teszt 20 toborzóknak leírás

Kedves Ajánlatkérő!

Általános tájékoztató anyagunkat az alábbiakban mellékelem, remélem ezekből kellő képet fog kapni hirdetési stratégiánkból üzletpolitikánkból és a lehetőségekből. Kérem az esetleges kérdéseit írja össze, és amint lehetőségünk és időnk van rá mindent megbeszélünk.

Támogatott tag gyakori kérdések (toborzók) itt

Ha most jól dönt, nem fogja érinteni sem a munkaerőhiány, sem a vevők hiánya, sőt még szolgáltatására is lesz elég kereslet! Alábbi lehetőségeket tekintse meg, és várjuk jelentkezését.

AKTÍV TÁMOGATOTT HIRDETŐK

Támogatott hirdetői lehetőséget kínálunk Önöknek az általunk adminált több száz facebook csoportban, hogy eredményesebb és hatékonyabb legyen Ön is, és a Mi közösségépítő munkánk is. A lehetőségek folyamatosan szűkülnek, Ön előtt viszont kiszélesedhetnek!
Hamarosan keressük telefonon.

TÁMOGATOTT TOBORZÓ
TÁMOGATOTT INGATLANOS
TÁMOGATOTT VÁLLALKOZÁS

Támogatott tagság ingyenes, a hozzárendelt szolgáltatásnak van ára, azt ha ide kattint megtalálja az Önre vonatkozó táblázatban.

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

START PROGRAM(Kattintson a részletekért!)

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK (egy része):
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

Hozzárendelt szolgáltatások köre bővült a toborzóknál, az alap szolgáltatás mellett vegyesen, vagy helyette az alábbi szolgáltatások közül tudnak választani:
Alap leírást és hozzárendelt szolgáltatásokat toborzóknak ide kattintva megtalálja. Lehetőség van még grafikai csomagok igénybevételére (itt bővebben), illetve rögzített kampánycsomagokra is (itt bővebben), valamint aki csak az egyszeri megoldások híve, annak lehetősége van mostantól az akciós kampányok igénybevételével is támogatott tagságot szerezni korlátozott ideig.


Sok sikert kívánok lehetséges együttműködésünkhöz,Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok