Támogatott tagság – Ingyenes próbalehetőség általunk kiemelt hirdetőknek!

(10.000 Ft-os adminisztrációs költséget számítunk fel a “próbacsomagban” 2023 05 01 -től)

Mi a célja az egy hónapos ingyenes “próbacsomagnak”?

Célja, hogy a kiemelt tagok tudjanak korlátlanul hirdetni segítséggel ingyenesen, és mindeközben megismerjék lehetőségeinket, ill. felkészülhessenek akár több száz csoportban valo koordinált korlátlan hirdetésre úgy, hogy cégvezetésük vagy iroda vezetésük is közben kellő információt kaphasson az objektív döntéshez a folytatással kapcsolatban, és mindezt persze ingyen!

Mi a támogatott tagság?

Igénybe veszel egy hirdetési szolgáltatást ami akár önmagában is megtérül ill. megtérülhet, és mellé ingyenesen kapsz egy korlátlan és koordinált hirdetési lehetőséget akár több száz csoportban is!

Támogatott tagság = Fizetett hozzárendelt hirdetési szolgáltatás + kooordínált ingyenes korlátlan hirdetési lehetőség több száz facebook csoportban!

Támogatott tagság = Fizetett hozzárendelt hirdetési szolgáltatás + kooordínált ingyenes korlátlan hirdetési lehetőség több száz facebook csoportban!

Most AKCIÓNK alkalmával, ami december 15-től január 15 -ig tart, és csak azoknak, akiknek azt közvetlenül felajánljuk és hirdetve nincs, ez INGYENES!

Képre duplán kattintva nagyítva és lassaban láthato az illusztráció!

Támogatott tagság= levesszük a kötelező hozzárendelt hirdetési szolgáltatást és csak a koordinált korlátlan hirdetési lehetőség marad meg, bizonyos releváns csoportokra leszűkítve. (kép)

Lényegében levesszük a fizetett kötelező hozzárendelt hirdetési szolgáltatást, és az ingyenes koordínált és korlátlan hirdetési lehetőség marad meg, bizonyos releváns csoportokra leszűkítve (meghatározott öt csoport), ez mellett felkészítjük a támogatott tagot a többi csoportba való hirdetéshez, segítünk eligazodni a rá vonatkozó szabályokban való eligazodáshoz, a támogatott tagság szolgáltatásunk megismeréséhez mélyebben, mint neki, úgy a felettes vezetőnek is, és mindezt persze INGYEN!

Mi kell hozzá hogy elinduljunk?

Ha már a fenti tájékoztatást megkapta és elolvasta nem kell más:

  • Csak a támogatott tag neve, telefonszáma, a használandó profil linkje.
  • Az adott cég vagy iroda kirendeltségének vezetőjének neve, telefonszáma.

Mi történik közben?

  • Segítjük a támogatott tag koordinált és korlátlan hirdetését. (Ingyen!)
  • Szerződésmintát küldünk az esetleges folytatás jogi feltételeinek felmérésére.
  • Tájékoztatjuk az irodavezetőt vagy tulajdonost az eredményekről, ill. a támogatott tagság mélyebb megismerésére is lehetőséget biztosítunk.