RAPERSONAL AJÁNLAT

Kedves Roland!
Remélem a három verzió közül tudsz választani, a harmadik verzió az bármelyik első kettővel is pluszban működhet, megértem, ha nem szeretnétek ilyet másra bízni, viszont betettünk nektek most egy fajta garanciát a harmadikba, tehát mindenképp a jövőben is átgondolhatjátok a bizalom függvényében. Ne felejtsük el az eredeti célt, hogy tudjatok cégileg hirdetni egyáltalán az általunk adminált csoportokban, ami nem kevés. Több száz csoport több mint egy millió taggal itt. kattints ide

I. verzió
Egyszeri 150.000 Ft –ban támogatott tagság év végéig 2 főre

Ebben a hirdetés alapszolgáltatásban 4 hirdetési képet, amit küldtük kiteszünk a www.aktivonlinereklamok.hu weboldalra önálló oldalrészre, illetve a releváns facebook oldalunkra is. Ezek év végéig lesznek kint maga a támogatott tagság január végéig meghosszabbítható.
Addig korlátlanul tudtok hirdetni 2 profilról a szabályok betartása mellett (facebookon tiltott dolgot nem lehet, illetve csoportot sem lehet hirdetni), ezt a 2 profilt az adminoknak és a moderátoroknak meghirdetjük, hogy ők is tudjanak róla , illetve pár csoportban kaptok admin hozzájárulás nélküli beengedést, tehát egyből be tud menni a hirdetésetek. Csinálunk még nektek egy külön oldalrészt is www.aktivonlinereklámok.hu weboldalon, amit csak ti meg mi látunk és ez azt a célt fogja szolgálni, hogy könnyebben eligazodjatok, hogy hol tudtok hirdetni, hol kaptatok előre jóváhagyást. Folyamatosan igénybe tudjátok venni a moderátori támogatást, tehát ha gond van valamelyik csoportban akár a megadott telefonszámon segítünk.
Ebben az alapverzióban nincs benne, hogy mi is osztunk nektek hirdetést. Ez maga a támogatott tagsághoz hozzárendelt hirdetés, ebben tudtok az alábbi linkre kattintott csoportokban hirdetni 2 profilról, a többi céges profilról meg az ingyenes lehetőségeket tudják a toborzóitok igénybe venni.
Ha kértek ehhez pluszban általunk aktív megosztást, azt webhirdetésben tudjuk nektek kitenni, egy olyan webhirdetésben amihez van egy általános szövegezés, egy általános kép amit mi készítünk el grafikailag és ha az adott képre, illetve linkre rákattint az érdeklődő az oldalrészeteken a többi hirdetéseteket is látni fogja és tud jelentkezni, ebből 100 megosztást ingyen megfogunk tudni csinálni nektek még a legelején ha igénylitek ezt a verziót, ha később kéritek továbbiakban 100 megosztás 50.000 Ft-ba kerül tarifáink alapján, illetve 300 megosztás 100.000 Ft-ba kerül, ezt kérhettek minden hónapban ha akartok.

II. verzió
Havi 110.000 Ft-ban támogatott tagság 2 főre plusz 100 aktív megosztás általunk.

Ebben havi 2 hirdetési képet,(általatok küldött képet és általatok küldött szövegezést) teszünk ki az www.aktivonlinereklamok.hu weboldalra, külön oldalrészre itt is, illetve releváns facebook oldalra is. Csinálunk szintén egy hasonló webhirdetést mint az I-es verzióban és kitesszük 100 helyre ( ezekből nyílván lesz ami rögzített bejegyzésben lesz, tehát legfelül a releváns csoportokban ,időnként) és itt is csinálunk külön oldalrészt azért, hogy eligazodjatok a csoportok között a hirdetésekben, segéd oldalrészként. Főleg olyan hirdetéseket osztunk amit nem kell letörölni, tehát ezek a hirdetések mindaddig kint maradnak, ameddig ügyfeleink vagytok, a képre nem teszünk sem logot sem egyéb cégnevet, elérhetőséget, viszont ha megszűntök ügyfeleink lenni, magát a hirdetést megszűntetjük.

III. verzió
150.000 Ft-ban havi 300 hirdetés kihelyezés általunk készített grafikával, mi telefonszámunkkal, amivel mi adunk általános tájékoztatást a jelentkezőknek és aki hozzájárul és megfelel, annak az elérhetőségét, illetve a tájékoztatás tartalmát nektek átküldjük a megfelelő területeken.
(Ez az általános tájékoztatás, ez nem városra és nem cégre vonatkozik, hanem ausztriai általános munkavállalási paraméterekre, amik nálatok elérhetőek és amiket mi nálatok leegyeztetünk előzetesen, tehát a közvetlen és tágabb felvilágosítást azt mindenféleképpen ti adjátok az adott munkavállalónak előzetes tájékoztatás után) Ebben, hogy folyamatos hirdetések esetén egy garantált jelentkezői számot tudunk biztosítani ez átlagosan havi 10 fő (+-valamennyi, megbeszélés és körülmények alapján változhat.) ebben a kategóriában, amennyiben nem érjük el azt a jelentkezési számot, úgy aktívan tovább hirdetünk saját költségünkre az eredményességig. Ez a hirdetési kép szintén nem tartalmaz se megbízói cég nevet, se logot, az aktív online reklámok nevében lesznek kihelyezve, a tájékoztatást is az aktív online reklámok nevében adjuk. Az előtájékoztatás után csak azok a jelentkezők lesznek továbbküldve, akiknek a paraméterei a megbeszélt munkakörre megfelelnek, nekik is megfelelnek az általunk elmondott általános paraméterek és hozzájárulnak az általunk megbeszéltek nevük és telefonszámuk továbbküldéséhez. Önéletrajzot már nektek tudnak küldeni amennyiben igénylitek. Betanított munkás, szakmunkás területekre vonatkozóan építőipar és gyár esetén, ettől eltérhető megbeszélés alapján.)

Ha elindulunk mindenképp fejlődni fogtok, és ennek a lehetősége hosszú távon fent fog állni, de mindig az jár a legjobban, aki az elején száll be egy történetbe. Hamarosan felhívlak, addig írd össze a kérdéseid ha lesznek.
Üdvözlettel, Ambrus Zsolt