WEBLINK, WEBHIRDETÉS, FACEBOOK CSOPORT

Tilos az általunk adminált csoportokba biztonsági okokból nem csak webhirdetést, hanem idegen weblinket is behelyezni hirdetés mellé! Részletesebben lejjebb ill. a lehetőségek is egyéb megoldásra:

Kedves Csoporttagok!

Sajnos olyan problémák történtek az elmúlt hetekben, hogy a weblinkek beosztását teljes mértékben meg kellett szüntetni! Eddig csak a web hirdetésekre volt kötelező jellegű a tiltás (kivételt a támogatott tagok képeztek, mivel az ő weboldalaik folyamatos ellenőrzés alatt voltak), most a kép a videó vagy egyéb hirdetési forma mellé betett weblinkeket is tiltanunk kell, mivel a csoportok biztonságát súlyosan veszélyeztetik! Sajnos mivel ezek a hirdetések többnyire a csoportban maradnak hosszú ideig, és a vállalkozások életében aminek a tulajdonát képezi a weboldal, történhetnek változások, cserélhetnek webfejlesztő munkatársat, vagy olyan fejlesztéseket is bevezethetnek, amik nem kompatibilisek a facebook biztonsági rendszerével, így nem csak azok a hirdetések tudnak weblinkkel ellátva problémát okozni amik frissen kerültek be, hanem azok is, amik már hónapok vagy évek óta a csoportban vannak, így a teljes tiltás mellett döntöttünk. Ez nyilván csak az Aktív Online Reklámok csoportjait érintik (itt elérhetőek), más csoportok moderálási szokásaival nem foglalkozunk, de viszont itt mindenütt betartjuk!Tudjuk, hogy sok webáruház, illetve weboldallal rendelkező vállalkozás életében ez kényes probléma, ezért részükre próbálunk speciális de működő megoldást kidolgozni. Ezek a problémák első körben pár évvel ezelőtt jelentkeztek toborzó cégek weboldalainál, majd az elmúlt hetekben ingatlanos weboldalak okoztak nem kevés plusz munkát munkatársainknak, hogy a helyzetet mentsük. A problémát okozó profilokat sok helyről kitiltottuk, hogy ne okozzanak még nagyobb galibát. Természetesen idővel ez a tiltás feloldható, nem szeretnénk senki bevétel forrását veszélyeztetni, de nekünk a többség érdekeit kell figyelembe vennünk, és ha egy hirdetés, hirdető a csoport létét veszélyezteti, akkor nyilván tőle megválunk!

webhirdetés: Amikor olyan módon van a hirdetés elkészítve, hogy rákattintunk a képre, és egy külső weboldalra vezet minket.

weblink: www.pelda.hu Tehát amikor egy weboldalnak az elérhetősége a hirdetési szövegben el van rejtve, vagy el van helyezve akár magában is a kép, videó vagy egyéb szövegezés, hirdetés mellé, és amikor rákattintunk akkor az a külső weboldalra vezet minket. Hívhatjuk úgy is, hogy hivatkozás. Ezt szövegben úgy is elrejthetjük, hogy a weboldal pontos címe nem látszik. Példa. Ebben a mondatban van egy példa hivatkozás.

Tehát ha a képre vagy videóra ráírunk egy weboldal címet, az engedélyezett! Kivéve, ha büntetőjogilag tiltott tartalomra vezet a weboldal címe!

Facebook oldal, marketplace, You Tube hivatkozásokat nyílván engedjük, abból probléma nem lehet. Viszont facebook csoport megosztását sem engedélyezzük az Aktív Online Reklámok csoportokban, kivéve, ha az a csoport az Aktív Online Reklámokhoz tartozik. Ez utóbbi nem biztonsági, hanem üzletpolitikai döntésünk, és nem csak nekünk, hanem más adminok, moderátorok sem szeretik, ha idegen csoportot, vagy idegen csoportból osztanak be hozzájuk.

Mi a különbség a facebook oldal a facebook csoport között?

Sokan keverik a kettőt pedig strukturálisan hatalmas a különbség. Tehát, hogy ez tiszta legyen mindenki előtt, amihez csatlakozunk az a csoport, amit tetszikelünk vagy követünk az az oldal. Természetesen van egy harmadik struktúra amit mindannyian használunk a facebookon ha jelen vagyunk, az pedig a profil. Ezt ismerősnek tudjuk jelölni. Sokan szintén keverik itt az üzleti profilt a magán profillal, tehát attól, hogy egy vállalkozás nevét adjuk egy profilnak, az attól még profil marad és nem oldal strukturálisan legalábbis, az más kérdés, hogy idővel azt “tetszikelős” oldallá lehet alakítani, sőt kell is, mert a facebook nem ad más lehetőséget, ha azt az üzleti vállalkozás nevét akarja a tulajdonos használni.

Moderátornak üzenem: ide kattintva véleményt lehet adni és tanácsot segítséget lehet kérni.

Ingyenes tájékoztatást lehet kérni hirdetésre ide kattintva .

Vissza a szabályok csoportokban oldalra ide kattintva.

Az oldal úgy van megcsinálva, hogy hozzászólásban lehessen reagálni, tudjuk megosztó ez a kérdéskör, de akár pozitív akár negatív véleményeket kulturált hangnemben mindenképp várunk és megjelentetünk lentebb!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük