KAMPÁNY CSOMAG II

01 ADOK-VESZEK BUDAPEST – PEST MEGYE

02 DEBRECENI INGATLAN, MUNKA, SZOLGÁLTATÁS, BIZNISZ

03 Oroszlányi Munka, Ingatlan, Szolgáltatás, Biznisz

04 Bács-Kiskun megyei munka, ingatlan, biznisz

05 Érdi Munka, Ingatlan, Biznisz

06 NYÍREGYHÁZI MUNKA, INGATLAN, SZOLGÁLTATÁS, BIZNISZ

07 JÁSZBERÉNYI INGATLAN, MUNKA, SZOLGÁLTATÁS, BIZNISZ

08 KISKUNHALASI MUNKA, INGATLAN, SZOLGÁLTATÁS, BIZNISZ

09 Békéscsabai Munka, Ingatlan, Szolgáltatás, Biznisz

010 Tatabányai Munka, Ingatlan, Szolgáltatás, Biznis

011 GyŐRI INGATLAN, MUNKA, SZOLGÁLTATÁS, BIZNISZ (megyei)

012 Budakeszi Munka, Ingatlan, Biznisz

013 Szabadszállás, Izsák, Fülöpháza, Kecskemét térségi apróhirdető

014 SZEGEDI INGATLAN, MUNKA, SZOLGÁLTATÁS, BIZNIS

015 Dunakeszi Munka, Ingatlan, Szolgáltatás, Biznisz

016 MISKOLCI INGATLAN, MUNKA, SZOLGÁLTATÁS, BIZNISZ

017 Dunaharaszti Munka, Ingatlan, Szolgáltatás, Biznisz

018 Kiskőrösi Munka, Ingatlan, Szolgáltatás, Biznisz

019 PÉCSI INGATLAN, MUNKA, SZOLGÁLTATÁS, BIZNISZ

020 Esztergomi Munka, Ingatlan, Szolgáltatás, Biznisz

“A FACEBOOK ÉRTÉKE ÉS JELENTŐSÉGE NEM KEVESEBB LESZ, HANEM TÖBB! FOLYAMATOSAN NŐ A SZEREPE MIND A GAZDASÁGBAN, MIND A POLITIKÁBAN, MIND AZ ÉLET EGYÉB TERÜLETEIN IS. MÁR MOST ELKERÜLHETETLEN TÉNYEZŐ. AKI EBBE FEKTET BE, ANNAK PÉNZE MEGTÉRÜL, ÉS SOKSZOROSAN!”

Kampány csomag (rögzített bejegyzésekre)

Rögzített bejegyzést legkedvezőbben kampány csomagban lehet igénybe venni, itt akár 252 Ft/napra is kijöhet a rögzített bejegyzés ára. A kampány csomagban a rögzítés egy hetes minimum időintervallumtól beszélünk mindenképpen, és minimum 20 csoportra vonatkozóan a választott csomagban. Eddig minden esetben komoly megtérülésről beszélhettünk.

egy hétre vonatkozóan:

  • 1 csomag(20csoport/hét nap): 50.000 Ft – 1 csoport/nap rögzítés 357 Ft-ra jön ki!
  • 2 csomag vásárlása egy időben: 100.000 Ft – itt ajándékba adjuk bármelyik másik maradék csomag csoportjainak felében való rögzízést, tehát 50 csoport/hét nap rögzítésről beszélünk, és csoportonként 285 Ft/napra jönki az ára.
  • 3 csomagba való egy idejű rögzítés: 150.000 Ft – itt ajándékba adjuk a negyedik csomag minden csoportjában való rögzítést erre az időre, + 5 speciális csoportban való rögzítést is, itt tehát 85 csoport/hét napra vonatkozóan 252 Ft/napra jön ki a rögzítések ára.

KAMPÁNY CSOMAG I
KAMPÁNY CSOMAG II
KAMPÁNY CSOMAG III
KAMPÁNY CSOMAG IV

AMIT RENDELÉSNÉL TUDNI KELL!

Kampányok akár sima kampányról van szó akár rögzített bejegyzésről az adott csoportok szabályzatához, illetve a facebook szabályzatához is kell, hogy igazodjon! Mindent nem teszünk ki mindenkinek, a megrendelőnek magának is jogosultnak kell lennie az adott hirdetés kihelyezésére, illetve előzetesen minket szerződésben, számla ellenében fel kell hatalmaznia. Ragaszkodunk az eddig is használt hagyományos formátumokhoz (JPG, PNG, GIF,  tehát hagyományos kép formátumok, vagy videó formátumok is),  tartalmát tekintve munka, ingatlan, vagy szolgáltatás, ezek a „KAMPÁNY CSOMAGOKBAN” mindenütt használhatók. NEM TESZÜNK KI SE KÉRDŐÍVET, SE NYEREMÉNYJÁTÉKOT, SE POLITIKÁT, SE MÁS CSOPORTOT VAGY OLDALT! Rögzített bejegyzésnél amennyiben a mi valamelyik oldalunkról kerül kihelyezésre az adott hirdetés mi tesszük ki, ellenkező esetben a hirdető helyezi ki, és mi rögzítjük. Minimális rendelés kampánynál és kampány csomagoknál is a 100.000 Ft. Pár zsák cementből ne akarjon házat építeni! Szkeptikusok részéről gyakran felmerülő kérdések, többszöri tájékoztatás után is: „és ez, hogyan működik?”,  „lesz elég jelentkező?”, „sokan fogják látni?”, „nem értem!”.  Ha mindenki értené, mindenki ezzel foglalkozna, és ránk nem lenne sem igény sem szükség. Munkánk teljesítését az ügyfél minden esetben tudja ellenőrizni, és nem kell, hogy értse, elég ha működik! SOK SIKERT, JÓ ÜZLETET MINDENKINEK!

A www.aktivonlinereklamok.hu oldalon való állandó vagy időszakos jelenlét szintén megállapodás részét képezi! A hirdetés mindig addig tart, amíg a hirdető fizet, amint megszűnik az üzleti kapcsolat a hirdetések törlésre kerülnek!

HOGYAN TUDOK RENDELNI?

1 – kiválassza az Önnek való módozatot

2 sosinformacio@gmail.com email címre ír üzenetet

3 Munkatársunk felhívja a megadott telefonszámán és egyeztetünk.

Aktív Online Reklámok