A MENNYISÉGI ÉS MINŐSÉGI SZABÁLYOK BETARTÁSA MINDENKI SZÁMÁRA KÖTELEZŐEK, KIVÉTELT A TÁMOGATOTT TAGOK ÉLVEZNEK BIZONYOS KERETEK KÖZÖTT

Mi a támogatott tagság?

Igénybe veszel egy hirdetési szolgáltatást ami akár önmagában is megtérül ill. megtérülhet, és mellé ingyenesen kapsz egy korlátlan és koordinált hirdetési lehetőséget akár több száz csoportban is!

Fontos! Ha van az adott cégnek legalább egy támogatott profilja, független attól, hogy hány belföldi irodával, telephellyel rendelkeznek, akkor már a cég többi hirdetőjére is tágabb lehetőségek vonatkoznak, legyen az akár vállalkozás, ingatlanos, webáruház vagy toborzó! Igaz nem korlátlanul mint a támogatott profil, és a minőségi szabályokat is be kell tartania, de a hirdetése bekerülhet nagyobb mennyiségben is! Több profilra is lehet igényelni igény esetén, nyilván nem azért fognak fizetni, hogy többen hirdessenek korlátlanul és támogatva mert azt ingyen kapják hozzá, hanem egy effektív kézzel fogható plusz hirdetési szolgáltatásért, amiben mi magunk is több hirdetést teszünk ki a cég részére, és nyilván a hirdetési hozadéka is több lesz! Általános szabályaink itt elérhetőek, a mennyiségi korlátozások hirdető típusokra lebontva itt a csoportok felett közvetlen megtalálhatók, az álláshirdetőkre vonatkozó speciális rendelkezéseket németül és magyarul is ide kattintva megnézhetik.

Előnyei:

  • Korlátlanul hirdethet a támogatott tagi profil
  • Bármi probléma esetén az általunk adminált csoportokban közvetlen és gyors segítséget kap!
  • Minden koordinációs segítséget is megkap a támogatott profil, hogy eligazodjon a csoportjainkban, illetve optimálisan tudjon hirdetni!
  • Olyan hirdetési formákat is használhat a támogatott profil, amiket más nem (Pl. webhirdetés vagy közvetlen facebook oldal hivatkozás)!
  • Igénye esetén a hirdetésekre vonatkozó minőségi követelményeket sem kell maradéktalanul teljesítenie(Pl. ha nem akar nem tesz ki telefonszámot vagy egyéb)!
  • Olyan csoportokba is beteheti a hirdetést ahová más nem!
  • Fontos csoportokban időveszteség nélkül hirdethet(Előre jóváhagyást kap bizonyos csoportokban, tehát nem kell megvárni az admin ill. moderátori jóváhagyást.)!
  • Kiemelt előny! Ha baj van, például letiltja a facebook, vagy egyéb ok miatt nagyobb hirdetési mennyiségre lenne szüksége, nem csak szakmailag, hanem effektíve plusz kiemelt kampányokkak is segíti munkáját csapatunk!

Általunk adminált csoportok ide kattintva elérhetőek

Rólunk többet

Közösségi hirdetési gyökereink több mint 10 évvel ezelöttre nyúlnak vissza. Mai kialakult hirdetési struktúránk alapjait akkor teremtettük meg, amit pát évre rá tökéletesített formában kidolgoztunk és ami mind a mai napig abban a formában működik. Hirdetési struktúránk elve miatt főleg facebook csoportokban és oldalakon hirdetünk, amiknek alakításában és moderálásában már a kezdetektől résztvettünk, melyek száma mostanra eléri a több százat, illetve taglétszámban a több mint egy millió főt, határon innen és határon túl is minden területen. Csoportok nyilvános 95%-os listáját ide kattinva találja meg. Hirdetési stratégiánk alapjai (Aktív Online Reklámok)itt elérhetőek, rólunk itt tudhat meg többet(céges adatok), az oldalakról viszont biztonsági okokból nem vezetünk nyilvános listát, amiket ettől függetlenül a weboldalakon bal szélen láthat, illetve amik száma szintén több száz magában is. Jelen vagyunk Magyarország minden nagyobb településén önálló, általunk adminált felületen, meg sok kisebben is. Fontos alap szabályainkat csoportokban való hirdetésnél itt tekintheti meg. Minden Ügyfelünkkel hivatalos szerződéses formában vagyunk kapcsolatban, NAV Online számlával biztosítjuk a jogszerű működést, és az EU területén közösségi adószámmal forint és euró alapon is egyaránt számlaképesek vagyunk.

Amennyiben lehetőségünk felkeltette érdeklődését és álláshirdetései szeretné, hogy még jobban célba érjenek, kérem a lenti “Ajánlatkérő” gombra kattintva töltsék ki adatlapunkat és küldjék vissza jelzésként. Amennyiben ez valamely ok miatt nem sikerülne, kérem e-mail cím, telefonszám és név megadásával jelezzenek az alábbi e-mail címen sosinformaxio@gmail.com, a segítséget így is biztosítjuk az Önök számára!NE FELEDJE, HA JÓL GAZDÁLKODIK, ÖNNEK NEM PLUSZ KÖLTSÉGE LESZ, HANEM CSAK ÁTCSOPORTOSÍT, A HASZONTALAN HIRDETÉST KICSERÉLI A HASZNOSRA, ÉS AZ EREDMÉNYEK JÖNNEK!

AMI AZ EGYIKNEK ELŐNY, AZ A MÁSIKNAK HÁTRÁNY, LEGYEN HÁT ÖN ELŐNYBEN MÁSOKKAL SZEMBEN A MI SEGÍTSÉGÜNKKEL!  Persze semmi nem kötelező…

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

Kedves Vállalkozó! HÚZD KI SAJÁT MAGADAT A BAJBÓL A MI NEM KIS SEGÍTSÉGÜNKKEL ÉS ANNÁL TÖBB TUDATOSSÁGGAL, GAZDASÁGOSAN ÉS MÉGIS EREDMÉNYESEN! A KÖVETKEZŐ LÉPÉS A TIED!

AJÁNLATKÉRÉS

“A FACEBOOK ÉRTÉKE ÉS JELENTŐSÉGE NEM KEVESEBB LESZ, HANEM TÖBB! FOLYAMATOSAN NŐ A SZEREPE MIND A GAZDASÁGBAN, MIND A POLITIKÁBAN, MIND AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS. MÁR MOST ELKERÜLHETETLEN TÉNYEZŐ. AKI EBBE FEKTET BE, ANNAK PÉNZE MEGTÉRÜL, ÉS SOKSZOROSAN!”