrzés után. Nos ez szintén nem érinti a támogatott tagokat, mert ha az együttműködésünk és bizalom olyan minőségű, akkor ők bármikor, bármekkora mennyiségben az adott profilról betehetik a hirdetéseiket, csak a facebook saját korlátai szabnak neki határt.
  • Lehetőség van általunk adminált német, angol nyelvű nemzetközi csoportokban való német vagy angol nyelven írt hirdetések elhelyezésére, nemzetközi kapcsolatok építésére is, és ez csak magyar támogatott tagoknak adható, nem támogatott magyar hirdetőnek nem!
  • Olyan hirdetési formát is elhelyezhetnek, amit másnak nem engedélyezünk alapból, ilyen a web hirdetés és saját facebook oldal önálló behelyezése a csoportokba. Ez már önmagában is mindkettő nagy előny, de az idegen facebook csoportok beosztása hozzánk számukra sem engedélyezett.
  • A támogatott tagság szinte korlátlanul használhatja az általunk felépített, utolsó számláláskor több mint egy millió taggal rendelkező közösség erejéből adódó kapcsolati tőkét, de ez csak addig jár, amíg az illető támogatott tag vagy ügyfelünk, utána nem.

Egyéb havi negyedéves vagy éves hirdetési lehetőségeinkkel kombinálva magas árengedmények érhetők el a támogatott tagsági viszonyban is, ami a hirdetés hatékonyságát egy jól megválasztott kombináció esetén szintén magasan növeli. Ezek az engedmények évesnél 50%, negyedévesnél 75%, míg havi díjas szerződés esetén egy profil 100%- os engedményben részesül éves szerződés esetén. Lehetőségeinkkel korlátlanul élhetnek, használják ki, ameddig lehet!

Hozzárendelt szolgáltatás(ezen árak akciósak, visszavonásig érvényesek):

Mint általános leírásunkban jeleztük a támogatott tagság ingyenes, a hozzárendelt szolgáltatásért fizet az ügyfél. Ez ebben az esetben a következők lehetnek egyenlőre.

  • Havi: Egy ingatlan hirdetés kihelyezése az Aktív Online Reklámok weboldalunkra (ami egyébként minden facebook oldalunkkal és csoporttunkkal össze van kötve) és ugyanaz a hirdetés kihelyezése egy releváns városi facebook oldalunkra is. (Grafikai költség nincs benne!)
  • Féléves: Két ingatlan hirdetés kihelyezése az Aktív Online Reklámok weboldalunkra és ugyanazok a hirdetések kihelyezése két releváns városi facebook oldalunkra is (1-1) vagy egy facebook oldalra mindkettő (Grafikai költség nincs benne!).  Egyik hirdetés lehet szolgáltatás is ebben az esetben és egy-egy frissítés is járhat hozzá.
  • Éves: Három ingatlan hirdetés kihelyezése az Aktív Online Reklámok weboldalunkra és ugyanazok a hirdetések kihelyezése három releváns városi facebook oldalunkra is (1-1) vagy egy facebook oldalra mindhárom (Grafikai költség nincs benne!) . Egyik hirdetés lehet szolgáltatás is ebben az esetben és kettő-kettő frissítés is járhat hozzá.

START PROGRAM(Kattintson a részletekért!)

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK:
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

Sok sikert kívánok lehetséges együttműködésünkhöz,
Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok