Kampányok

“A FACEBOOK ÉRTÉKE ÉS JELENTŐSÉGE NEM KEVESEBB LESZ, HANEM TÖBB! FOLYAMATOSAN NŐ A SZEREPE MIND A GAZDASÁGBAN, MIND A POLITIKÁBAN, MIND AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS. MÁR MOST ELKERÜLHETETLEN TÉNYEZŐ. AKI EBBE FEKTET BE, ANNAK PÉNZE MEGTÉRÜL, ÉS SOKSZOROSAN!”


Kampány éves szerződéses ügyfeleknél

300 megosztásra vagy kihelyezésre vonatkozóan közösségi felületre (minimális kampány rendelési szám 300 megosztás vagy kihelyezés közösségi felületre!)

 • 100.000Ft Ha az online anyag nálunk készül
 • Ha a mi számunk van megadva, és a tájékoztatás és adatrögzítés, visszahívás illetve készenlét nálunk történik egyéni megállapodás alapján.

A nem éves szerződéses ügyfeleknek rárakódik a grafikai szerkesztések díja is, és egyéb plusz költségek.

Önálló oldalról hirdetés (éves szerződéses ügyfeleknél)

 • alap csomag : 100.000Ft Munkaerő keresők estén havonta a minimum 300 kihelyezés egyéni megállapodás alapján. Önálló oldalról való hirdetésnél ugyanez a minimum a nem éves szerződéses ügyfeleknél, de az egyéb költségek rárakódnak, mint grafikai szerkesztések vagy egyéb. Egy munkakör hirdetésére ad lehetőséget, eredményessége igazolt.
 • Extra csomag: Egyedi ajánlat alapján több munkakört rendszeresen hirdetők, illetve egyéb vállalkozások, webáruházak részére.
 • Nyilván plusz kampányok folyamatosan indíthatóak, igényeknek megfelelően! Minden csomag a minimális kihelyezésen kívül egyéb olyan szolgáltatásokat is magukban foglalnak, amik az eredményességet és sikert garantálják, és csak ügyfeleink részére kivitelezhetőek.

RÖGZÍTETT BEJEGYZÉS
egy napra vonatkozóan!

 • 500 Ft/nap 5000 tag alatti csoportokban.
 • 1000 Ft/nap 10000 tag alatti csoportokban.
 • 1500 Ft/nap 20000 tag alatti csoportokban
 • 2000 Ft/nap 20000 tag feletti csoportokban
 • 2500 Ft/nap 30000 tag feletti csoportokban
 • 3000 Ft/nap 40000 tag feletti csoportokban Minimális számlázás 100.000 Ft . Amennyiben egységes 20 csoportos csomagokban veszi igénybe, további lényeges kedvezmények érhetőek el, egyedi ajánlat alapján!

Kampány csomag (rögzített bejegyzésekre)

Rögzített bejegyzést legkedvezőbben kampány csomagban lehet igénybe venni, itt akár 252 Ft/napra is kijöhet a rögzített bejegyzés ára. A kampány csomagban a rögzítés egy hetes minimum időintervallumtól beszélünk mindenképpen, és minimum 20 csoportra vonatkozóan a választott csomagban. Eddig minden esetben komoly megtérülésről beszélhettünk.

egy hétre vonatkozóan:

 • 1 csomag(20csoport/hét nap): 50.000 Ft – 1 csoport/nap rögzítés 357 Ft-ra jön ki!
 • 2 csomag vásárlása egy időben: 100.000 Ft – itt ajándékba adjuk bármelyik másik maradék csomag csoportjainak felében való rögzízést, tehát 50 csoport/hét nap rögzítésről beszélünk, és csoportonként 285 Ft/napra jönki az ára.
 • 3 csomagba való egy idejű rögzítés: 150.000 Ft – itt ajándékba adjuk a negyedik csomag minden csoportjában való rögzítést erre az időre, + 5 speciális csoportban való rögzítést is, itt tehát 85 csoport/hét napra vonatkozóan 252 Ft/napra jön ki a rögzítések ára.

KAMPÁNY CSOMAG I
KAMPÁNY CSOMAG II
KAMPÁNY CSOMAG III
KAMPÁNY CSOMAG IV

A www.aktivonlinereklamok.hu oldalon való állandó vagy időszakos jelenlét szintén megállapodás részét képezi! A hirdetés mindig addig tart, amíg a hirdető fizet, amint megszűnik az üzleti kapcsolat a hirdetések törlésre kerülnek!

HOGYAN TUDOK RENDELNI?

1 – kiválassza az Önnek való módozatot

2 sosinformacio@gmail.com email címre ír üzenetet

3 Munkatársunk felhívja a megadott telefonszámán és egyeztetünk.

Vagy van még egyszerűbb megoldás, a KAPCSOLAT menüben balra a képre kattint, és az oldalon elküldi az ajánlat kérését.

Aktív Online Reklámok