EGYÉNI VÁLLALKOZÓNAK

Sok teher rakódik egyszerre egy egyéni vállalkozóra. Fizeti az adót, TB-t, könyvelőt, intézi az engedélyeket, bérleti díjat, rezsit, ajánlatokat, árlistát, és akkor még az ügyfelekkel is foglalkozni kellene, ha vannak. Ha nincs elég, azokat is keresni kell. Adódhatnak váratlan problémák is, ami szintén gyors beavatkozást igényel. Elmegy egy alkalmazott, felmondja a szolgáltatást egy fontos partner, ezek mind olyan előre nem kiszámítható események, amik felboríthatják egy vállalkozás életét, anyagi biztonságát. Nos ezekben tudunk mi segíteni, beavatkozni, ha kell 24 órán belül, de ez mellett az ügyfélkör kiépítése is fontos részét képezi segítségünknek.

ÖNNEK VAN ÁLLANDÓ WEB JELENLÉTE? FACEBOOK JELENÉTE AKÁR AKTÍVAN IS? SZERETNÉ EGY MÁR MEGLÉVŐ KÖZÖSSÉG EREJÉT,  ELŐNYEIT A SAJÁT BOLDOGULÁSÁRA IS FORDÍTANI? SZERETNE ELŐRE LÉPNI? HA IGEN, LÉPJÜNK EGYÜTT EGY NAGYOT!

Kattintson a megfelelő szövegrészre a leíráshoz!

REFERENCIÁINK, TÖRTÉNET:
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK:
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

Aktuálisan futó munkák és állásajánlatok: MUNKA

AKTÍV TÁMOGATÁS (saját webbel, webáruházzal rendelkezőknek)

HIRDETÉSI KAMPÁNYOK

Rögzített bejegyzés is, akár 100 csoportban egyszerre! Éves ügyfeleknek a rögzített bejegyzés költségeit nem számoljuk fel!

AMI AZ EGYIKNEK ELŐNY, AZ A MÁSIKNAK HÁTRÁNY, LEGYEN HÁT ÖN ELŐNYBEN MÁSOKKAL SZEMBEN A MI SEGÍTSÉGÜNKKEL!

“A FACEBOOK ÉRTÉKE ÉS JELENTŐSÉGE NEM KEVESEBB LESZ, HANEM TÖBB! FOLYAMATOSAN NŐ A SZEREPE MIND A GAZDASÁGBAN, MIND A POLITIKÁBAN, MIND AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS. MÁR MOST ELKERÜLHETETLEN TÉNYEZŐ. AKI EBBE FEKTET BE, ANNAK PÉNZE MEGTÉRÜL, ÉS SOKSZOROSAN!”

Egyéb felmerülő kérdések

Nekem tudnak segíteni? Nekem miben tudnak segíteni? Nekem hogyan tudnak segíteni? Nekem ez mennyibe kerül? Mi van akkor ha…?

Ezek mind olyan kérdések, amikre ha az általános tájékoztatásunkból nem kapott választ, akkor a személyre szabott ajánlatunkból fogja megtudni, ahhoz viszont ismernünk kell a felmerülő problémát, milyen tevékenységgel foglalkozik a vállalkozása és területileg merre. Nem vagyunk sem varázslók se mágusok, az eredményt nem hozzuk egyik pillanatról a másikra. Eredményt a munka, a munka, meg a még több munka fogja meghozni, amit mi célzottan az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelően alakítunk. Ha már idáig eljutott a következő lépés az Öné! Kér egy ajánlatot, majd felhívjuk telefonon az Önnek megfelelő időpontban, és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket és lehetőségeket is. Egy biztos, működik!

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS