AKTÍV   TÁMOGATÁS

Cégcsoporttól az egyéni vállalkozóig bárkit aktív támogatásban tudunk részesíteni.  Aktív támogatásnak a lényege, ha a megbízónak van saját weboldala, webáruháza vagy facebook oldala, annak a forgalmát is hatékonyságát is tudjuk növelni anélkül, hogy mi abban bármilyen webszerkesztési feladatot ellátnánk. Fontos, hogy nem csak az egész weboldalt vagy webáruházat egyben tudjuk támogatni, hanem egyes releváns részeit kiemelve külön-külön is, és mindezt aktívan, akár több száz vagy több ezer helyről! Webáruháznál az időszakosan  élre kerülő árukat lehet előtérbe helyezni, és közvetlen közvetíteni a lehetséges vásárlók felé, míg cégcsoportnál a szinte beláthatatlan információt tartalmazó giga webhálózatok releváns részeinek  az előtérbe helyezéséről szól a támogatás, hogy a lehetséges munkavállalók, jelentkezők könnyebben hozzáférhessenek az adott információkhoz, és a támogatásunkkal hozzá is férjenek. Ez az aktív támogatási szolgáltatásunk mindenkinek igénybe vehető, akinek van saját web jelenléte, legyen az méreteit és információ mennyiségét tekintve bármekkora.

Példa aktív támogatásra webáruháznál (év vége felé különösen aktuális) Kattints ide!

Amennyiben lehetőségünk felkeltette érdeklődését, az alábbi e-mail címen kérjen személyre szabott ajánlatot, cégnév és terület megjelölésével: sosinformacio@gmail.com

“A FACEBOOK ÉRTÉKE ÉS JELENTŐSÉGE NEM KEVESEBB LESZ, HANEM TÖBB! FOLYAMATOSAN NŐ A SZEREPE MIND A GAZDASÁGBAN, MIND A POLITIKÁBAN, MIND AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS. MÁR MOST ELKERÜLHETETLEN TÉNYEZŐ. AKI EBBE FEKTET BE, ANNAK PÉNZE MEGTÉRÜL, ÉS SOKSZOROSAN!”

SEGÍTSÉG

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük