AKCIÓS KAMPÁNYOK

Akciós kampányok gyorsan, akár 24 órán belüli realizálodással! Kis-mikro vállalkozásoknak, közintézményeknek és toborzóknak egyaránt! Hirdessen akár velünk párhuzamosan, támogatott tagként! Toborzóknak is már a nagy kampány idejére jár pluszba a támogatott tagság korlátlan hirdetési lehetőséggel is! Hullámok jönnek, hullámok mennek, az élet nem áll meg, gyors megoldásokra van szükség, lekötöttség nélkül, olcsón és hatékonyan, és mindezt most ráadásul még ingyen grafikával is! Ha a világ a feje tetejére áll is, munkaerőre szükség van!

A KÉPRE KATTINTVA NAGYOBB MÉRETBEN LÁTHATÓ A TÁBLÁZAT!

Magyarázó szöveg és leírás

weben jelenlét: a hirdetés az www.aktivonlinereklamok.hu weboldalon is elérhető lesz(ennek látogatottsága több mint 10.000 fő havonta)

Facebookon jelenlét: Egyik legrelevánsabb facebook oldalunkra is kitesszük a hirdetést, onnan kerül az előre meghatározott csoportokba.

Kiemelések: Kiemelte lesz kezelve bizonyos mennyiségű hirdetés bizonyos ideig, tehát nem 500-adik lesz a csoport idővonalán, hanem az első fent!Ez lehet közlemény és rögzítés.

Közlemény: Kiemelt hirdetések a közleményben helyezkednek el legfelül.

Rögzítés: A kiemelt közlemények közül is legfelül illetve legelöl helyezkedik el a rögzített bejegyzés.

Takarékos kampány: Legolcsóbb és leggazdaságosabb hirdetési kampányunk, ilyen még nem volt és nem is lesz többet. Gyakorlatilag 10 helyre tesszük ki a hirdetést facebook csoportokba. Ebből 5 releváns csoportban 7 napig közleményben lesz elhelyezve felül, és minimum egy napig rögzítve legfelül. Grafikát készítünk hozzá teljesen ingyen, amit webhirdetésként kiteszünk az egyik facebook oldalunkra, és onnan mennek a további kihelyezések és megosztások. A képre figyelemfelkeltő facebookra tervezett grafikát készítünk, telefonszámot és egyéb később változható elérhetőségeket a kép melletti szövegezésben, és a weboldalon található szövegezésben helyezzük el, amit igény és változások esetén javítani tudunk. Gyakorlatilag aki igényli vállalkozás, velünk párhuzamosan is tud hirdetni vele a hirdetési hónapban, ezzel igény esetén még sokkal több ember elérhető az igényeknek megfelelően. Csak kis-mikro vállalkozások részére illetve közintézmények részére készítjük el! Építőipari vállalkozások részére szintén nem, részükre speciális csomagok vannak itt! -10.000 Ft-

Kis kampány: Kimondottan kis-mikro vállalkozások részére ajánlott hirdetési kampányunk, a sikert a kétszer annyi helyre kitett hirdetés garantálhatja, illetve a rögzítések ideje is tovább tart, egyébként ugyanazok a paraméterek mint a takarékos kampányban, toborzók és építőipar hirdetők szintén ezt még nem vehetik igénybe.Ami szintén közös a takérékos kampánnyal együtt, hogy komondottan speciális helyi lakosság van vele megcélozva, helyi közösségi felületekben valo hirdetéssel is. -20.000 Ft-

Nagy kampány: Lényegesen több helyre tesszük ki a hirdetéseket, lényegesen több kiemeléssel, toborzóknak már ez ajánlott lehet, illetve olyan egyéb vállalkozások részére is, ahol szállást is tudnak akár biztosítani.A grafikát ingyen elkészítjük itt is most akciósan, web vagy plakát képet az elözőekben meghatározott paraméterekkel, viszont ha a toborzó ragaszkodik a saját képi anyagához, kitehetjük azt is, nyílván a hirdetési időszak befejeztével az törlésre kerül. Építőipari vállalkozások részére és külföldi munkát ajánlók részére ez szintén nem aktuális.Előnye, hogy amennyiben a toborzó aki igénybe veszi nem támogatott tag, a hirdetési időszakra azaz a hirdetés kezdetétől számított egy hónapra támogatott tagként velünk párhuzamosan aktívan tud hirdetni korlátlanul. -50.000 Ft-

Országos kampány: Ha toborzó sikert akar elérni szállásos munkáknál, akkor a mennyiség itt kezdődik, de nem itt ér véget, a paraméterek szintén hasonlóak a nagy kampányéhoz, azzal a külömbséggel, hogy itt mindenből lényegesen többet kap, kiemelésből és megosztásból is!

Országos nagy kampány: Szállásos betanított vagy szakmunkáknál ennél kell, hogy legyen eredmény bármilyen körülmények között, ahogy eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy van is mindig eredmény! Ezt a verziót külföldi toborzó cégek illetve építőipari toborzó cégek is igénybevehetik, illetve nekik is jár a hirdetési időszakra pluszban a támogatott tagság korlátlan hirdetésekkel. Külföldi számlázásnál közösségi adószámmal ez 200.000 Ft helyett, 800 EUR, és ebben a kampányban igény esetén garanciát is tudunk vállalni a sikerre, a garancia ár + 50% felárat jelent ebben az esetben, illetve a tájékoztatást a munkával kapcsolatban mi adjuk a jelentkezőknek első körben. Építőipari munkákra vannak speciális lényegesen olcsobb csomagok is, persze lényegesen kevesebb mennyiséggel azok itt megtekinthetőek.

Hol adunk garanciát?

Igény esetén megbeszélés alapján bárhol tudunk garanciát adni, nyílván azokkal a feltételekkel és plusszal, amivel mi úgy gondoljuk, hogy a hirdetés munkaerő keresés szemponjából biztosan sikeres lesz. Az országos nagy kampánynál számadatokban is kifejezett a garancia ára, egyéb előző kampányoknál megbeszélés kérdése. Ez nyílván a betanított és szakmunkákra vonatkoznak főleg, és kimondottan a szállásos munkák esetén akár belföld akár külföld.

Mit jelent számunkra a garancia?

Eddigi hirdetéseinkből merített tapasztalataink és a facebook magas szinten való ismerete révén meg tudjuk saccolni, hogy ha a szerencse faktort kizárjuk az eredményességből, mekkora hirdetési mennyiségre van szükség bizonyos munkakörök és bizonyos állás paramétereknél, hogy mindenképp sikeres legyen a “nagy számok törvénye” alapján. Mindezt persze csak abban az esetben, ha kontroálni tudjuk, és magát a jelentkező tájékoztatást is mi végezzük el első körben. Nyílván a szerencse faktor itt is realizálódhat hamarabb a hirdetési kampány végénél, ez nem befolyásolja a hirdetési mennyiséget, az ugyanúgy végigmegy, legfeljebb a hirdetőnek lesz több lehetősége a választásánál. Viszont ha a szerencse faktor nem áll mellénk és nem realizálódik a megbeszélt, paramétereknek megfelelő jelentkezők mennyisége, úgy a saját költségünkre tovább fut a hirdetés aktívan egészen addig, amíg az nem realizálódik.

Hogyan tudok rendelni és hogy indulhat el akár 24 órán belül?

Minden esetben Ön dönti el, mennyire gyorsan indul a történet!

  1. Első, hogy kérjen egy tájokzaztató jellegű ajánlatot valamelyik “Ajánlatkérő adatlap” kitöltésével!
  2. Válaszolunk, küldünk egy tájékoztató jellegű anyagot, ami annyira releváns, amennyire kitöltötte az adatlapot.
  3. Elolvasás után rengeteg kérdés fog felmerülni Önben, ezeket írja össze, és amikor munkatársunk felhívja, megkapja hozzá a válaszokat is. Együtt kigondolják melyik verzió lehetne Önöknek a legjobb, és amennyiben nincs több gondolkodásra szüksége, munkatársunk elküldi Önnek mire van még szükség.
  4. Hivatalos reklámközzétevők vagyunk, az elektrónikus online számlázás és az egyéb kötelező dokumentációk gyakotlatilag egyből elkészülhetnek, és kezdetét veheti a hirdetés.
  5. A hirdetőket érkezési sorrendben kezeljük, és mindig a régebbi ügyfél élvez elsőbbséget, illetve az, akinél a hirdetés feltételei hamarabb realizálódtak. Amiket leírtunk, annak csak az ügyfelek mennyisége szabhat határt, maga a munka illetve a szükséges és kötelező procedúra hétvégén is elindulhat.

ÉPÍTŐIPARI ÁLLÁSHIRDETŐ AKCIÓSAN(árak és leírás)
AKCIÓS KAMPÁNYOK(általános leírás és árak)
ÉPÍTŐIPARI KAMPÁNYOK (csoportok itt)
TÁMOGATOTT TAG (leírás)
ORSZÁGOS KAMPÁNY(csoportok)
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
GYAKORI KÉRDÉSEK
Ajánlatot kérek(itt)

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

Sok sikert kívánok lehetséges együttműködésünkhöz,
Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük