PIAC KÖZÖSSÉG

Olyan TERMELŐKET, KISIPAROSOKAT keresünk, akik minőségi termékeiket akár a TÁGABB KÖRNYEZETÜKBEN, akár ORSZÁGOSAN szívesen bemutatnák! 🙂

🌶🥬🌺🌹🌾🌸🍀🥒🍑💕🌲🌻☘🥕🎉🍅🌶🍓🥔🍅🥬
Erikáék jó példa arra, hogy mire juthatunk a közös munkával és építkezéssel évek alatt! 2016 óta vagyunk üzleti kapcsolatban. Minőségi termékeik vannak, és nekünk nem volt más dolgunk, mint bemutatni őket és termékeiket tágabb környezetünkben is! Azóta sorra kapják az elismeréseket széles körben! Önnek is lehet ilyen facebook és web jelenléte nagyon kis pénzből, csak ide kell kattintania, és jelezni nekünk az adatlap elküldésével!😉

Kattintson a megfelelő szövegrészre! 

ERIKA SAVANYÚSÁGAI
SAVANYÚSÁGAINK(fényképek)
SAVANYÚSÁG ÁRLISTA
FÜLÖP ERIKA TÖRTÉNETE

Erika és Anyukája munka közben (videó)

Kattintson a képre a részletekért!


Fülöp Erika +36-70/501-0015
Árusítás: KECSKEMÉTI PIAC ÉPÜLETÉBEN
06-12 óráig keddtől-vasárnapig
Kecskemét, Budai u., 6000

Kattintson a képre a részletekért!

Kattintson a képre a részletekért!

Lenti videó hanggal, ugrás a webre munkaerő,
ugrás a webre vállalkozás, ingyenes tájékoztatás

Borszőlő Helvécián ELADÓ!
Hétvégén is hívható! Érd.: +36 20 343 2388
Othello (szőlőfajta) 200 FT/Kg
Törökfái vasútállomás mellett pár száz méterre található

Egyéb felmerülő kérdések

Nekem tudnak segíteni? Nekem miben tudnak segíteni? Nekem hogyan tudnak segíteni? Nekem ez mennyibe kerül? Mi van akkor ha…?

Ezek mind olyan kérdések, amikre ha az általános tájékoztatásunkból nem kapott választ, akkor a személyre szabott ajánlatunkból fogja megtudni, ahhoz viszont ismernünk kell a felmerülő problémát, milyen tevékenységgel foglalkozik a vállalkozása és területileg merre. Nem vagyunk sem varázslók se mágusok, az eredményt nem hozzuk egyik pillanatról a másikra. Eredményt a munka, a munka, meg a még több munka fogja meghozni, amit mi célzottan az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelően alakítunk. Ha már idáig eljutott a következő lépés az Öné! Kér egy ajánlatot, majd felhívjuk telefonon az Önnek megfelelő időpontban, és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket és lehetőségeket is. Egy biztos, működik!

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

“A FACEBOOK ÉRTÉKE ÉS JELENTŐSÉGE NEM KEVESEBB LESZ, HANEM TÖBB! FOLYAMATOSAN NŐ A SZEREPE MIND A GAZDASÁGBAN, MIND A POLITIKÁBAN, MIND AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS. MÁR MOST ELKERÜLHETETLEN TÉNYEZŐ. AKI EBBE FEKTET BE, ANNAK PÉNZE MEGTÉRÜL, ÉS SOKSZOROSAN!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük