TÁMOGATOTT   TAG

Lenti videó hanggal, ugrás a webre munkaerő,
ugrás a webre vállalkozás, ingyenes tájékoztatás

AKTÍV TÁMOGATOTT HIRDETŐK

Napjainkban egyre jobban előtérbe került a közösségi hirdetés, azon belül egyre többen rájöttek, hogy a facebook csoportokban való hirdetés hatékony és olcsó és mindezek mellett elengedhetetlen a versenyképesség fenntartásához. Mi már sok évvel ezelőtt ezt felismertük, és energiáink nagy részét közösség építésbe fektettük azért, hogy hidat építsünk a vállalkozók és az emberek, az eladók és a vásárlók, a munkaadók és a munkavállalók között. Törekedtünk mindig a fejlődésre, mind minőségileg mind mennyiségileg és mostanra közösségépítő munkánk eredményeként a több száz általunk és partnereink által alakított oldallal és csoporttal segítjük az embereket, vállalkozásokat, hogy üzleti kapcsolatokat építhessenek, eladhassanak, szolgáltatásaikat bemutathassák vagy épp munkát találjanak illetve munkatársakat cégükhöz, véleményt cserélhessenek, és mindezt akár határok nélkül, nemzetközileg is. Ahogy nőtt a közösség, úgy nőtt az elvégzendő munka mennyisége is, amivel a rendet és a minőséget fenn tudjuk tartani a zavartalan és hatékony működéshez. Alapelvünk, hogy mindenki annak arányában tudjon profitálni a közösségi kapcsolati tőkéből, mint amennyi energiát a közösség építésébe belefektetett. Azok a vállalkozások, akik igénybe veszik segítségünket, szolgáltatásainkat, ezzel tudják kivenni részüket a közösség építéséből. Mivel mi hirdetésből tudjuk finanszírozni tevékenységünk zavartalan folytatását, és tisztában vagyunk vele, hogy nem minden vállalkozás üzletpolitikája engedi meg, hogy külsős marketingesek segítségét vegyék igénybe, ezért elhatároztuk, hogy azokat a vállalkozásokat, akik a közösségi hirdetésből többet szeretnének igénybe venni, mint azt az egyébként folyamatosan szűkülő lehetőségek megengednék, aktív támogatásban részesítjük.

Közösség építő alap filozófiánk érvényesítése érdekében, hogy mindenki annak arányában tudjon profitálni a közösség erejéből, mint amennyi munkát belefektetett a közösség építésébe, elhatároztuk, hogy látványos különbséget teszünk lehetőségek tekintetében azok között, akik igénybe veszik a segítségünket, és azok között, akik csak a normál, szabályzatok szerinti lehetőségeket szeretnék igénybe venni ingyen. Többet és több helyről tudnak erőt meríteni a közösségből, és többet tudnak profitálni belőle az általunk támogatott tagok, és mindezt a megfelelő szakmai és koordinációs segítség mellett. Alap támogatott lehetőségeinket a vállalkozások típusához méreteztük, hiszen nem mindenütt működik egyformán a facebook csoportokba való aktív hirdetés, de ahol biztosan működik és jól, azok a munkaerő közvetítő-kölcsönző cégek, ingatlanközvetítő irodák, webáruházak, vállalkozások akár eladnak vagy szolgáltatást hirdetnek, illetve egyes vállalatok HR-eseinél, akik sűrűn keresnek munkatársakat cégük állományába. Náluk ez a lehetőség amit kínálunk sokszorosan meg fog térülni, mert nem csak időt fognak megtakarítani, hanem nagyon sok pénzt is. Bármelyik besorolásba is tartozik, ajánlatunkat kérje bátran a lenti linkre kattintva, az “Ajánlatkérő adatlap” kitöltésével akár most.

Árlista – A magyarázó szöveg bővülni fog, a lista végleges, illetve nem változott semmi, csak azok a pluszok amiket eddig is adtunk ingyen, azokat feltüntettük

III/6 1250 EUR 1000 megosztás +telefonos előtáj.(web +teljes köz.)
III/5 1000 EUR 1000 megosztással (web + teljes közösségi)
III/4 600 EUR 500 megosztással (web + teljes közösségi)
III/3 500 EUR +300 megosztással (web + teljes közösségi)
III/2 300 EUR +100 megosztással (web + teljes közösségi)
III/1 150 EUR alap megosztás nélkül (web + 3 közösségi)

II/6 500.000 Ft +1000 megosztással + telefonos előtáj.(web + teljes közösségi)
II/5 400.000 Ft +1000 megosztással (web + teljes közösségi)
II/4 220.000 Ft +500 megosztással (web + teljes közösségi)
II/3 150.000 Ft +300 megosztással (web + teljes közösségi)
II/2 100.000 Ft +100 megosztással (web + teljes közösségi)
II/1 50.000 Ft alap megosztás nélkül (web + 3 közösségi)

I/8 500.000 Ft +1000 megosztás + telefonos előtáj.(web + teljes közösségi)
I/7 400.000 Ft +1000 megosztással (web + teljes közösségi)
I/6 200.000 Ft +500 megosztással (web + teljes közösségi)
I/5 130.000 Ft +300 megosztással (web + teljes közösségi)
I/4 110.000 Ft +200 megosztással (web + teljes közösségi)
I/3 80.000 Ft +100 megosztással (web + teljes közösségi)
I/2 60.000 Ft +50 megosztással (web + 3 közösségi)
I/1 30.000 Ft alap megosztás nélkül (web + 2 közösségi)

A legmagasabb csomagokban telefonos előtájékoztatást adunk a munkára jelentkezőknek!

A közös építkezés megtartása és folytonossága miatt az évesben 4 hónapot ingyen adunk!

A közös építkezés mind nekünk, mind az Ügyfélnek egyformán fontos! Azért, hogy ezt a közös építkezést 1-2 havi díj megtakarítása miatt az Ügyfél saját maga se veszélyeztesse, az évesben négy hónapot ingyen adunk!

Alap esetben a legkisebb csomagban is minimum két weboldalrészt
készítünk az Ügyfél részére. Egyikben a hirdetése vagy hirdetései
lesznek, amelyben a saját web ill. facebook oldalának elérését is
lehetővé tesszük, a másik egy koordinációs segéd oldal lesz, amibe
kitesszük az összes olyan csoport elérhetőségét nálunk, ahol koor-
dinált segítséggel korlátlanul hirdethet, persze max. segítséggel!

Támogatott tagság esetei csomagokban (havi díjjas folyamatos, 10 napos felmondási idővel és szerződéssel)

A plusz jel pirossal: Három hónapra vonatkozó plusz segítséget jelent tőlünk, ha esetéeg letiltaná a támogatott profilt a facebook, persze cégen belüli profiljukkal is átvehetik ideiglenesen az előjpgokat a korlátlan és kordinált hirdetésre. Ez a segítség három hónapra vonatkozik, a csomagja árában megosztásokat végzünk a mindenkori árlistánk alapján, felhalmozható másfél évig!

Az iE: Időszakos extra szolgáltatást jelent, ez magában foglalhatja az előző pluszt is, de akár releváns csoport borítójában is meghirdethetjük ügyfelünk szolgáltatását vagy munkáját!

ex extra plusz segítség: Ugyanaz. mint az előző, csak folyamatos jelleggel.(borító vagy egyéb is, de ez még kidolgozás alatt, ha kész lesz, az a szolgáltatásunk mindent visz, mert akármilyen munkaerőhiány lesz is, a mi ügyfeleinket nem fogja érinteni!

A képen egyébként minden fontos megtalálható, de ami fontos a kisebb csomagokban is adunk közösségi részvételt facebookon kívül is, de középkategóriás csomagoktól felfelé teljes közösségi jelenlét (facebook, instagram, twitter, Tik Tok, YouTube)

Minél nagyobb csomag, annál több grafikát is csinálunk és biztosítunk ügyfeleink részére is ha igénylik, ez facebookra tervezett kép, gif, videó formátumok, az egyéb közösségi felületekre külön méretezésben készítjük el.

Álláshirdetőknél itt bővebben, ill céges adatok is
Teljes csoportlista ide kattintva megtalálható

FONTOS SZABÁLY ÁLLÁSHIRDETÉSEKNÉL AMI A CÉGEK FIGYELMÉT ELKERÜLI (katt ide)

START PROGRAM(Kattintson a részletekért!)

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK:
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

Sok sikert kívánok lehetséges együttműködésünkhöz,
Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok

Véleményetek számunkra fontos! Kérem osszátok meg ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat, nézeteiteket, akár pozitív akár negatív a témával kapcsolatban! lentebb:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük