TÁMOGATOTT TOBORZÓ

Tárgyilagosan pár dologról, amit sok közvetítő nem vesz figyelembe….

Önnek az a dolga, hogy üzletet szerezzen és pénzt keressen! Nekünk az a dolgunk, hogy több mint egy millió embert pénz kereséshez segítsünk ingyen, és majd ezek után üzletet szerezzünk és pént keressünk a költségeink fedezésére, fenntartásunkra!Szerintem nem olyan nagy elvárás, hogy azok, akik a legtöbbet profitálják munkánkból ingyen, azok egy bizonyos mennyiségű szolgáltatást igénybe vegyenek tőlünk! Nem pénzt nyomnak a munkánkért cserébe a zsebünkbe, hanem egy hozzárendelt szolgáltatást rendelnek, amiből majd szintén profitálnak! Aki ezt megérti, az tisztába van vele, hogy ezzel csak nyerhet, meg azt is, hogy más választása nincs!Egy nagy toborzó cég, meg egy jó toborzó cég sem teheti meg azt, hogy kihagyja lehetőségeinket! Megteheti, hogy kihagyja és nálunk egyáltalán nem hirdet, de az hosszú távon nagy piaci hátrányt fog jelenteni azokkal szemben, akik ezt igénybe vették….Nem kötelező, ahogy hirdetni sem kötelező nálunk, és persze mindenkire nem is lesz kapacitásunk….

Kinek ajánljuk:

Munkaerő Közvetítő és Kölcsönző cégeknek akár Magyarországi akár külföldi irodának különösen ajánlott, de vállalati HR-esek, akik rendszeresen keresnek munkatársakat, több vagy akár csak egy munkakörbe is, egyéni vállalkozó fejvadásznak, építőipari cégeknél a fluktuáció miatt rendszeresen munkaerőt kereső munkatársának, illetve pénzügyi, biztosítási területeken országos hálózatoknál de helyi irodáknál is, betanított gyári munkakörökbe munkaerőt keresők, vagy akár hiány szakmákban keresők is sikeresek szoktak lenni a lehetőségeinkkel és a segítségünkkel, és ez a szállásos munkákra különösen vonatkozik.(A lenti tarifák a Magyarországi forint alapú számlázásra vonatkoznak, a közösségi számmal EUR alapon típusú számlázásra más elszámolás vonatkozik!)

Milyen előnyökkel jár:

  • Több helyre, és korlátlanul beteheti önállóan a hirdetéseit.
  • Olyan helyekre is tehet bizonyos hirdetéseket, ahová más nem tehet csak támogatott tag. Ilyen Pl: Csak ingatlanos csoportba nálunk csak ingatlan hirdetést lehet tenni, kivéve, ha az illető ügyfelünk vagy támogatott tag. Tehát támogatott tagként az ingatlanhoz köthető munkaajánlatokat is kivételesen, a többi csoporttaggal szemben előnybe helyezve be tudja helyezni, de egyéb speciális általunk adminált csoportokra is ez a szabály vonatkozik, tehát fittness és testépítő csoportokba edzőket lehet keresni támogatott tagként, de építőiparis csoportokba is beteheti a munkaerő kereső bejegyzését egy közvetítő támogatott tag, ahová egyébként már nem, vagy autópiacos csoportban is kereshet autószerelőt egy támogatott tag, de egyébként nem, vagy bútoros csoportban is kereshet bútorbolti eladót, rakodót, esetleg bútorasztalost, de egyébként nem, persze ezekben már módjával, hogy a csoport eredeti irányát és célját jelentősen ne változtassa meg.
  • Együttműködésünk minőségének arányában van lehetőség bizonyos csoportokban admin előrejóváhagyásra is, nyílván a szabályok betartása mellett, de kivételes helyzetben.
  • Nálunk minden csoportban a bejegyzések beengedése admin hozzájáruláshoz kötött, és vannak olyan nagyon erős aktív csoportok, hogy már csak hetente egyszer bizonyos napokon engedjük be a hirdetéseket ellenőrzés után. Nos ez szintén nem érinti a támogatott tagokat, mert ha az együttműködésünk és bizalom olyan minőségű, akkor ők bármikor, bármekkora mennyiségben az adott profilról betehetik a hirdetéseiket, csak a facebook saját korlátai szabnak neki határt.
  • Lehetőség van általunk adminált német, angol nyelvű nemzetközi csoportokban való német vagy angol nyelven írt hirdetések elhelyezésére, nemzetközi kapcsolatok építésére is, és ez csak magyar támogatott tagoknak adható, nem támogatott magyar hirdetőnek nem!
  • Olyan hirdetési formát is elhelyezhetnek, amit másnak nem engedélyezünk alapból, ilyen a web hirdetés és saját facebook oldal önálló behelyezése a csoportokba. Ez már önmagában is mindkettő nagy előny, de az idegen facebook csoportok beosztása hozzánk számukra sem engedélyezett.
  • A támogatott tagság szinte korlátlanul használhatja az általunk felépített, utolsó számláláskor több mint egy millió taggal rendelkező közösség erejéből adódó kapcsolati tőkét, de ez csak addig jár, amíg az illető támogatott tag vagy ügyfelünk, utána nem.

Egyéb havi negyedéves vagy éves hirdetési lehetőségeinkkel kombinálva magas árengedmények érhetők el a támogatott tagsági viszonyban is, ami a hirdetés hatékonyságát egy jól megválasztott kombináció esetén szintén magasan növeli. Ezek az engedmények évesnél 50%, negyedévesnél 75%, míg havi díjas szerződés esetén egy profil 100%- os engedményben részesül éves szerződés esetén. Lehetőségeinkkel korlátlanul élhetnek, használják ki, ameddig lehet!

Hozzárendelt szolgáltatás(ezen árak akciósak, visszavonásig érvényesek):

Mint általános leírásunkban jeleztük a támogatott tagság ingyenes, a hozzárendelt szolgáltatásért fizet az ügyfél. Ez ebben az esetben a következők lehetnek egyenlőre.

  • Havi: Egy munka hirdetés kihelyezése az Aktív Online Reklámok weboldalunkra (ami egyébként minden facebook oldalunkkal és csoporttunkkal össze van kötve) és ugyanaz a hirdetés kihelyezése egy releváns városi facebook oldalunkra is. (Grafikai költség nincs benne!)
  • Féléves: Két munka hirdetés kihelyezése az Aktív Online Reklámok weboldalunkra és ugyanazok a hirdetések kihelyezése két releváns városi facebook oldalunkra is (1-1) vagy egy facebook oldalra mindkettő. (Grafikai költség nincs benne!). Egyik hirdetés lehet szolgáltatás is ebben az esetben és egy-egy frissítés is járhat hozzá.
  • Éves: Három munka hirdetés kihelyezése az Aktív Online Reklámok weboldalunkra és ugyanazok a hirdetések kihelyezése három releváns városi facebook oldalunkra is (1-1) vagy egyre mindhárom (Grafikai költség nincs benne!).  Egyik hirdetés lehet szolgáltatás is ebben az esetben és kettő-kettő frissítés is járhat hozzá.

FONTOS FELHÍVÁS!!! Az Aktív Online Reklámok és partnerei által adminált csoportokba csak azok a munkaközvetítő cégek tehetnek be munkahirdetést, amelyik cégnek legalább egy támogatott tagsággal rendelkező profilja van! Amelyik munkaközvetítő cégnek nincs, annak a munkatársai se saját, se céges, se kamu profilról ne tegyenek be munkahirdetést! Külföldi munkaközvetítők is kérhetik a támogatott tagsághoz rendelt szolgáltatásokat, velük csak éves hirdetésre lesz lehetőség más díjszabás alapján, mint amit az országon belüli közvetítők használnak. Megértésüket köszönjük! Ide kattintva még több lehetőség egyéb területeken is…

(Építőipari vállalkozások és egyéb stratégiailag fontos területek esetén az általános áraktól való eltérés jogát fenntartjuk , mivel hatalmas munkaerőhiány van minden területen, ezért bizonyos területeket ahol már kialakult ügyfélkörünk és kapcsolataink vannak az eredményességi mutatók az általánostól lényegesen eltérőek! Különösen vonatkozik ez a külföldi hirdetésekre!)

FONTOS VÁLTOZÁS!!! AZ ADOTT HOZZÁRENDELT SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE BŐVÜLT A TÁMOGATOTT TOBORZÓKNÁL, KAMPÁNYOK ÉS GRAFIKAI CSOMAGOK(szerkesztett hirdetések) IS IGÉNYELHETŐEK AZ ALAP HOZZÁRENDELT SZOLGÁLTATÁS HELYETT VAGY AZZAL VEGYESEN! MAGA A TÁMOGATOTT TAGSÁG TOVÁBBRA IS INGYENES, INGYEN SEGÍTJÜK TEVÉKENYSÉGÜKET, HOGY MÉG HATÉKONYABB LEHESSEN! VANNAK TOBORZÓ CÉGEK AKÁR 8-10 VAGY MÉG TÖBB PROFILLAL IS ORSZÁGOSAN, AHHOZ HOGY AZ INGYENES LEHETŐSÉGEKET A TÖBBI PROFILLAL IGÉNYBE TUDJÁK VENNI, LEGALÁBB EGY PROFILJUK TÁMOGATOTT TAG KELL, HOGY LEGYEN! Vannak itt csoportok, amiket a támogatott tagok korlátlanul használhatnak, vannak itt csoportok amit a nem támogatott tagok is használhatnak korlátlanul, és vannak csoportok, amiket a nem támogatott tagok csak heti egy hirdetés per profil erejéig használhatnak toborzó hirdetések tekintetében. Egyéb kérdésekre ide kattintva megtalálja a választ.

FONTOS FELHÍVÁS!!! TÁMOGATOTT TAGSÁG TOBORZÓKNAK A HAVIKON KÍVÜL MÁR CSAK FÉLÉVES INDITHATÓ ERRE AZ ÉVRE 07.01- 2022.JANUÁR VÉGÉIG IDŐSZAKRA! INDULÓ AKCIÓNKBAN MOST ÉVES KEDVEZMÉNYES ÁRON KÉT PROFILRA IS IGÉNYBE VEHETŐ ERRE A MÁSODIK FÉLÉVRE (2x fél év)!BŐVÜLT AZ IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE! AKI NEM SZERETNÉ, HA HIRDETÉSÉT AZ OLDALUNKON ELHELYEZZÜK, RÉSZBEN VAGY EGÉSZBEN HETES RÖGZÍTETT HIRDETÉSI KAMPÁNNYAL IS HELYETTESÍTEHETŐ AZ ADOTT ÁRAKON!!! Hamarosan a részletek ide kattintva elérhetőek! AKI A FÉLÉVES TÁMOGATOTTSÁGOT IGÉNYLI, AZ A SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE UTÁN MÁR 07. 01 ELŐTT IS ÉLHET A LEHETŐSÉGEKKEL!

START PROGRAM(Kattintson a részletekért!)

Általános marketing stratégiánk:
Aktív Online Reklámok

ÁLTALUNK ÉS PARTNEREINK ÁLTAL ADMINÁLT FELÜLETEK:
INGYEN HIRDETÉS CSOPORTOKBAN

Egy ajánlat és egy helyzetfelmérés Önnek ingyenes, kérje munkatársunktól a segítséget vagy közvetlen az oldalon.

INGYENES AJÁNLATOT AZ ALÁBBI “AJÁNLATKÉRÉS” HIVATKOZÁSRA KATTINTVA KAPHAT, KITÖLTI AZ AJÁNLATKÉRŐ ADATLAPOT, ÉS MUNKATÁRSUNK TÁJÉKOZTATÁSSAL JELENTKEZIK.

AJÁNLATKÉRÉS

Sok sikert kívánok lehetséges együttműködésünkhöz,
Üdvözlettel,
Aktív Online Reklámok

Aktív Online Reklámok