valtozas 2023 szeptember 01-től

Kedves Ügyfelek, Csoporttagok, leendő Ügyfelek!

2023 szeptember 01-től gyökeresen megváltoztattuk üzletpolitikánkat hirdetési struktúránkat. A leghatékonyabb most már lassan több mint két éve működő szolgáltatásunk a “Támogatott tagság” ezentúl is hatékonyan működik tovább. Továbbra is van lehetőség a 10 napos illetve 30 napos felmondási időre benne, és továbbra is van lehetőség olyan hihetetlenül kedvező éves szerződést kötni januártól év végéig, aminek az éves költsége 12 hónap fizetése helyett összesen 8 havi díj fizetésében áll meg. Viszont mivel a legtöbb munkánk akkor van egy Ügyféllel amikor jön, meg amikor elmegy, ezentúl ennek a költségét az fogja megfizetni, aki az Aktív Online Reklámokat Ügyfélként átjáróháznak szeretné tekinteni. Mivel a folyamatos hosszú távú “együtt építkezésre” nem mindenki alkalmas, ill. nem is mindenkinek szükséges cégük munkaerő helyzete miatt, ezért bevezettünk egy olyan új, és ebben a formában még másoknál sem működő “Aktív kiemelések” hirdetési formát, amiben az Ügyfél a Mi segítségünkkel és instrukcióinkkal testre szabhatja magának, hogy mennyi időre és mire lenne szüksége. Nem hirdet többet, csak annyit mint ami kell, és annyiért amennyi szükséges, hogy megoldja cége időszakos munkaerő problémáját, vagy vállalkozásának egyéb tevékenységeit helyzetbe hozza. Eszközeink a több mint egy milliós tagsággal rendelkező, minden területet mind földrajzilag, mind szakmailag elérő általunk adminált és nem kis munkával óvott (adathalász támadások stb.) több száz facebook csoport és oldal továbbra is adott, a sok ingyenes lehetőség is, a döntés az Öné, hogy használja. Amennyiben használja, azt tegye úgy, hogy a szabályokat szem előtt tartsa! Ha kérdése van moderátorainkhoz tegye meg ide kattintva, ha ingyenes tájékoztatást vagy ajánlatot szeretne kérni azt tegye meg itt! Sok sikert és jó üzletet továbbra is!
Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok Team

A világ egyre gyorsabb, az idő egyre drágább! Ha közösségi hirdetésekkel próbálsz talpon maradni, abban tudunk segíteni, hogy az időd optimálisan kihasználd, keress is vele, és ha gond van tudj kihez fordulni! …de ha nincs időd, akár helyetted is dolgozunk! 😉

Ingyenes tájékoztatás

Kattintson a képre a videó folytatásához!

Új hirdetési struktúráink az “Aktív Kiemelések” ide kattintva illetve ide kattintva elérhetőek, mindkét helyen más módozatok találhatóak!

Véleményetek számunkra fontos! Kérem osszátok meg ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat, nézeteiteket, akár pozitív akár negatív a témával kapcsolatban! lentebb:

Egyéb írások:
TÁMOGATOTT TAGSÁG
ADATHALÁSZ OLDALAK
“KÖZÖSSÉGI HIRDETŐ A SZÁJHAGYOMÁNY NYOMÁN…”
“A FACEBOOK AZ INGYENES, MÁRPEDIG EZ NEKEM JÁR…!”
AKTÍV ONLINE REKLÁM
VÁLSÁGHELYZET KEZELÉS
START PROGRAM
SZABÁLYOK CSOPORTOKBAN
MODERÁTOR

FONTOS LEHET:
MUNKÁK
GYÁRI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI MUNKÁK
ÉPÍTŐIPARI SPECIÁLIS TÁMOGATÁS
GYAKORI KÉRDÉSEK – Toborzóknak kötelező!
ORSZÁGOS KAMPÁNY-csoportok
MEGYEI HELYI KAMPÁNYOK-csoportok
VÁLLALKOZÁSOK
DEUTSCHE
ENGLISCH
International-Nemzetközi
Általános ajánlatot vagy tájékoztatást k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük