Munkaerő-közvetítőnek

Ha Ön toborzó HR-es, vállalati HR-es, fejvadász,  munkaerő közvetítő, kölcsönző, akkor Önnek egy valamiből nagyon kevés van, és ez az idő. Ezért rövidre fogva tegyen fel egy kérdést magának. Mi kell ahhoz, hogy ugyanolyan paraméterekkel hirdetett állásoknál  Ön legyen a nyerő, Ön vigye a legtöbb jelöltet,  Ön legyen a legeredményesebb?

Segítünk a válaszban:

1. Gyorsaság

2. Mennyiség (elért emberek számában)

3. Minőség ( A hirdetések minősége, ami nem csak a grafikai szerkesztések minősége, hanem az „egyéb” is, amit mi sem adunk tovább, de ügyfeleink profitálhatnak belőle.)

Nagyobb cégeknek az első kettőben tudunk segíteni, de ha igénylik a harmadikban is. Kisebb induló vállalkozásoknál hamar olyan eredményeket érhetünk el, amivel a legprominensebb helyekre is bekerülhetnek.

Ha Ön kisebb vállalkozás, vállalati HR-es, és hatékony szeretne lenni kevés időráfordítás mellett, akkor ne habozzon! Velünk megspórolja a webest, a marketingest, a grafikust, sőt akár még a 24/24 órás telefonos tájékoztatásra is tudunk lehetőséget biztosítani igény esetén.

Kattintson a megfelelő szövegrészre a leíráshoz!

REFERENCIÁINK, TÖRTÉNET:
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK:
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

Aktuálisan futó munkák és állásajánlatok: MUNKA

AKTÍV TÁMOGATÁS (saját webbel, webáruházzal rendelkezőknek)

HIRDETÉSI KAMPÁNYOK

Rögzített bejegyzés is, akár 100 csoportban egyszerre! Éves ügyfeleknek a rögzített bejegyzés költségeit nem számoljuk fel!

AMI AZ EGYIKNEK ELŐNY, AZ A MÁSIKNAK HÁTRÁNY, LEGYEN HÁT ÖN ELŐNYBEN MÁSOKKAL SZEMBEN A MI SEGÍTSÉGÜNKKEL!

“A FACEBOOK ÉRTÉKE ÉS JELENTŐSÉGE NEM KEVESEBB LESZ, HANEM TÖBB! FOLYAMATOSAN NŐ A SZEREPE MIND A GAZDASÁGBAN, MIND A POLITIKÁBAN, MIND AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS. MÁR MOST ELKERÜLHETETLEN TÉNYEZŐ. AKI EBBE FEKTET BE, ANNAK PÉNZE MEGTÉRÜL, ÉS SOKSZOROSAN!”

Egyéb felmerülő kérdések

Nekem tudnak segíteni? Nekem miben tudnak segíteni? Nekem hogyan tudnak segíteni? Nekem ez mennyibe kerül? Mi van akkor ha…?

Ezek mind olyan kérdések, amikre ha az általános tájékoztatásunkból nem kapott választ, akkor a személyre szabott ajánlatunkból fogja megtudni, ahhoz viszont ismernünk kell a felmerülő problémát, milyen tevékenységgel foglalkozik a vállalkozása és területileg merre. Nem vagyunk sem varázslók se mágusok, az eredményt nem hozzuk egyik pillanatról a másikra. Eredményt a munka, a munka, meg a még több munka fogja meghozni, amit mi célzottan az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelően alakítunk. Ha már idáig eljutott a következő lépés az Öné! Kér egy ajánlatot, majd felhívjuk telefonon az Önnek megfelelő időpontban, és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket és lehetőségeket is. Egy biztos, működik!

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

Aktív Online Reklámok