vállalkozásnak

Munkaerőhiányban küszködő mai világunkban nagy szó, ha valaki elmondhatja cégéről, hogy ezek a problémák nem érintik. Hatékony és egyedi lehetőségeinknek köszönhetően az ügyfeleinkben többek közt ez is közös, elmondhatják! Egy vállalkozást felváltva két probléma szokott érinteni, vagy nincs elég dolgozója, hogy ellássák a feladataikat és kielégítsék a megrendelők igényit, vagy van elég dolgozójuk de nincs elég megrendelésük. Mivel mindkét problémában tudunk segíteni egyszerre, az állandó jelenlétünkkel, és a hirdetések változtatásával a fluktuáció kezelésén kívül új megrendelők, üzleti kapcsolatok kiépítésére is lehetőséget nyújtunk. Vállalkozásának növekedési mutatói ezáltal hirdetéseinkkel egyenes arányos növekedést mutatnak, gyakorlatilag Ön nem reklámoz, hanem befektet.

Amennyiben igényli lehetőség van munkaerő hirdetéseknél, hogy átvállaljuk a telefonos tájékoztatást, éjjel-nappal, hétvégén, ünnepnapon, illetve nemzetközileg is, ezáltal egy toborzó HR-es, egy marketinges, és egy call centeres költségeit takaríthatja meg egyszerre.

Kattintson a megfelelő szövegrészre a leíráshoz!

REFERENCIÁINK, TÖRTÉNET:
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK:
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

Aktuálisan futó munkák és állásajánlatok: MUNKA

AKTÍV TÁMOGATÁS (saját webbel, webáruházzal rendelkezőknek)

HIRDETÉSI KAMPÁNYOK

Rögzített bejegyzés is, akár 100 csoportban egyszerre! Éves ügyfeleknek a rögzített bejegyzés költségeit nem számoljuk fel!

AMI AZ EGYIKNEK ELŐNY, AZ A MÁSIKNAK HÁTRÁNY, LEGYEN HÁT ÖN ELŐNYBEN MÁSOKKAL SZEMBEN A MI SEGÍTSÉGÜNKKEL!

“A FACEBOOK ÉRTÉKE ÉS JELENTŐSÉGE NEM KEVESEBB LESZ, HANEM TÖBB! FOLYAMATOSAN NŐ A SZEREPE MIND A GAZDASÁGBAN, MIND A POLITIKÁBAN, MIND AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS. MÁR MOST ELKERÜLHETETLEN TÉNYEZŐ. AKI EBBE FEKTET BE, ANNAK PÉNZE MEGTÉRÜL, ÉS SOKSZOROSAN!”

Egyéb felmerülő kérdések

Nekem tudnak segíteni? Nekem miben tudnak segíteni? Nekem hogyan tudnak segíteni? Nekem ez mennyibe kerül? Mi van akkor ha…?

Ezek mind olyan kérdések, amikre ha az általános tájékoztatásunkból nem kapott választ, akkor a személyre szabott ajánlatunkból fogja megtudni, ahhoz viszont ismernünk kell a felmerülő problémát, milyen tevékenységgel foglalkozik a vállalkozása és területileg merre. Nem vagyunk sem varázslók se mágusok, az eredményt nem hozzuk egyik pillanatról a másikra. Eredményt a munka, a munka, meg a még több munka fogja meghozni, amit mi célzottan az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelően alakítunk. Ha már idáig eljutott a következő lépés az Öné! Kér egy ajánlatot, majd felhívjuk telefonon az Önnek megfelelő időpontban, és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket és lehetőségeket is. Egy biztos, működik!

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS