START PROGRAM

HA ÖN VÁLLALKOZÓKÉNT VAGY CÉGVEZETŐKÉNT NEM FOGADJA EL A MOSTANI KÉNYSZER HELYZET OKOZTA STAGNÁLÁST ÉS FEJLŐDNI SZERETNE, FEJLESZTENI SZERETNE, KI SZERETNÉ HASZNÁLNI AZOKAT A LEHETŐSÉGEKET, AMIVEL MOST IS TUD FEJLŐDNI, ELŐRE LÉPNI, VAGY CSAK ÉPP SZERETNE ELSŐ LENNI AKKOR AMIKOR MINDENKI EGYSZERRE INDUL, AKKOR MOST ITT A LEHETŐSÉG!

Kinek ajánlom?

Építőipari vagy egyéb szolgáltatást végző vállalkozásoknak, akiknek most megrendelőkre lenne szükségük vagy ki szeretnék használni az időt üzleti kapcsolatok építésére, új partnerek felkeresésére a mi segítségünkkel akár a határon túl is. Vendéglátóipari vagy egyéb olyan jelenleg alvó vállalkozások részére, akik ugyan most nem aktívak, de amikor elindulnak a lehetőségek akkor egyszerre indulnak mindenkivel, és nem szeretnének munkaerő, vendég, illetve partner nélül maradni.

Milyen lehetőségek vannak?

Minden vállalkozás típusnak egyénre szabott ajánlatot tudunk adni a problámák és a lehetőségek felmérése után, de lesz rövid távú lehetőség tűzoltásra, és hosszabb távú lehetősségek is lesznek amik munkán és tudatos hirdetésen alapulnak, kinek – kinek az igényei és a lehetőségei alapján. Ezek lehetnek megrendelés kereső, üzleti partner kereső vagy munkaerő kereső hirdetések, vagy ezek megfelelő arányú ötvözetei is.

Stratégiánk

Stratégiánk első sorban a “Nagy számok törvénye” alapján érvényesül, de a tudatos és minőségi hirdetésen szintén, a megfelelő célcsoportok bevonzásával olyan általunk adminált felületeken is, ahová más hirdetők nem juthatnak el, CSAK A MI ÜGYFELEINK!

Egyéb felmerülő kérdések

Nekem tudnak segíteni? Nekem miben tudnak segíteni? Nekem hogyan tudnak segíteni? Nekem ez mennyibe kerül? Mi van akkor ha…?

Ezek mind olyan kérdések, amikre ha az általános tájékoztatásunkból nem kapott választ, akkor a személyre szabott ajánlatunkból fogja megtudni, ahhoz viszont ismernünk kell a felmerülő problémát, milyen tevékenységgel foglalkozik a vállalkozása és területileg merre. Nem vagyunk sem varázslók se mágusok, az eredményt nem hozzuk egyik pillanatról a másikra. Eredményt a munka, a munka, meg a még több munka fogja meghozni, amit mi célzottan az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelően alakítunk. Ha már idáig eljutott a következő lépés az Öné! Kér egy ajánlatot, majd felhívjuk telefonon az Önnek megfelelő időpontban, és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket és lehetőségeket is. Egy biztos, működik!

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS