TÁMOGATOTT   TAG

AKTÍV TÁMOGATOTT HIRDETŐK

Napjainkban egyre jobban előtérbe került a közösségi hirdetés, azon belül egyre többen rájöttek, hogy a facebook csoportokban való hirdetés hatékony és olcsó és mindezek mellett elengedhetetlen a versenyképesség fenntartásához. Mi már sok évvel ezelőtt ezt felismertük, és energiáink nagy részét közösség építésbe fektettük azért, hogy hidat építsünk a vállalkozók és az emberek, az eladók és a vásárlók, a munkaadók és a munkavállalók között. Törekedtünk mindig a fejlődésre, mind minőségileg mind mennyiségileg és mostanra közösségépítő munkánk eredményeként a több száz általunk és partnereink által alakított oldallal és csoporttal segítjük az embereket, vállalkozásokat, hogy üzleti kapcsolatokat építhessenek, eladhassanak, szolgáltatásaikat bemutathassák vagy épp munkát találjanak illetve munkatársakat cégükhöz, véleményt cserélhessenek, és mindezt akár határok nélkül, nemzetközileg is. Ahogy nőtt a közösség, úgy nőtt az elvégzendő munka mennyisége is, amivel a rendet és a minőséget fenn tudjuk tartani a zavartalan és hatékony működéshez. Alapelvünk, hogy mindenki annak arányában tudjon profitálni a közösségi kapcsolati tőkéből, mint amennyi energiát a közösség építésébe belefektetett. Azok a vállalkozások, akik igénybe veszik segítségünket, szolgáltatásainkat, ezzel tudják kivenni részüket a közösség építéséből. Mivel mi hirdetésből tudjuk finanszírozni tevékenységünk zavartalan folytatását, és tisztában vagyunk vele, hogy nem minden vállalkozás üzletpolitikája engedi meg, hogy külsős marketingesek segítségét vegyék igénybe, ezért elhatároztuk, hogy azokat a vállalkozásokat, akik a közösségi hirdetésből többet szeretnének igénybe venni, mint azt az egyébként folyamatosan szűkülő lehetőségek megengednék, aktív támogatásban részesítjük.

Közösség építő alap filozófiánk érvényesítése érdekében, hogy mindenki annak arányában tudjon profitálni a közösség erejéből, mint amennyi munkát belefektetett a közösség építésébe, elhatároztuk, hogy látványos különbséget teszünk lehetőségek tekintetében azok között, akik igénybe veszik a segítségünket, és azok között, akik csak a normál, szabályzatok szerinti lehetőségeket szeretnék igénybe venni ingyen. Többet és több helyről tudnak erőt meríteni a közösségből, és többet tudnak profitálni belőle az általunk támogatott tagok, és mindezt a megfelelő szakmai és koordinációs segítség mellett. Alap támogatott lehetőségeinket a vállalkozások típusához méreteztük, hiszen nem mindenütt működik egyformán a facebook csoportokba való aktív hirdetés, de ahol biztosan működik és jól, azok a munkaerő közvetítő-kölcsönző cégek, ingatlanközvetítő irodák, webáruházak, vállalkozások akár eladnak vagy szolgáltatást hirdetnek, illetve egyes vállalatok HR-eseinél, akik sűrűn keresnek munkatársakat cégük állományába. Náluk ez a lehetőség amit kínálunk sokszorosan meg fog térülni, mert nem csak időt fognak megtakarítani, hanem nagyon sok pénzt is. Bármelyik besorolásba is tartozik, ajánlatunkat kérje bátran a lenti linkre kattintva, az “Ajánlatkérő adatlap” kitöltésével akár most.

FONTOS SZABÁLY ÁLLÁSHIRDETÉSEKNÉL AMI A CÉGEK FIGYELMÉT ELKERÜLI (katt ide)

A SPECIÁLIS TOBORÓ CÉGEK RÉSZÉRE KÉSZÍTETT “PRÓBACSOMAG” RÉSZLETEI ITT ELÉRHETŐEK! Kattintson

TÁMOGATOTT TOBORZÓ
TÁMOGATOTT INGATLANOS
TÁMOGATOTT VÁLLALKOZÁS

FONTOS SZABÁLY ÁLLÁSHIRDETÉSEKNÉL AMI A CÉGEK FIGYELMÉT ELKERÜLI (katt ide)

(Építőipari vállalkozások és egyéb stratégiailag fontos területek esetén az általános áraktól való eltérés jogát fenntartjuk , mivel hatalmas munkaerőhiány van minden területen, ezért bizonyos területeket ahol már kialakult ügyfélkörünk és kapcsolataink vannak az eredményességi mutatók az általánostól lényegesen eltérőek! Különösen vonatkozik ez a külföldi hirdetésekre!)

START PROGRAM(Kattintson a részletekért!)

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK:
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

Sok sikert kívánok lehetséges együttműködésünkhöz,
Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok

Véleményetek számunkra fontos! Kérem osszátok meg ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat, nézeteiteket, akár pozitív akár negatív a témával kapcsolatban! lentebb:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük