Kapcsolat – rólunk többet

Közösségi hirdetési gyökereink több mint 10 évvel ezelöttre nyúlnak vissza. Mai kialakult hirdetési struktúránk alapjait akkor teremtettük meg, amit pát évre rá tökéletesített formában kidolgoztunk és ami mind a mai napig abban a formában működik. Hirdetési struktúránk elve miatt főleg facebook csoportokban és oldalakon hirdetünk, amiknek alakításában és moderálásában már a kezdetektől résztvettünk, melyek száma mostanra eléri a több százat, illetve taglétszámban a több mint egy millió főt, határon innen és határon túl is minden területen. Csoportok nyilvános 95%-os listáját ide kattinva találja meg. Hirdetési stratégiánk alapjai (Aktív Online Reklámok)itt elérhetőek, rólunk itt tudhat meg többet(céges adatok), az oldalakról viszont biztonsági okokból nem vezetünk nyilvános listát, amiket ettől függetlenül a weboldalakon bal szélen láthat, illetve amik száma szintén több száz magában is. Jelen vagyunk Magyarország minden nagyobb településén önálló, általunk adminált felületen, meg sok kisebben is. Fontos alap szabályainkat csoportokban való hirdetésnél itt tekintheti meg. Minden Ügyfelünkkel hivatalos szerződéses formában vagyunk kapcsolatban, NAV Online számlával biztosítjuk a jogszerű működést, és az EU területén közösségi adószámmal forint és euró alapon is egyaránt számlaképesek vagyunk.

Kapcsolattartó:

Aktív Online Reklámok                                                     Ambrus Zsolt    telefon:  +36 70 415 6090

Amennyiben lehetőségünk felkeltette érdeklődését, az alábbi e-mail címen kérjen személyre szabott ajánlatot, cégnév és terület megjelölésével: sosinformacio@gmail.com

AMI AZ EGYIKNEK ELŐNY, AZ A MÁSIKNAK HÁTRÁNY, LEGYEN HÁT ÖN ELŐNYBEN MÁSOKKAL SZEMBEN A MI SEGÍTSÉGÜNKKEL!  Persze semmi nem kötelező…

Aktív Online Reklámok Kft
1191 Budapest, Hamvas u. 7-9
Adószám:32048223-1-43
Közösségi adószám: HU32048223
Cégjegyzékszám:01-09-404360

Céges email: sosinformacio@gmail.com
Tel.: +36 20 319 0979

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

“A FACEBOOK ÉRTÉKE ÉS JELENTŐSÉGE NEM KEVESEBB LESZ, HANEM TÖBB! FOLYAMATOSAN NŐ A SZEREPE MIND A GAZDASÁGBAN, MIND A POLITIKÁBAN, MIND AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS. MÁR MOST ELKERÜLHETETLEN TÉNYEZŐ. AKI EBBE FEKTET BE, ANNAK PÉNZE MEGTÉRÜL, ÉS SOKSZOROSAN!”