TEST5

Kedves Ajánlatkérő!

Ön azért kért tőlünk ajánlatot, mert felmerült olyan probléma vagy helyzet a vállalkozásában, ami mindenképp segítséget igényel. Miben tudunk Mi segíteni? Olyan célzott hirdetésekkel, hirdetési kampányokban akár több száz helyre is kihelyezve közösségi felületekre igény esetén, ahol a megfelelő partnerek, vagy megbízók megismerhetik az Ön vállalkozását, szolgáltatását, a lehető legelőnyösebb formájában, hogy a legoptimálisabb körülmények között kapcsolatba kerülhessenek egymással. Hogyan érjük ezt el? A “nagy számok törvénye” mindig érvényesül, a mi hirdetéseinkben is, mindezt igényes grafikai megoldásokkal, és megfelelő marketing szövegezéssel fűszerezve. Mivel vagyunk Mi másak, miért érdemes velünk hirdetni? Mi nem idegen közösségi felületeken hirdetünk, mások érdekeltségei mellé bekéreckedve, hanem általunk adminált több száz csoportba tesszük ki a hirdetéseinket úgy, hogy a megbízónk mindenképp előnyben legyen, akár olyan speciális helyekre is, ahová az Ön konkurenciája vagy hasonló vállalkozások hirdetései már nem juthatnak el.(Általunk adminált felületek tag létszáma az 1 millió főt is meghaladja!)
Lehetőségeinkben két fajta hirdetési típust tudunk megkülömböztetni terjedelme szerint, az egyszeri hirdetési kampányt és az éves szerződést. Tűzoltásra mindenképp az egyszerit ajánlanám, egy hosszabb távú, gyümölcsöző együttműködésre meg az éves szerződést, kinek lehetősége és igénye szerint.
Egyszeri hirdetési kampány és éves szerződés is több árkategóriában lehetséges, kinek-kinek a lehetősége és az igénye alapján.
Lentebb megtalálja a megfelelő linkre kattintva az általános marketing stratégiánkat és az általunk adminált közösségi felületek elérhetőségét is. Hamarosan felhívjuk, és egyeztetünk, hogy Önnek mi lenne a legmegfelelőbb megoldás. Sikeres egyeztetésünk után pár napon belül elindulhat az aktív hirdetés.

Sok sikert kívánok lehetséges együttműködésünkhöz,
Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok

AKCIÓS AJÁNLAT!!!
30.000 Ft-ban facebook és webjelenlét is év végéig!

Általunk szerkesztett, grafikailag facebookra tervezett online képet helyezünk el az Aktív Online Reklámok web oldalunkon és a vállalkozásához legközelebb eső facebook oldalunkon is. A hirdetések következő év január végig kint lehetnek, a facebookról bármikor aktívan használhatók! A lehetőség január végéig meghosszabbítható!
Ez az ajánlat visszavonásig illetve május végéig érvényes, kis-, mikrovállalkozások részére vehető igénybe, kizárólag szolgáltatás illetve a vállalkozás hirdetésére, állás ajánlatokra és ingatlan hirdetésekre nem használható! Erre az ajánlatra külön tájékoztató anyagunk nincs, a lentebbi “Megrendelem” gombra kattintva előzetes telefonos tájékoztatás nélkül közvetlenül igénybe vehető a helyzetre való tekintettel!

START ÁRAK (jelzésekhez magyarázattal)

START PROGRAM(Kattintson a részletekért!)

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK:
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

MEGRENDELEM