Aktív   Online   Reklám

“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”

Aktív online reklámokkal tudjuk felturbózni vállalkozását, oldalát, weboldalát. Lényege a legérthetőbben hasonlattal élve, hogy a passzív reklám az egy hirdető tábla, amit kitesz a háza elé. Az általunk alkalmazott aktív online reklám az is egy tábla, de azt nemcsak a házunk elé rakjuk ki, hanem a városban akár több száz, vagy az országban akár több ezer helyre. Nos melyik a hatékonyabb? A válasz egyértelmű, az 1 vagy a több száz, hát persze hogy a több száz, vagy a több ezer igény esetén.

Hol alkalmazható?

Életünk, vállalkozásaink szinte minden területén. A “nagy számok törvénye” mindenütt dolgozik, valahol jobban, van ahol kevésbé. Mindenütt kimutatható a hatékonysága, de nem mindenütt egyforma a statisztikai mutatók alakulása. Akár munkaerőt keres, akár ingatlant árul, vagy épp terméket esetleg szolgáltatást, mindenütt hatékony és hasznos.

Mi közösségi platformokon, facebook csoportokban, oldalakon hirdetünk, olyan általunk és partnereink által alakított főleg üzleti csoportokban, amik azért jöttek létre, hogy hidat építsenek a vállalkozók és az emberek, illetve a vállalkozók és a vállalkozók között. Az információs csatornák szűkre szabottsága miatt van annyi betöltetlen álláshely, és van annyi vevőt kereső eladó, szolgáltatást kereső ember, akik az időveszteség miatt kerülnek anyagi hátrányba. Reklámozásunkkal ezeket az információs csatornákat tágítjuk ki, hogy minél kevesebb legyen az indokolatlan veszteség minden szereplőnél.

Mi számunkra a marketing?

Az Ön ajánlatának bemutatása a legrövidebb időn belül, a legtöbb embernek, a legkedvezőbb oldaláról.

Hogyan ellenőrizheti?

Akár alkalmi hirdetőről van szó, akár állandó partnerről, a hirdetési képek helyéről minden esetben küldünk tájékoztatást, az elvégzett munka a gyökér mappában mindenképp ellenőrizhető

Miért érdemes velünk hirdetni?

Minden megyében, minden nagyobb városban Magyarországon jelen vagyunk általunk vagy partnereink által adminált online felületeken, közösségi platformon. Határon túl is! Rugalmasan alkalmazkodunk a piaci igényekhez, és az Ön igényihez, mindezt időben, sőt az elsők között. Ha jól használja ki a lehetőségeinket, cége számára egy Marketinges és egy HR-es költségeit takarítja meg. Megéri? INGYEN   HIRDETÉS   CSOPORTOKBAN

Ha Ön is ingyen kiteheti a hirdetést miért csináltassa mással?

  • Kiteheti a hirdetést, de nem mindegy, hogy milyen hirdetést tesz ki, hova teszi ki, mikor teszi ki, és mennyit tesz ki.
  • Kiteheti a hirdetést, de nem mindegy, hogy az első lesz az adott közösségi felületen, vagy az ötszázadik.
  • Kitehet a hirdetést, de lehet az Ön ideje drágább, mint a mienk.
  • Kiteheti a hirdetést, de lehet azt az időt amivel ez jár, a családjával is tölthetné.
  • Kiteheti a hirdetést velünk párhuzamosan is, sőt csak Ön is kiteheti, ha a mi segítségünket nem szeretné igénybe venni, viszont szeretné azért mégis korlátozások nélkül használni a lehetőségeket. Ez is működhet támogatással!
  • Viszont mindenhová nem tudja kienni a hirdetését, ahogy erre a weboldalra sem!

Mi a garancia a sikerre?

Garancia a sikerre nincs, a munkára van, amit le is tud ellenőrizni. Aki garanciát ígér hirdetési sikerre Önnek, az hazudik! Előre senki nem tudja megmondani, mekkora sikere lesz egy hirdetésnek, azt viszont, hogy a mi munkánknak eddig milyen eredményei lettek, azt az alábbi “Referenciák” -ra kattintva megtekintheti.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

“A FACEBOOK ÉRTÉKE ÉS JELENTŐSÉGE NEM KEVESEBB LESZ, HANEM TÖBB! FOLYAMATOSAN NŐ A SZEREPE MIND A GAZDASÁGBAN, MIND A POLITIKÁBAN, MIND AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS. MÁR MOST ELKERÜLHETETLEN TÉNYEZŐ. AKI EBBE FEKTET BE, ANNAK PÉNZE MEGTÉRÜL, ÉS SOKSZOROSAN!”

4 thoughts on “Aktív   Online   Reklám”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktív Online Reklámok