Kampányok

“A FACEBOOK ÉRTÉKE ÉS JELENTŐSÉGE NEM KEVESEBB LESZ, HANEM TÖBB! FOLYAMATOSAN NŐ A SZEREPE MIND A GAZDASÁGBAN, MIND A POLITIKÁBAN, MIND AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS. MÁR MOST ELKERÜLHETETLEN TÉNYEZŐ. AKI EBBE FEKTET BE, ANNAK PÉNZE MEGTÉRÜL, ÉS SOKSZOROSAN!”

FONTOS FELHÍVÁS!!!! A KAMPÁNY CSOMAGOK ÖSSZETÉTELE VÁLTOZOTT, TÖBB VAN ÉS LESZNEK SPECIÁLIS HELYIEK IS HAMAROSAN! VÁLTOZATOSAN LEHET ÖSSZEÁLLÍTANI AZ IGÉNYEKNEK MEGFELELŐEN! AZ ÁRAK MÉG KEDVEZŐBBEK IS LESZNEK! TÁMOGATOTT TOBORZÓKNAK MINDENKÉPP HATÉKONY! MÁR MOST….


Kampány éves szerződéses ügyfeleknél

300 megosztásra vagy kihelyezésre vonatkozóan közösségi felületre (minimális kampány rendelési szám 300 megosztás vagy kihelyezés közösségi felületre!)

 • 100.000Ft Ha az online anyag nálunk készül
 • Ha a mi számunk van megadva, és a tájékoztatás és adatrögzítés, visszahívás illetve készenlét nálunk történik egyéni megállapodás alapján.

A nem éves szerződéses ügyfeleknek rárakódik a grafikai szerkesztések díja is, és egyéb plusz költségek.

Önálló oldalról hirdetés (éves szerződéses ügyfeleknél)

 • alap csomag : 100.000Ft Munkaerő keresők estén havonta a minimum 300 kihelyezés egyéni megállapodás alapján. Önálló oldalról való hirdetésnél ugyanez a minimum a nem éves szerződéses ügyfeleknél, de az egyéb költségek rárakódnak, mint grafikai szerkesztések vagy egyéb. Egy munkakör hirdetésére ad lehetőséget, eredményessége igazolt.
 • Extra csomag: Egyedi ajánlat alapján több munkakört rendszeresen hirdetők, illetve egyéb vállalkozások, webáruházak részére.
 • Nyilván plusz kampányok folyamatosan indíthatóak, igényeknek megfelelően! Minden csomag a minimális kihelyezésen kívül egyéb olyan szolgáltatásokat is magukban foglalnak, amik az eredményességet és sikert garantálják, és csak ügyfeleink részére kivitelezhetőek.

RÖGZÍTETT BEJEGYZÉS
egy napra vonatkozóan!

A RÖGZÍTETT BEJEGYZÉSEKET HATÁROZATLAN IDEIG CSAK KAMPÁNY CSOMAGOKBAN LEHET HASZNÁLNI!!!

 • 500 Ft/nap 5000 tag alatti csoportokban.
 • 1000 Ft/nap 10000 tag alatti csoportokban.
 • 1500 Ft/nap 20000 tag alatti csoportokban
 • 2000 Ft/nap 20000 tag feletti csoportokban
 • 2500 Ft/nap 30000 tag feletti csoportokban
 • 3000 Ft/nap 40000 tag feletti csoportokban Minimális számlázás 100.000 Ft . Amennyiben egységes 20 csoportos csomagokban veszi igénybe, további lényeges kedvezmények érhetőek el, egyedi ajánlat alapján!

Kampány csomag (rögzített bejegyzésekre)

Rögzített bejegyzést legkedvezőbben kampány csomagban lehet igénybe venni, itt akár 357 Ft/napra is kijöhet a rögzített bejegyzés ára. A kampány csomagban a rögzítés egy hetes (min 7 nap közleményben ebből 3-5 rögzítve) minimum időintervallumtól beszélünk mindenképpen, és minimum 20 csoportra vonatkozóan a választott csomagban. Eddig minden esetben komoly megtérülésről beszélhettünk.

egy hétre vonatkozóan:

 • 1 csomag(20csoport/hét nap): 50.000 Ft – ebből 3-5 napot minimum rögzítettben van, és hétből 7 napot közleményben.

Közlemény: Minden csoportban a közlemények legfelül találhatóak meg, gyakorlatilag kiemelt bejegyzések.

Rögzített bejegyzés: A közleményben azaz a kiemelt bejegyzésekben is a legfelső, tehát legfelül rögzített.

AZ EGY HETES RÖGZÍTETT KAMPÁNY CSOMAGBAN VALÓ HIRDETÉSNÉL AMENNYIBEN A MEGBÍZÓ IGÉNYLI, HOGY MI HELYEZZÜK KI A HIRDETÉST AZ MINDENKÉPP A MI FACEBOOK OLDALUNKRÓL TÖRTÉNIK (MEGOSZTÁS), AMENNYIBEN Ő SZERETNÉ KIHELYEZNI ÉS AZT SZERETNÉ RÖGZÍTÉSBE ILLETVE KÖZLEMÉNYBE TETETNI, AZ MEHET AZ Ő FACEBOOK OLDALÁRÓL IS, AZ ÁRON NEM VÁLTOZTAT SEMMIT!

KAMPÁNYOK
KAMPÁNY CSOMAG 1
KAMPÁNY CSOMAG 2
KAMPÁNY CSOMAG 3
KAMPÁNY CSOMAG 4
KAMPÁNY CSOMAG 5
KAMPÁNY CSOMAG 6

TÁMOGATOTT TOBORZÓ
TÁMOGATOTT INGATLANOS
TÁMOGATOTT VÁLLALKOZÁS

TÁMOGATOTT TAGSÁG
TÁMOGATOTT TAGSÁG – FELMERÖLŐ KÉRDÉSEK TOBORZÓKNÁL

RÖGZÍTETT KAMPÁNYOKAT IS AZ ALÁBBI AJÁNLATKÉRŐRE KATTINTVA AZ ADATLAP KITÖLTÉSÉVEL TUD IGÉNYELNI! HA NEM SIKERÜL HÍVJA AZ ALÁBBI SZÁMOT: +36 70 415 6090

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS