TOBORZÓ AJÁNLAT TESZT

Kedves Toborzó Cég!

Általános tájékoztató anyagunkat az alábbiakban mellékelem, remélem ezekből kellő képet fog kapni hirdetési stratégiánkból üzletpolitikánkból és a lehetőségekből. Kérem az esetleges kérdéseit írja össze, és amint lehetőségünk és időnk van rá mindent megbeszélünk.

Támogatott tag gyakori kérdések (toborzók) itt

Ha most jól dönt, nem fogja érinteni sem a munkaerőhiány, sem a vevők hiánya, sőt még szolgáltatására is lesz elég kereslet! Alábbi lehetőségeket tekintse meg, és várjuk jelentkezését.

AKTÍV TÁMOGATOTT HIRDETŐK

TÁMOGATOTT TOBORZÓ ( árak, leírás)

Támogatott tagság ingyenes, a hozzárendelt szolgáltatásnak van ára, azt ha ide kattint megtalálja az Önre vonatkozó táblázatban.

Támogatott hirdetői lehetőséget kínálunk Önöknek az általunk adminált több száz facebook csoportban, hogy eredményesebb és hatékonyabb legyen Ön is, és a Mi közösségépítő munkánk is. A lehetőségek folyamatosan szűkülnek, Ön előtt viszont kiszélesedhetnek!
Hamarosan keressük telefonon.

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK (egy része):
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

Hirdettessen velünk vagy hirdessen velünk párhuzamosan és hatékonyan!

Amennyiben egy hónap erejéig szeretné kipróbálni a lehetőséget, és nem hónap elején jelentkezett, hanem hó közben, és egyből szeretne hirdetni, akkor van rá lehetőség, hogy a nem hozzárendelt szolgáltatásokból igénybevett szolgáltatás mellé is megkapja a támogatott tagságot, abban az esetben az indulási naptári naptól számítjuk egy hónapig a következő hó naptári napjáig.(Ellenkező esetben a támogatott tagság minden hónap elsején indul és következő hónap 05-ig tart hozzárendelt szolgáltatással!)

AKCIÓS KAMPÁNYOK (árak,leírás)

ÉPÍTŐIPARI ÁLLÁSOK HIRDETÉSE (árak, leírás)

Hozzárendelt szolgáltatások köre bővült a toborzóknál, az alap szolgáltatás mellett vegyesen, vagy helyette az alábbi szolgáltatások közül tudnak választani:
Alap leírást és hozzárendelt szolgáltatásokat toborzóknak ide kattintva megtalálja. Lehetőség van még grafikai csomagok igénybevételére (itt bővebben), illetve rögzített kampánycsomagokra is (itt bővebben), valamint aki csak az egyszeri megoldások híve, annak lehetősége van mostantól az akciós kampányok igénybevételével is támogatott tagságot szerezni korlátozott ideig.

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

START PROGRAM(Kattintson a részletekért!)


Sok sikert kívánok lehetséges együttműködésünkhöz,Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok